Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Помощь с разблокировкой рекламного аккаунта Facebook


Додатки 1

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.
    1 ставку приховано
  • Дмитрий Матвиенко
    7 травня 2021, 20:57 |
    видалено модератором
  • Ivan Createnme
    7 травня 2021, 21:00 |

    Доброго дня.

    Досвід маєте? Орієнтовна вартість послуги?

  • Оксана Г.
    8 травня 2021, 11:26 |

    image

  • Виктория Недрыга
    7 травня 2021, 21:08 |

    Нажмите на "продолжить ссотавление" и следуйте инструкциям. В течение недели ориентировочно придет ответ. Но вероятность разбана невысокая

  • Ivan Createnme
    7 травня 2021, 21:40 |

    це розумію, тільки є нюанс, якщо не помиляюся там можна також надати додаткову інформацію службі підтримки і від цього шанс зростає. + можливо помилки в акаунті дозволять зрозуміти в чому проблема

  • Ростислав Лойко
    7 травня 2021, 22:13 |

    Вам це можуть вирішити за гроші, але ви можете з таким самим успіхом вирішити це самі, просто пишіть їм правду)

  • Ivan Createnme
    8 травня 2021, 10:31 |

    суть в тому, що не розумію, де є правда і в чому причина) А з досвіду знаю, що переписка на вияснені правди з ними не вийде. Тому розраховую на спеціаліста який часто з таким зустрічається і вже має успішний алгоритм дій (хоча розумію, що не на всі 100%)

  • Oleg K.
    8 травня 2021, 13:35 |

    Я часто с таким сталкивался, с сентября 2020 провел около 15 процедур разблокировки, и общения с администрацией Facebook.

    На самом деле коллеги выше совершенно верно рекомендуют просто нажать на синюю кнопочку справа и выполнить все требования и ожидать.
    Вариант по нашей ментальности "порешать" "договорится в позитивном итоге" - это не про Facebook (это другая страна, где работают законы и правила и не кто не будет там "решать вопрос" ).

    Есть случаи когда блокируют без причины и не проверяют и не разбираются, и тогда действительно следует написать очень подробно указывая историю аккаунта, почту, телефон, документы, предположения причины и извиняться, на коленях умолять господ простить и всё это написать по ссылке  https://www.facebook.com/help/contact/268228883256323
    Продукт или функция: Реклама

    Но пока просто пройдите стандартную процедуру и ждите, в случае если бан после проверки то выше дал ссылку куда писать.

    И Вы можете это сделать самостоятельно и полностью бесплатно )))

  • Ivan Createnme
    8 травня 2021, 14:27 |

    Дякую, за відповідь. Тут не стоїть питання "повирішувати", просто перший раз з цим стикнувся і бачу на форумах багато тем і всі зводяться до правильної переписки з адміністрацією фейсбука. Але це може бути і моя ілюзія

  • Oleg K.
    8 травня 2021, 15:15 |

    Не совсем, служба поддержки ФБ не занимается непосредственно рассмотрением блокировок, это так называемые "внутренние отделы" и они к ним не имеют никакого отношения или влияния.

     Процедура следующая:
    Автоматическая система (бот, алгоритм, программа) блокирует аккаунт, и потом если Вы инициируете проверку, то потом человек в ручном режиме проверяет и выносит решение.
    Если Вы не реагируете на блокировку и не начинаете процедуру проверки (загрузить документы, фото себя и своих документов и т.д. ), то аккаунт удаляется через 30 суток.

    Если блокировка по ошибке (ну не разобрались, недосмотрели, неоднозначно трактовали Вашу деятельность и правила ФБ), то нужно отправлять запрос в "внутренний отдел" по ссылке которую я написал выше. 

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Реклама у соціальних медіа

Налаштування реклами в Facebook Ads

Добрий день, шановні фахівці. Потрібно налаштувати рекламний обліковий запис для Фейсбук. Проблема полягає в наступному. Ми купили хороші прогріті облікові записи. Але на етапі прив'язки картки вибиває помилку і пише, що на обліковий запис накладені обмеження. Працювали з…

Просування у соціальних мережах (SMM)Реклама у соціальних медіа ∙ 4 ставки

Інстаграм відгуки

850 UAH

У пошуках людини, у якої є багато Інстаграм аккаунтів. Потрібно написати відгуки в дірект на англійській мові. Текст можу надати, Деталі обговоримо особисто.

Контент-менеджерРеклама у соціальних медіа ∙ 5 ставок

Налаштування Google Ads для послуг ремонту побутової техніки в Торонто

Потрібен фахівець з Google Ads для налаштування реклами за чотирма темами: ремонт пральних машин, сушарок, холодильників та посудомийних машин. Мета - залучення клієнтів через дзвінки на сайт. **Технічне завдання:** 1. Пошук ключових слів. 2. Створення рекламних груп. 3.…

Реклама у соціальних медіа ∙ 12 ставок

Маркетинг у соціальних мережах для мобільного додатку

Я будую мобільний додаток і нещодавно випустив перший MVP. Це звіт з освітньої психології, додаток має кілька міні-ігор, які навчають розрізняти емоції. Зараз він безкоштовний, але у майбутньому я планую створити підписку. Я шукаю фрілансера для реклами, щоб я міг краще…

Реклама у соціальних медіаПросування у соціальних мережах (SMM) ∙ 10 ставок

Запуск реклами в TikTok

Добрий день. Шукаю фахівця у своїй справі для запуску реклами в TikTok Потрібно запустити рекламу на відео і проконсультувати, як досягти з цієї реклами максимум. Тільки людина, яка знає свою справу. Покажу приклад конкурентів.

Просування у соціальних мережах (SMM)Реклама у соціальних медіа ∙ 6 ставок

Замовник
Ivan Createnme
Україна Львів  22  0
Проєкт опублікований
2 роки тому
83 перегляди