Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Програмування для ландінгу

Translated1745 UAH
PHP

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Щасливий поділитися своїм відгуком про роботу з Романом:
Програмування, що вимагає реалізації незвичайних плучок і прихотів, через які багато програмістів відмовилися від виконання з огляду на відсутність у них необхідних компетенцій, Романом зроблено на ура!

Крім того, крім виконання основного завдання ТЗ були запропоновані та реалізовані альтернативні рішення, які позитивно зіграли на швидкості завантаження сайту, крім цього були дані додаткові рекомендації щодо оптимізації сайту та верстки.

Співробітництвом з Романом повністю задоволений на 11 балів з 10, так як. Він зробив свою роботу дійсно круто, і ще і в швидкі терміни без пропадань і «несподіваних хвороб» (як часто буває серед фрілансерів).

Замість висновку: якщо вам потрібно реалізувати програмування і особливо якщо він вимагає складних чи не типових рішень - зверніться до Роман - він зробить круто!

Профіль видалено | Сейф Сейф

Відгук фрилансера про співпрацю з замовником

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Рекомендую к сотрудничеству! Было приятно работать. Задачи очень интересные, пришлось несколько раз переписывать весь код. Но в итоге получилось сделать все красиво. Если хотите получить что то новое в знаниях и решить интересные задачи, сотрудничайте с Евгением!!

Профіль видалено | Сейф Сейф

  1. 161  
    3 дні1745 UAH

    Добрий день ! Цікаве завдання ! Будемо раді відкликатися!
    Добрый день! Интересное задание! Рад буду отозваться!

  2. Ще 4 ставки приховано
    Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії PHP

PHP розробник з навичками написання модулів для WordPress

4000 UAH

Вітаю Шукаємо PHP-програміста з досвідом написання модулів під вордпрес. Потрібно реалізувати дві однотипні покрокові форми з калькуляцією і завантаженням файлу. Ще дві однотипні форми з прогресбаром і завантаженням файлу. Данні форм повинні редагуватись через адмінку вордпрес.…

PHP ∙ 2 ставки

Налаштувати магазин Wordpress/WooCommerce

Встановити та налаштувати Wordpress (тема Phlox Pro) + WooCommerce Налаштути переклад українською, вигляд головної сторінки, картки товару, та каталогу товарів. Налаштувати процедуру оформлення замовлення. Додати модулі доставки Нова Пошта, Укрпошта, оплати (Еквайринг от моно),…

PHPВеб-програмування ∙ 7 ставок

"Magento 2.4.6 додавання товару через атрибути»"

Проблема: На сайті присутній великий вибір продуктів, які можуть продаватися разом з іншими продуктами. Потрібно додавати продукти через атрибут у конфігураційному продукті. Наприклад: Комп'ютерна миша доступна в різних кольорах, і до неї можна придбати килимок для миші (при…

PHPВеб-програмування ∙ 3 ставки

Розробити скрипт під WordPress CMS + Google maps API + MySQL

Ми потребуємо код для веб-сайту на WordPress. Поточний (демо) веб-сайт https://e-ztrans.com/ базується на деякій саморобній CMS. Ми намагаємося перевизначити й зробити його надійнішим. Я надам доступ до панелі адміністратора поточного веб-сайту, а також вихідного коду поточної…

PHPВеб-програмування ∙ 3 ставки

Додати розділ на сайт

3000 UAH

1. Додати розділ https://www.vitajuwel.us/sana на сайт https://vitajuwel.com.ua/ 2. Виправити центральний слайдер. Сайт на Laravel. Значення по пейджспіду не повинно зменшитися.

PHP ∙ 5 ставок

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
7 років тому
85 переглядів
Мітки
  • web программист