Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Підготовка сторінок сайту під SEO просування

Translated5000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Ильёй Мохием

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Робота виконана . Все добре.

Відгук фрилансера про співпрацю з Afimex Company

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Ми сподіваємося на довге і продуктивне співробітництво!
Зроблено за адресою https://seomline.com.ua❤

  1. 23533
     276  0

    Переможець7 днів5000 UAH

    Добрий день ! Якщо Ви хочете мати особистий сеушник, який не накручує ціни, то я до ваших послуг. Завжди на зв’язку. Я гарантую якість!

    Я роблю ідеальну внутрішню оптимізацію сайту, а потім вже можна плавно збільшувати посилальну масу. Виберіть максимальну кількість правильних запитів для просування. Напишу мета теги, кластерезую запити, проводжу аудит контенту, усувають дубли і бітні посилання, напишу ТЗ копіюєру з прокладлення заголовків h1-h3 і прокладю перелікку всередині тексту. Я виправляю всі технічні сео помилки і додаю мікромарки. Перенесіть все на сайт. Ви отримуєте за тиждень повністю готовий сайт для SEO промоції. Щодо бюджету на просування, потрібно буде проаналізувати конкурентів і тільки тоді зможу сказати точну вартість просування.

    Ви можете переглянути ціни на оптимізацію та мій портфоліо на сайті: https://seomline.com.ua/portfolio/. Ви також можете переглянути свій профіль на сайті.
    Добрый день! Если Вы хотите иметь личного сеошника, который не накручивает цены, то я к вашим услугам. Всегда на связи. Качество гарантирую!

    Сделаю идеальную внутреннюю оптимизацию сайта, а потом уже можно плавно наращивать ссылочную массу. Подберу максимальное число правильных запросов для продвижения. Напишу мета теги, кластерезирую запросы, проведу аудит контента, устраняют дубли и битые ссылки, напишу ТЗ копирайтеру с проставление заголовков h1-h3 и проставлю перелинковку внутри текста. Исправлю все технические сео ошибки и добавлю микроразметки. Перенесу все на сайт. Вы получаете за неделю полностью готовый сайт к SEO продвижению. По поводу бюджета на продвижение, надо будет проанализировать конкурентов и только тогда смогу сказать точную стоимость продвижения.

    Вы можете просмотреть цены на оптимизацию и мое портфолио на сайте: https://seomline.com.ua/portfolio/. Так же можете посмотреть мой профиль на сайте.

    Схожий виконаний проєкт: SEO-аудит, оптимизация и продвижение сайта

  1. 10334
     131  0

    7 днів3000 UAH

    Здоров’я
    Я хочу запропонувати свою кандидатуру.
    На фрілансі не довго, але маю величезний досвід роботи з малим і великим проектами. 7-й рік стажування роботи SEO-спеціалістом в компанії.
    Тепер працюю самостійно. Готовий піти на роботу.
    Я можу запропонувати високу якість роботи за останніми тенденціями і доступну вартість робіт.
    Здравствуйте.
    Хочу предложить свою кандидатуру.
    На фрилансе не долго, однако имею огромный опыт работы с малыми и крупными проектами. 7-ми летний стаж работы seo-специалистом в компании.
    Сейчас работаю сам. Готов взяться за работу.
    Могу предложить высокое качество работы по последним тенденциям и доступную стоимость работ.

  2. 34645
     413  0

    30 днів6000 UAH

    Добрий день ,

    Пропонуємо розглянути свою кандидатуру.
    Має великий досвід ведення проектів різних тем. Приклади роботи представлені в портфоліо Freelancehunt.
    Добрый день,

    Предлагаю вам рассмотреть мою кандидатуру.
    Есть большой опыт ведения проектов различных тематик. Примеры работ представлены в портфолио Freelancehunt.

    З усіх питань пишіть в особисті, відповідаю всім!

