Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Розробка гібридних додатків

Translated1225 UAH

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Хороша робота – швидка і професійна

Відгук фрилансера про співпрацю з Mark Rozenblum

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Отличный заказчик, всем рекомендую.

Профіль заблоковано | Сейф Сейф

  1. 303  
    30 днів75 000 UAH

    Здоров’я
    Ми - команда розробників, які займаються висококаченими додатками. Ми готові взяти за собою виконання Вашого проекту якнайшвидше.
    У нас є можливість підписати договір на послуги.
    Готуємо обговорити детальніше ТЗ за Вашим проектом, щоб ми могли прийти до реальних термінів / ціни.

    З УВ.
    Ярослав
    Здравствуйте.
    Мы - команда разработчиков, которые занимаются высокнагруженными приложениями. Мы готовы взяться за выполнение Вашего проекта как можно скорее.
    У нас есть возможность подписать договор на услуги.
    Готов обсудить детальнее ТЗ по Вашему проекту, чтобы мы смогли прийти к реальным срокам/цене.

    С ув.
    Ярослав

  2. 289  
    30 днів582 UAH

    Вітаємо Вас!Працював з гібридними додатками.Розроблено 2 додатки для московського марафона, а також був досвід з гібридним комерційним додатком з продажу товарів в Китаї.Я можу запропонувати вам послуги.У команді є фахівці різних профілів.Досвідчені Frontend розробники - для мобільних додатків використовували Cordova, Quasar, Flutter, для веб-прикладів Vue.js, React.Так само і Backend розробники, їх основна спеціалізація Laravel - підходить для побудови API і адмін панелі для менеджерів.Також є Java і Node.js розробники для високонавантажених сервісів.Є власний дизайнер, який зможе розробити дизайн для цього проекту.Є 3 роки досвіду з cms (Opencart, WP, Simple і т.д.) )На даний момент активно використовуємо зв'язок технологій Laravel + Vue.js вже більше двох років.У розробників є досвід у великих компаніях, в різних командах як розробників Java, а також є досвід роботи з git / svn.У нашої команди є ще кілька CRM-систем, які ми розробили, я можу показати їх під час інтерв’ю.Крім цього є досвід розробки мобільного додатку для московського марафона (Android, iOS ) та розробки комерційної програми для продажу великого асортименту товарів.Є досвід роботи на Agile методології з використанням багтрекінгових систем(Jira, Redmine і т.д.Т.д. - останнім часом використовуємо наше дитяче місце для всіх внутрішніх процесів розвитку.Також хочу сказати, що обсяг роботи досить великий, і більше шансів на успіх у команди, ніж у індивідуального виконавця, яка спеціалізується на розробці веб і мобільних додатків.Також у команди більше шансів зробити це добре завдяки поставленим процесам розробки і тестування.Ми з радістю допоможемо вам у реалізації цього проекту.Якщо вам цікаво моя пропозиція - давайте познайомимося!
    Здравствуйте! Работали с гибридными приложениями. Разрабатывали 2 приложения для московского марафона, так же был опыт с гибридным коммерческим приложением по продаже товаров в Китае.

    Могу предложить Вам услуги. В моей команде есть специалисты разного профиля. Опытные Frontend разработчики - для мобильных приложений использовали Cordova, Quasar, Flutter, для веб приложений Vue.js, React. Так же и Backend разработчики, их основная специализация Laravel - подойдет для построения API и админ панели для менеджеров. Так же есть Java и Node.js разработчики для высоконагруженных сервисов. Есть свой дизайнер который сможет разработать дизайн для этого проекта.

    Имеется 3 года опыта с cms (Opencart, WP, Simple и т.д.). На данный момент активно используем связку технологий Laravel + Vue.js уже более двух лет.
    У разработчиков есть опыт в больших компаниях, в разных командах в качестве разработчиков Java, так же есть опыт работы с git / svn.
    У нашей команды есть еще несколько CRM-систем, которые мы разработали, я могу показать их во время собеседования. По мимо этого есть опыт разработки мобильного приложения для московского марафона ( Android, iOS ) и разработка коммерческого приложения по продаже большого ассортимента товаров.

    Есть опыт работы по Agile методологиям с использованием багтрекинговых систем(Jira, Redmine и. т.д) - в последнее время используем свое детище для всех внутренних процессов разработки.

    Так же хочу сказать, что объём работы довольно большой, и больше шансов на успех у команды чем у индивидуального исполнителя, которая специализируется на разработке веб и мобильных приложений. Так же у команды больше шансов сделать это хорошо из-за поставленных процессов разработки и тестирования.

    Мы с радостью поможем вам в реализации этого проекта. Если вам интересно мое предложение - давайте знакомиться!

  3. 3321    34  0
    12 днів123 456 UAH

    Апі готова? Дизайн готовий? ТЗ ? Дайте деталі, я працюю на флаттері.
    апи готово? дизайн готов? тз? давайте детали , работаю на флаттере.

