Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Перевод водительского удостоверения с русского на немецкий


Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 527    24  1
    1 день50 UAH

    Добрый вечер! Очень интересует ваш проект. Меня зовут Кристина, город Запорожье. Филолог и по совместительству фрилансер. База по языкам английскому и немецкому, самостоятельно изучаю японский. Работала с проектами по рерайту, копирайту (как на русс. и укр., так и на англ. и нем.), с переводами - опыт и навыки работы с текстами, как видите, есть. Среди моих работ есть и описания товаров различной тематики: от строительной до бытовой, включая технологии и медицину, переводы документов(труд. договор, постановление суда и т.д.), общих статей (н.п. дизайн кухни, эскорт в Стамбуле, статьи-топы и т.д.) и тому подобного.
    Есть опыт перевода и написания с последующим постингом. Детали в личном сообщении, если это будет необходимо.
    У меня есть желание и время, чтобы выполнить всё в срок и качественно. Если нужны примеры, они есть в портфолио или могу выслать лично то, что будет вас интересовать.
    Сообщите мне, пожалуйста, о вашем решении, если вы согласны, и я начну работу.
    Моя почта [email protected]

  2. 284    22  0
    1 день196 UAH

    Имею большой опыт перевода водительских прав с немецкого на английский и обратно. Перевод выполню быстро. О цене договоримся после ознакомления с документом.

  3. 584    30  0   1
    1 день200 UAH

    Здравствуйте!
    Готова приступить!
    Работаю переводчиком.
    Ставка 80 грн./1800 зсп.
    При необходимости заверю перевод печатью бюро переводов или нотариально.
    С уважением,
    Галина

  4. 46  
    1 день118 UAH

    Здравствуйте! Заинтересовало Ваше предложение. Я дипломированный переводчик английского, немецкого языков. Опыт работы - 2,5 года в бюро переводов и на фрилансе. Имеется опыт перевода стандартных документов. Выполню все качественно и в нужный срок. Буду рад сотрудничеству!

  5. 31  
    1 день392 UAH

    Готов выполнить

  6. Ще 3 ставки приховано
  • Профіль видалено
    29 квітня 2016, 16:16 |

    Вам необходимо обратиться в бюро переводов своего города, т.к. Вам нужна заверенная копия. Или ищите переводчика немецкого языка, проживающего в Вашем городе, который сможет самостоятельно завереть перевод у нотариуса. Дело не в переводчике, а в нотариусе (не все нотариусы работают с переводчиками). Удачи.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Переклад текстів

Потрібний перекладач з української на російську

1000 UAH

Потрібний перекладач з української на російську. Є перелік документів яких треба перекласти (податкові декларації, звіти). 8-9 штук. РОБОТА МАЄ БУТИ ВИКОНАНА ДО 12:00 29.03.24. не пізніше

Переклад текстів ∙ 19 ставок

Переписати текст з документів

1500 UAH

Є 10 PDF документів, з яких потрібно витягнути текст у формат Word. Потрібен лише текст, можна без полів документа, але так, щоб потім було легко орієнтуватися, де який кусок тексту знаходиться у відношенні до оригінального PDF документу.

КопірайтингПереклад текстів ∙ 43 ставки

Розшифрування відео з польської. мови + переклад на рос. мову

Потрібно: - переглянути 35 хвилин відео польською мовою; - зробити транскрипцію з відео в текст (також англійською); - потім перекласти текст на російську мову; - оформити це у таблицю (зліва польський текст розбитий на речення - справа російський текст розбитий на речення,…

Переклад текстів ∙ 6 ставок

Переклад технічних документів зі сфери будівництва

Потрібно перекласти з української мови документи на англійську, це проєкти на різні локації будівництва. Загалом є 66 файлів для перекладу по 40-45 сторінок кожний, але почнемо із 1го (прікріплений). Має бути в такому ж форматуванні як і укр версія.

Англійська моваПереклад текстів ∙ 17 ставок

Потрібен перекладач з рівнем Англійської С1-С2 для перекладу в зум

Ми займаємося продажем своїх диджитал послуг з привертання клієнтів для нерухомості з гугла та інстаграм. Зараз нам потрібен перекладач, який може в онлайн режимі з нашим російськомовним спеціалістом вести переговори з клієнтом. Роль перекладача, швидко і точно передати…

Англійська моваПереклад текстів ∙ 2 ставки

Замовник
Профіль заблоковано


Проєкт опублікований
7 років тому
178 переглядів