  3. 362    3  0
    7 днів5000 UAH

    Добрий день . Дуже зацікавився Вашим пропозицією. Мій план роботи такий:
    - Проведемо СЕО аналіз Вашого сайту за кількома компонентами (технічний аудит, зовнішній аудит сайту, юзабілити).
    - Розпишу рекомендації щодо оптимізації сайту під кожним компонентом.

    Після цього комплексу робіт можна буде займатися збільшенням посилальної маси.

    Зателефонуйте, будемо раді співпрацювати :)
    Добрый день. Очень заинтересовало Ваше предложение. Мой план работ таков:
    - Проведу СЕО анализ Вашего сайта по нескольким составляющим (технический аудит, внешний аудит сайта, юзабилити).
    - Распишу рекомендации по оптимизации сайта под каждое составляющее.

    После этого комплекса работ можно будет заняться наращиванием ссылочной массы.

    Обращайтесь, буду рад сотрудничеству :)

  4. 6301    69  1   3
    30 днів7000 UAH

    Привітання, оптимізую ваш проект комплексно згідно з SEO стандартами. Є необхідний досвід, програмне забезпечення. Готовий скласти план завдань і почати роботу.
    Приклади і каси в портфоліо, буду раді продуктивному співробітництву.
    Здравствуйте, оптимизирую ваш проект комплексно согласно SEO стандартов. Есть необходимый опыт, программное обеспечение. Готов составить план задач и приступить к работе.
    Примеры и кейсы в портфолио, буду рад продуктивному сотрудничеству.

  5. 241    11  0
    30 днів2000 UAH

    Здоров’я Знайомство з Вашим проектом. Я маю досвід роботи SEO фахівцем вже 6 років в 3 веб-агентствах. Тепер тільки починаю свою історію на сайті фрілансу, тому прошу не звертати уваги на невелику кількість відгуків, краще спілкуйтеся зі мною голосом і Ви зрозумієте, що я добре знаю на дану нішу. Працюю без попередньої оплати, оскільки відгуків у мене ще мало.
    Продовжую вічними посиланнями, статтями, крауд-маркетингом. Щомісяця з нами звіти.
    Здравствуйте. Ознакомился с Вашим проектом. Я имею опыт работы SEO специалистом уже 6 лет в 3-х веб агентствах. Сейчас только начинаю свою историю на сайте фриланса, поэтому прошу не обращать внимание на небольшое количество отзывов, лучше пообщайтесь со мною голосом и Вы поймете что я знающий на отлично данную нишу. Работаю без предоплаты, так как отзывов у меня пока мало.
    Продвигаю вечными ссылками, статьями, крауд-маркетиг. С меня отчеты каждый месяц.

  6. Dmytrii Kozachko MARKETORIUM AGENCY
    392    1  0
    1 день900 UAH

    Вітаємо Вас!
    Я професійно займаюся SEO більше 3 років і працюю в команді агентства Marketorium.
    Однією з особливостей нашої роботи є те, що ми не просто робимо механічну роботу з оптимізації сайту, а відстежуємо саме прибуток клієнтів і відновлюваність інвестицій у маркетинг (ROMI). Саме тому, перш за все, маркетолог з більш широким стратегічним баченням повинен спілкуватися з вами, щоб зрозуміти, як оптимально використовувати цей інструмент для забезпечення кінцевого результату.
    Якщо Ви напишете мені свої контакти, щоб я міг передати колегам, то ми будемо раді допомогти Вам не просто вийти в топ пошукової видання, а отримати максимальну прибуток за допомогою інструментів SEO, а можливо і інших маркетингових каналів.
    Ціна і терміни условні, все індивідуально.
    Будемо чекати Вашого повідомлення.
    Здравствуйте!
    Я профессионально занимаюсь SEO уже более 3-х лет и работаю в команде агентства Marketorium.
    Одной из особенностей нашей работы является то, что мы не просто делаем механическую работу по оптимизации сайта, а отслеживаем именно прибыль Клиентов и окупаемость инвестиций в маркетинг (ROMI). Именно поэтому, сначала маркетолог с более широким стратегическим видением должен пообщаться с Вами, чтобы понять, как оптимально использовать данный инструмент для обеспечения конечного результата.
    Если Вы напишите мне свои контакты, чтобы я мог передать коллегам, то мы будем рады помочь Вам не просто выйти в топ поисковой выдачи, а получить максимальную прибыль используя инструменты SEO, а возможно и другие маркетинговые каналы.
    Цена и сроки условные, всё индивидуально.
    Буду ждать Вашего сообщения.

