Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Потрібно створити відео

1200 UAH

Результати роботи

Перегляд вкладень доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з Олегом Алькемой

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Не професійний, відправляє приклад іноземних роботів, не вчасно була зроблена робота, але це не суттєво було для мене, головне, щоб робота була зроблена, але це була хальтура, а не зроблена робота.Тепер в порядку.Потрібно було зробити екранне відео, накласти голос на екранне відео.Я вибрав виконавця, так як отримав від нього приклад відео, це було схоже на те, що мені довелося зробити, тому я вирішив вибрати його як виконавця.До угоди, я дав голос, сам зробив приклад відео, як повинно було виглядати, тільки без голосу https://www.screencast.com/t/SZJxmvtFsXL
В кінцевому підсумку я отримую з запізненням зроблену роботу, де не збігання голосу з відео, не той формат екранного відео, всього було 18 пунктів помилок і недоліків, які були мені відправлені на перевірку.Відповідь виконавця чому не стандартний формат відео, тому що виконавця не має стандартного нота, щоб зробити нормальний формат.До угоди я відправив виконавцю приклад свого відео, тому до угоди потрібно було зрозуміти, можна зробити так, як мені потрібно, чи ні, якщо ні, то можна було відмовитися від співпраці.Але виконавця вирішив зробити те, що у нього вдасться, але не зовсім те, що потребує замовник.Виконавця починає викручуватися і посилається, що до угоди не був зазначений формат у цифрах, але зробленого відео як приклад, це було недостатньо для розуміння клієнта.Виконавчий не слухає клієнта, а робить те, що він хоче і як він бачить роботу.Після випущених мною недочетів у кількості 18 пунктів, виконавця відправляє другий відео, які вже зовсім інше, і ті зауваження, які я зробив, вже немає сенсу переглядати, так як замість того, щоб робити правки, виконавця переробив зовсім інше відео, у другому відео текст і екранне відео збігалися, але не було якості і чіткості.Очевидно, виконавця взяв мій відео і переробив його, у зв'язку з чим якість була гіршою.На мою зауваження, що погана якість, виконавця не може зрозуміти, в чому різниця і що погана якість.Ось Ви самі можете дивитися і порівняти якість, мій відео право http://joxi.ru/l2ZGyG9SldM4yA
Витрачений час, робота не зроблена якісно як професіонала, знаходить причини і відповіді.Я не рекомендую цього виконавця.

Відгук фрилансера про співпрацю з Сергеем Рудницким

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Клієнт абсолютно некомпетентний у тому, що замовляє.Замовник скасував роботу і залишив мені поганий відгук, тим самим зруйнуючи мою ідеальну статистику, на якій я працював ні місяць!Суть суперечки: Я мав робити роботу з перегляду сайту, на самому початку він не вказував про те, що йому принципово важливо, щоб його сайт записувався з екрану широкоформатного монітора, це вже з'ясувалося після того, як я зробив роботу.Його сайт на різних пристроях відображається по-різному, в моєму розпорядженні є тільки мій робочий ноутбук.Я записав огляд зі свого ноутбука, сунтував і хочу помітити, що відправив йому роботу вчасно (он у відгуці написав, що я роботу віддав не вчасно - це враньє).Він подивився на роботу і почав мене грубити тим, що я, мабуть, зробив галтуру, що сайт виглядає на огляді не так, як йому потрібно (ІНТЕРНАЛЬНО, ІН СЛОВА не говорив про те, що сайт повинен знімати з пристроїв, які оточують ІНТЕРНАЛЬНО ШІРКОФОРМАТНИЙ РОЗДІЛ САЙТА).Тоді я без будь-яких суперечок взяв і переробив огляд за допомогою того відео, яке зняв з екрану сам замовник і виконав всі його початкові вимоги:

- я використовував його запис екрану і тепер сайт має той вид, який потрібно;
- я чітко синхронізував відео під запис голосу;
- я видалив всі додаткові відео фрагменти, як і бажав замовник;

