Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Разработка онлайн чата (виджета)

30 000 UAH

  1. 9427
     46  0

    30 днів30 000 UAH

    Добрый день, отправьте ТЗ,готов реализовать, есть опыт работы с socket.io, уже писал чат в связке с бекендом

  2. 8622
     65  0

    10 днів30 000 UAH

    вітаю

    готовий виконати ваше завдання
    чат буде можна встановити на будь який ваш сайт, та все буде чудово працювати

    пишіть - обговоримо деталі та приступимо до виконання

  3. 340    1  0
    30 днів30 000 UAH

    Я повний стак розробник працюю з різними CMS-системами, такими як Wordpress, Opencart, Drupal, Joomla, Bitrix. У мене є досвід створення інтернет-магазинів і ландінгів на них, також створюю сайти на фреймворках Laravel, Yii2. Готовий розробити вам онлайн чат на фреймворку Laravel з повноцінною адмінкою для менеджерів. Є мій сервер, де все вискочую вам для тесту без попередньої оплати після того, як ви протестуєте сайт і адмінку у мене на сервер. Також після перенесення ми можемо постійно співпрацювати допилювати функціонал, якщо буде потрібно. Будь ласка, напишіть у ЛС.
    Здравствуйте я full-stack разработчик работаю с различными CMS-системами такими как Wordpress, Opencart, Drupal, Joomla, Bitrix. Имею опыт создания интернет магазинов и лендингов на них, также создаю сайты на фреймворках Laravel, Yii2. Готов разработать вам онлайн чат на фреймворке Laravel с полноценной админкой для менеджеров. Есть свой сервер где все выкочу вам для теста, без предоплат оплата после того как вы протестите сайт и админку у меня на сервер. Также после переноса можем постоянно сотрудничать допиливать функционал если потребуется. Напишите пожалуйста в ЛС.

  4. 508    7  1   1
    14 днів30 000 UAH

    Доброго дня, я Software Development Engineer з більш ніж 6-річним досвідом створення різних вебсайтів, SaaS-рішень, складних веб-платформ і MVP для стартапів. У портфоліо я вказав на деякі проекти, які розробив.

    По факту початкове ТЗ - зрозуміле, по вказаному стеку також маю прекрасний досвід, тому пропоную вийти на короткий дзвінок, щоб обговорити ваш проект в деталях і провести консультацію.

    Буду радий зробити свій внесок і показати більше розроблених мною платформ і веб рішень. Також готовий до постійної кооперації :)

  5. Федор Д. ТОВ "КОРАЛ МЕДІА ДЕВЕЛОПМЕНТ"
    398    1  0
    35 днів30 000 UAH

    Привітання
    "Також там є свої особливості, які не дозволяють нам використовувати вже існуючі на ринку saas рішення типу chatra.io"
    Про що йдеться?
    Здравствуйте
    "Также там есть свои особенности, которые не позволяют нам использовать уже существующие на рынке saas решения типа chatra.io"
    О чем речь ?

  6. Ще 6 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії PHP

PHP розробник з навичками написання модулів для WordPress

4000 UAH

Вітаю Шукаємо PHP-програміста з досвідом написання модулів під вордпрес. Потрібно реалізувати дві однотипні покрокові форми з калькуляцією і завантаженням файлу. Ще дві однотипні форми з прогресбаром і завантаженням файлу. Данні форм повинні редагуватись через адмінку вордпрес.…

PHP ∙ 2 ставки

Налаштувати магазин Wordpress/WooCommerce

Встановити та налаштувати Wordpress (тема Phlox Pro) + WooCommerce Налаштути переклад українською, вигляд головної сторінки, картки товару, та каталогу товарів. Налаштувати процедуру оформлення замовлення. Додати модулі доставки Нова Пошта, Укрпошта, оплати (Еквайринг от моно),…

PHPВеб-програмування ∙ 7 ставок

"Magento 2.4.6 додавання товару через атрибути»"

Проблема: На сайті присутній великий вибір продуктів, які можуть продаватися разом з іншими продуктами. Потрібно додавати продукти через атрибут у конфігураційному продукті. Наприклад: Комп'ютерна миша доступна в різних кольорах, і до неї можна придбати килимок для миші (при…

PHPВеб-програмування ∙ 3 ставки

Розробити скрипт під WordPress CMS + Google maps API + MySQL

Ми потребуємо код для веб-сайту на WordPress. Поточний (демо) веб-сайт https://e-ztrans.com/ базується на деякій саморобній CMS. Ми намагаємося перевизначити й зробити його надійнішим. Я надам доступ до панелі адміністратора поточного веб-сайту, а також вихідного коду поточної…

PHPВеб-програмування ∙ 3 ставки

Додати розділ на сайт

3000 UAH

1. Додати розділ https://www.vitajuwel.us/sana на сайт https://vitajuwel.com.ua/ 2. Виправити центральний слайдер. Сайт на Laravel. Значення по пейджспіду не повинно зменшитися.

PHP ∙ 5 ставок

Замовник
Роман Куценко Private
Україна Київ  30  0
Проєкт опублікований
1 рік тому
102 перегляди