  7. 432    2  0
    30 днів6500 UAH

    Здоров’яМені несподівано здивувала доменна зона .biz.Нарешті, майже всі ваші конкуренти або в ua, або в com.ua
    Залишившись трохи глибше побачив, що або ви змінили тематику домену з "маркетингового агентства" http://web.archive.org/web/20190228024829/https://afimex.biz/ або купили цей домен і взяли схожий шаблон і пов'язали з ними логотип.Справа в тому, що зараз ваш сайт рангується за запитами, пов'язаними зі старою темою вашого сайту.Наприклад, близько 1000 ключів, пов'язаних з маркетинговим дослідженням, і жодного з друком на тканині.Аналізуючи ваші посилання - я можу сказати, що можливо, є шанс працювати без зміни домену, оскільки.посилання майже всі безанкорні)без тексту про аналіз ринку.Але вам доведеться "перебивати" стару тему і зробити ваш проект релевантним до цієї теми.Але може вийти так, що сайт просто буде погано рангуватися по новому напрямку і доведеться змінити домен.Наразі на нього веде близько 15 посилань.Питання: чи варто вкладати гроші в цей домен, єдиним плюсом якого є те, що на нього веде з десятка посилань?Пропонуємо вам подумати про зміну домену.ТобтоКупити домен в зоні .com.ua і перенести на нього проект.При цьому, щоб не втратити посилальний вага, можна налаштувати 301 постраждалий редирект.І зайці цілі будуть, і вовки сіти.Після цього йти на просування.Ціну вказував по роботі без переносу з тим, що є.Вартість перевезення розглянемо окремо.Заробітна плата встановлена.
    Здравствуйте. Меня сразу удивила доменная зона .biz. Ведь почти все ваши конкуренты либо в ua, либо в com.ua
    Копнув немного глубже увидел, что либо вы сменили тематику домена с "маркетингового агентства" http://web.archive.org/web/20190228024829/https://afimex.biz/ либо купили этот домен и взяли похожий шаблон и повзаимстсовали у них логотип.

    Дело в том, что сейчас ваш сайт ранжируется по запросам связанным со старой тематикой вашего сайта. Например, около 1000 ключей, связанных с маркетинговым исследованием, и ни одного с печатью на ткани.
    Проанализировав ваши ссылки - могу сказать, что возможно, есть шанс работать без смены домена, т.к. ссылки почти все безанкорные )без текста о анализе рынка. Но придется "перебивать" старую тематику и делать ваш проект релевантным этой тематике.
    Но может выйти так, что сайт просто будет плохо ранжироваться по новому направлению и придется сменить домен. Сейчас на него ведет около 15 ссылок. Вопрос: стоит ли вкладывать деньги в этот домен, единственным плюсом которого есть то, что на него ведет с десяток ссылок?

    Предлагаю вам задуматься о смене домена. Т.е. купить домен в зоне .com.ua и перенести на него проект. При этом, чтобы не терять ссылочный вес, можно настроить 301 постраничный редирект. И зайцы целы будут, и волки сыты. После чего приступить к продвижению.

    Цену указал по работе без переноса с тем что есть. Стоимость переноса оговорим отдельно. Оплата фиксированная.

  8. 376    10  0
    28 днів10 000 UAH

    Добрий день, будь ласка, опишіть вид діяльності сайту...
    Як я розумію - є кілька напрямків?
    Добрый день, опишите пожалуйста вид деятельности сайта...
    Как я понимаю - есть несколько направлений?