Після чого замовник мене навантажив, оскорбив мене як професіонала (крім того, до нього моя репутація на сайті була безперервною).А також він у відгуці наврував, що я як приклад не використовував свою роботу і що роботу зробив не вчасно і в поганій якості.Крім того, я намагався піти на компроміс і запропонував йому внести поправки в останній варіант моєї роботи, я погодився третій раз перетворювати відео, однак він вирішив зруйнувати мою бездоганну репутацію на сайті, на якій я працював дуже довго.За підсумками:
- Постачальник написав мені негативний коментар за його вимогу, який обговорено до початку роботи не було;
- вносити поправки він не хотів;
- Я витратив 8 годин роботи безпосередньо (безкоштовно);
- Він вбив мою репутацію, як автора, що для мене дуже важливо, якщо його негативний коментар залишиться, то я більше роботи не зможу взяти, мені доведеться залишити цей ресурс і перейти працювати в інше місце.Людина не розуміє в тому, що замовляє і вимагає те, що не було сказано!Абсолютно не рекомендую співпрацювати з цією людиною, особливо автором, що працюють на вашу репутацію, ця людина вам її експортує, тому як конфлікт у вас може виникнути через його потреби за фактом, навіть якщо ви виконуюте всі видатні умови роботи!Будьте обережні!

  1. 25809
     285  0

    2 дні1000 UAH

    Привітання
    HTTPS://youtu.be/nOpFy-txH20
    HTTPS://youtu.be/yv-g5qmhQdk
    Запишіть без цих жахливих чорних ліній згори і вниз в кращому якості з відмінним мікро.
    Здравствуйте
    https://youtu.be/nOpFy-txH20
    https://youtu.be/yv-g5qmhQdk
    Запишу без этих ужасных черных линий сверху и снизу в лучшем качестве с отличным микро.

    ЕКСПЕРТ

  2. 2756    26  0
    2 дні2000 UAH

    Добрий день Сергій. Я готовий допомогти вам у реалізації цього проекту. Анімація – це мій профіль! Я також міг би організувати якісну дикторську звук.
    Зацікавлений у довгостроковій співпраці. Точна вартість і терміни після обговорення всіх деталей.

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLyJ4HIRjkvqwOkqKTIW2rMOgDEmBxnHkn
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLyJ4HIRjkvqw6jv1EfTgMmXBiDnpiqP7c
    Добрый день, Сергей. Я готов помочь Вам в реализации этого проекта. Анимация - это мой профиль! Я также мог бы организовать качественную дикторскую озвучку.
    Заинтересован в долгосрочном сотрудничестве. Точная стоимость и сроки после обсуждения всех деталей.

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLyJ4HIRjkvqwOkqKTIW2rMOgDEmBxnHkn
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLyJ4HIRjkvqw6jv1EfTgMmXBiDnpiqP7c

  3. 4440    98  0
    5 днів200 UAH

    Доброго дня!
    Подібний приклад..
    https://youtu.be/6ljnXDliWtI
    А нюанси пропоную обговорити в пм. Є декілька вариантів виконання вашого завдання.
    Short Video Ads for social media marketing
    https://bit.ly/3NjTCQf
    Infographics, Animation, products video AD. APP & Website Promo video
    https://bit.ly/3wmEgow
    2D Animation, Animated Explainer Video
    https://bit.ly/3yF2OsR
    Logo, Intro & Outro
    https://bit.ly/3MmulEW

  4. 344    2  0
    1 день700 UAH

    Доброго дня!
    Приклад мого голосу:
    Google Drive
    В мене є досвід озвучки курсу з англійської мови. Мікрофон, який я використовую - HyperX QuadCast S. Звук оброблюю самостійно.
    Стосовно запису самого відео, якщо у Вас є якісь побажання стосовно програми для захвату екрана, то можу використати її. Зазвичай я використовую GeForce Experience.
    Якщо у Вас є бренд (логотип, шрифти, колір та ін.), то можемо обговорити як то краще буде виглядати у відео.
    Приклади моїх відео:
    Google Drive
    Маю питання, чи є у Вас готовий сценарій?
    Стосовно ціни 1хв - 100 грн.
    Будемо знайомі, Марго.
    Гарного дня!

  5. 1012    8  0
    1 день1000 UAH

    Доброго дня.
    Можна зробити гарний презентаційний ролик у поєднанні відео з моушн графікою.
    Ціна залежить від вашого бюджету, який ви готові виділити на ролик.

    Напишіть в особисті, домовимось
    Моє портфоліо https://vimeo.com/alexslobodafilms

  6. Ще 4 ставки приховано

Замовник
Проєкт опублікований
1 рік тому
1 рік
231 перегляд