Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Подключение мобильной вёрстки на CMS PrestaShop

700 UAH

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Людина дуже невідповідальна і невпевнена. Він дав свій скайп для зв'язку (мобільний сказав, що "затоплив" і зв'язок по мобільному з ним немає, дав пару номерів, які насправді не працювали), відразу відповів для узгодження всіх моментів по проекту, але після того, як я завів кошти в сейф, він зник. Він рідко відповів після того, як відклав замовлення. Він говорив, що все виконав і виливає на хостинг, просив кілька годин, але пройшов день, а результат не був (ні на який зв'язок, звичайно, не виходив). На наступний день отримав випадково його номер телефону (відрізнявся від тих, які він мені давав) - відповів, оскільки не знав, що зателефоную йому я. Знову почав говорити, що йому потрібно 3 години і знову зник. Кожен день я задавав йому один і той же запитання: «Ви не спрацювали? Якщо ні, то так і скажіть. Не витрачайте свій час!» Результат: не отримав від нього нічого. Я не рекомендую до співпраці!

Відгук фрилансера про співпрацю з Евгением Жебокритским

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Возникли форс-мажорные обстоятельства. С отзывом заказчика согласен на 90%. Работать рекомендую. Для себя-же получил некоторый урок.

Профіль видалено | Сейф Сейф

  1. 299    11  1
    3 дні1000 UAH

    Добрый день! Вас приветствует команда разработчиков. Мы готовы выполнить Ваш заказ.
    Если Наши работы в портфолио Вам понравятся, обсудим все детали по проекту и обязательно договоримся о взаимовыгодных условиях.
    Пишите в личку или в скайп: Karina_lion, или на почту [email protected]
    Мы любим свою работу, и Вы в этом убедитесь. До связи!

  2. 1 ставку приховано

Замовник
Проєкт опублікований
8 років тому
171 перегляд