  9. 31296    240  0
    30 днів8000 UAH

    Добрий день !
    Я займаюся Створенням SEO Продовження Розкриття Реклама Заповнення Сайтів Контекстна Реклама Купівля Посилання Написання Продовжувальних Текстів
    Я хочу запропонувати вам свої послуги за вищезазначеними пунктами за прийнятною ціною. Досвід налаштування реклами будь-якої теми.

    Будемо раді співпрацювати з вами!
    Добрый День!
    Я занимаюсь Созданием | SEO | Продвижением | Раскруткой | Рекламой | Наполнением Сайтов | Контекстной Рекламой | Закупкой Ссылок | Написанием Продвигаемых Текстов|
    Хочу предложить Вам свои услуги по вышесказанным пунктам по приемлемой цене. Опыт настройки рекламы любой тематики.

    Буду рад сотрудничать с Вами!

  10. 402    6  1
    30 днів5500 UAH

    У вас вже є великий досвід роботи у вашій ніші напишіть в лс відправляю проекти.І ось план дій.Варіант з просуванням:
    За бюджетом: 15000р - оплата роботи на місяць + витрати на тексти та закупівлю посилань
    за витратами, перший місяць на тексти і посилання - ок.6000р (якщо Ваш копірайтер, то незалежно від того, скільки він бере) + добування програміста (знову так може бути Ваш або мій)
    Наступні 2-3 м.ОК .8000-9000р, з 4-5-го місяця рекомендується трохи збільшити ще витрати.Поступово оптимізую сайт, пропрацюю всі категорії і далі починаю займатися просуванням, тобто внутрішня перелінка, покупка посилань, можливо блог додамо - після аналізу конкурентів і ніші вже буде зрозуміліше
    План роботи: https://docs.google.com/document/d/1jZo89m3va5tRsvdLCFmxXOXligSBwJ7pEQ4d-gE90d4/edit?usp=sharing
    У середньому для просування по НЧ-СЧ запитів у ТОП-10 - 4-6 місяців, у ТОП-3 - 5-7 місяців.За ВЧ запитів у ТОП-10 - 6-9 місяців, у ТОП-3 - 8-10 місяців.Для нових сайтів терміни будуть більшими.Тобто, відповідаючи на питання, що Ви отримаєте - зростання позицій у пошуковій виданні і відповідно зростання органічного трафіку - в загальному користувачів, які побачать Ваш сайт і які будуть на сайт зайти за своїми запитами.

    Варіант тільки оптимізація:
    Якщо без розширення структури, за терміном 3-4 тижнів (тут залежно від того, наскільки швидко ми узгоджуватимемо семантику і т.д.)
    За вартість - 35000р за 50% попередньої оплати
    Згідно з планом роботи:
    Аналіз конкурентів
    Збір семантики
    Кластеризація (груповання) запитів за категорією структури
    - Сео аудит і технічний аудит сайту (дволі сторінок, швидкість завантаження, індексація сторінок, помилки, аналіз точності адресів сторінок, правильність заповнення Robots.txt, Sitemap.xml і т.д.)Програміст (програміст ваш або мій, перевіряю після виконання)
    - Налаштування/налаштування систем аналітики - Google Analytics, додавання сайту в Google Search Console
    Створення мета-даних на основі ядра запитів
    - Створення ТЗ копіюєру (копієру Вам доведеться шукати)
    Отримати оптимізований сайт, але якщо ви хочете в перспективі побачити його на перших позиціях, потрібно додати його просування
    Добрый день!Уже есть большой опыт работы в вашей нише пишите в лс отправлю проекты. И вот план работ.
    Вариант с продвижением:
    По бюджету: 15000р - оплата работы в месяц + расходы на тексты и закупку ссылок
    по расходам, первый месяц на тексты и ссылки - ок.6000р (если Ваш копирайтер, то смотря сколько он берет) + доработки программиста (опять таки может быть Ваш или мой)
    дальше 2-3 мес. ок. 8000-9000р, с 4-5-го месяца рекомендовано увеличить немного еще расходы.
    Постепенно оптимизирую сайт, проработаю все категории и дальше начну заниматься продвижением, то есть внутренняя перелинковка, закупка ссылок, возможно блог добавим - после анализа конкурентов и ниши уже будет понятнее
    План работ: https://docs.google.com/document/d/1jZo89m3va5tRsvdLCFmxXOXligSBwJ7pEQ4d-gE90d4/edit?usp=sharing
    В среднем для продвижения по НЧ-СЧ запросам в ТОП-10 — 4-6 месяцев, в ТОП-3 — 5-7 месяцев. По ВЧ запросам в ТОП-10 — 6-9 месяцев, в ТОП-3 — 8-10 месяцев.
    Для новых сайтов сроки будут больше.
    То есть, отвечая на вопрос что Вы получите - рост позиций в поисковой выдаче и соответственно рост органического трафика - в общем пользователей, которые будут видеть Ваш сайт и которые будут на сайт заходить по своим запросам

    Вариант только оптимизация:
    Если без расширения структуры, по срокам 3-4 недели (здесь смотря на сколько быстро будем согласовывать семантику и тд)
    По стоимости - 35000р по 50% предоплате
    По плану работ:
    - анализ конкурентов
    - Сбор семантики
    - Кластеризация(группировка) запросов под категории структуры
    - Сео аудит и технический аудит сайта (дубли страниц, скорость загрузки, индексация страниц, ошибки, анализ корректности адресов страниц, правильность заполнения Robots.txt, Sitemap.xml и т.д.)
    - Доработки программисту, (программист Ваш или мой, проверю после того как выполнит)
    - Установка/настройка систем аналитики – Google Analytics, добавление сайта в Google Search Console
    - Составление мета-данных на основе ядра запросов
    - Составление ТЗ копирайтеру (копера Вам надо будет искать)
    Получите оптимизированный сайт, но если хотите в перспективе видеть его на первых позициях, надо добавлять его продвижение

  11. 1736    44  0   1
    5 днів6000 UAH

    Здоров’я
    В даний час на сайті 30 сторінок. Я пропоную для кожної сторінки зібрати семантику на основі якої підготувати технічну задачу на написання текстів і замовити їх, прописати і додати мета-теги.

    В цілому на сайті багато інших технічних помилок, наприклад:
    1 . Заметив на сайті посилання з редиректами через те, що не замінили при переїзді на https і біту посилання: http://ipic.su/img/img7/fs/kiss_53kb.1613715100.jpg
    2 . Є повні дубли головної сторінки доступні для індексації, наприклад: https://afimex.biz/index.php
    3 . Ніяк не пов'язані між собою дві мовні версії. Необхідно вказати альтернативу.
    І т.д.

    1 . On-Page оптимізація для 30 сторінок коштуватиме 4500
    2 . Технічний аудит з детальним описом та чіткими завданнями для програміста буде коштувати 1500 грн.
    Здравствуйте.
    Получается, что сейчас на сайте 30 страниц. Предлагаю для каждой страницы собрать семантику на основании которой подготовить техническое задание на написание текстов и заказать их, прописать и добавить мета-теги.

    В целом на сайте много других технических ошибок, например:
    1. Заметил на сайте ссылки с редиректами из-за того, что не заменили при переезде на https и битую ссылку: http://ipic.su/img/img7/fs/kiss_53kb.1613715100.jpg
    2. Есть полные дубли главной страницы доступные к индексации, например: https://afimex.biz/index.php
    3. Никак не связаны между собой две языковые версии. Необходимо указывать alternate.
    и т.д.

    1. On-Page оптимизация для 30 страниц будет стоить 4500
    2. Технический аудит с подробным описанием и четкими заданиями для программиста будет стоить 1500 грн

  12. 1483    48  0
    1 день700 UAH

    Аналізую нішу з точки зору SEO, буду робити якісний аудит сайту без води і багатомовних звітів, все по суті, чітко і детально. Додаткові конкретні рекомендації щодо роботи з сайтом.
    Первинна консультація безкоштовна.
    Проанализирую нишу с точки зрения SEO, сделаю качественный аудит сайта без воды и многословных отчетов, все по сути, четко и детально. Дальнейшие конкретные рекомендации по работе с сайтом.
    Первичная консультация бесплатно.

  13. 838    7  0   1
    30 днів5000 UAH

    Добрий день !
    Моє ім'я Олега і я фахівець з SEO.
    Досвід роботи 11 років.
    Я завжди працюю індивідуально Ніякі шаблони.

    З моєї сторони гарантуємо:
    Тільки цільовий трафік
    - Завжди на зв'язку 7 днів на тиждень
    Повний доступ до компанії
    доступ до аналітики, до вебмастерів, повний звіт про закуплену масу, доступ до особистого кабінету моніторингу позицій.
    - Тільки безпечне просування, бо нам важливий результат.

    Перед тим, як працювати з нами, корисно ознайомитися:
    Відгуки клієнтів: http://exeo.com.ua/rekomendatsii
    кошти: http://exeo.com.ua/cases

    Ціна на SEO від 5000т/грн бюджет погоджується індивідуально.
    Оплата будь-яким зручним способом.
    Добрый день!
    Меня зовут Олег и я специалист по seo.
    Опыт работы 11 лет.
    Работаю всегда индивидуально Никаких шаблонов.

    Со своей стороны гарантирую:
    - Только целевой трафик
    - Всегда на связи 7 дней в неделю
    - Полный доступ к компании
    доступ к аналитике, к вебмастерс, полный отчет о закупленной массе, доступ к личному кабинету мониторинга позиций.
    - Только безопастное продвижение, ведь нам важен результат.

    Перед работой со мной полезно ознакомитья :
    Отзывы клиентов: http://exeo.com.ua/rekomendatsii
    кейсы: http://exeo.com.ua/cases

    Цена на seo от 5000т/грн бюджет согласовывается индивидуально.
    Оплата любым удобным способом.

  14. Ще 16 ставок приховано
    1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії SEO-аудит сайтів

Настройка гугл аналітики для реклами

Сайт на пром юа, потрібно правильно налаштувати гугл аналітику на всі конверсії, ціна проекту має величезну роль)

SEO-аудит сайтівКонтекстна реклама ∙ 13 ставок

SEO, SMM

1000 UAH

Наразі шукаю людину з якою можна виконати 1-3 приекти. Більшість з них це просування сайту в конкретному регіоні (треба якісна робота, щоб в гуглі люди знаходили цей сайт в топ-10). В цілому я потребую спеціаліста з широким спектром навичок або профіка в конкертих задачах…

SEO-аудит сайтівПошукова оптимізація (SEO) ∙ 7 ставок

Оптимізація SEO сайту

6373 UAH

Добрий день, потрібен SEO-спеціаліст, який продумає та створить прототипи для сторінок під необхідні запити. Також потрібна допомога з лінкбілдингом, перелинковкою, створенням статей під ключові слова з копірайтером. Було б чудово визначити список завдань і рухатися по ним…

SEO-аудит сайтівПошукова оптимізація (SEO) ∙ 15 ставок

Проблеми з індексацією сайта

Є сайт інтернет-магазин, зроблений на opencart. Сайт двомовний: укр, рос. Не індексуються майже всі сторінки україномовної версії сайту. Потрібно розібратися в чому причина та дати програмісту ТЗ для усунення проблеми. Посилання на сайт надам в особисті.

SEO-аудит сайтівПошукова оптимізація (SEO) ∙ 10 ставок

Гугл аналітика для субдоменів

500 UAH

Вітаю Раніше для UA було налаштовано так що можна дивитися відвідуваність по кожному субдомену окремо. Кожен субдомен - це невеликий сайт. Відповідно можна було аналізувати все в розрізі окремого субдомену як окремого сайту. Так було налаштовано - скрін нижче Потім автоматично…

SEO-аудит сайтівПошукова оптимізація (SEO) ∙ 3 ставки

Замовник
Afimex Company
Україна Київ  8  0
Проєкт опублікований
3 роки тому
200 переглядів