  4. 369  
    35 днів60 000 UAH

    Вітаю, Фелікс, ознайомився з вашим проектом і пропозицією в цілому.Я і моя команда розробників можемо взяти за ваш проект і запропонувати ще кілька ідей, ідей, які зробить ваш сайт більш конверсійним.(Ціна і терміни залежить від складності сайту)
    Також можна буде зробити в процесі:
    Просування вашого сайту (SEO, SMM, цільова реклама, контекстна реклама)
    Створення рекламного відео та фотоконтенту
    - Дизайн, брендинг, створення позиціонування та креативної рекламної стратегії.Я і моя компанія ARTME TALENT співпрацюємо в кооперації з 20 ю компаніями в різних сферах і з більш ніж сотні виконавців.Також всі наші партнери перевірені нашою компанією та нашими клієнтами, серед яких Шанель, Кока-кола, Буковель, Промприлад та інші (на якість, відповідальність, дотримання дедлайнів і т.д.)Тому ви можете отримати один або цілий набір послуг (від початку створення продукту до його дистрибуції на ринок)
    Якщо вам цікавиться ця пропозиція, зв'яжіться і ми разом зробимо ваш цікавий проект.Ось наш портфоліо: https://artmetalent.agency/
    Здравствуйте, Felix, ознакомился с вашим проектом и предложением в целом. Я и моя команда разработчиков можем взяться за ваш проект и предложить еще несколько идей, идей которые сделают ваш сайт более конверсионным. (цена и сроки зависят от сложности сайта)
    Также можно будет сделать в процессе:
    - Продвижение вашего сайта (SEO, SMM, таргетированная реклама, контекстная реклама)
    - Создание рекламного видео и фото контента
    - Дизайн, брендинг, создание позиционирования и креативной рекламной стратегии.
    Я и моя компания ARTME TALENT сотрудничаем в кооперативе с 20 - ю компаниями в различных сферах и с более чем сотней исполнителей.
    Также все наши партнеры проверены нашей компанией и нашими клиентами, среди которых Шанель, Кока-кола, Буковель, Промприлад и другие (на качество, ответственность, соблюдение дедлайнов и т.д.)
    Поэтому вы можете получить одну или целый комплекс услуг (от начала создания продукта до дистрибуции его в рынок)
    Если вас заинтересовало данное предложение, обращайтесь и мы сделаем вместе ваш интересный проект.
    Вот наше портфолио: https://artmetalent.agency/

  5. 1758    16  0
    30 днів60 000 UAH

    Вітаємо Вас!

    Готовий виконати Ваш проект бістро і якісно.

    Досвід роботи з веб-розробкою > 5 років 
    Фронт-енд навички
    HTML, CSS, SCSS, LESS і SASS
    JavaScript, jQuery і PugJs
    - VueJS, Angular 2+, AngularJS, React.js

    Мобільний розвиток:
    React-netive відгуки
    Іонічна рамка

    Back-end здібності
    PHP, Laravel, Symfony і Zend
    OOP і MVC
    - WebSockets - Pusher, Ratchet, SOCKET.IO

    Бази даних :
    SQL і PostgreSQL
    - МаріяДБ, МонгоДБ

    Технології :
    Linux і Nginx
    - ГІТ


    CV: Google Drive
    Здравствуйте!

    Готов выполнить Ваш проект бистро и качественно.

    Опыт работы с Web development > 5 лет 
    Front-end Skills:
    - HTML, CSS, SCSS, LESS, SASS
    - JavaScript, jQuery, PugJs
    - VueJS, Angular 2+, AngularJS, React.js

    Mobile development:
    - React-netive
    - Ionic framework

    Back-end Skills:
    - PHP, Laravel, Symfony, Zend
    - OOP, MVC
    - WebSockets - Pusher, Ratchet, SOCKET.IO

    Databases:
    - SQL, PostgreSQL
    - MariaDB, MongoDB

    Technologies:
    - Linux, Nginx
    - Git


    CV: Google Drive

  6. 1320    15  0
    30 днів400 UAH

    Вітаю вас, Фелікс
    Мені називають Деніс, я представляю команду SovaLogic, ми можемо використовувати для розробки Flatten, Ionic, React Native у нас є власна команда розробників і співпраця з більш ніж 100 контактами віддалених розробників з якими ми вибираємо команди за різними проектами. Ми можемо співпрацювати з вами на різних стеках розробки...

    З повагою, Денис
    Здравствуйте, Felix.
    Меня зовут Денис, представляю команду SovaLogic, можем использовать для разработки Flatten, Ionic, React Native у нас есть своя команда разработчиков и сотрудничество с более чем 100 контактами удаленных девелоперов с которых подбираем команды под разные проекты. Можем с Вами сотрудничать по разним стекам разработки...

    С уважением, Денис!

  7. 272    4  0
    1 день1111 UAH

    Вітаємо Вас!

    Під "гібридною програмою" є уявлення React Native або React SPA ?
    Здравствуйте!

    Под "гибридное приложение" имеется ввиду React Native или React SPA ?

  8. Ще 7 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Веб-програмування

Переробити зовнішній вигляд фільтра

6366 UAH

Переробити зовнішній вигляд фільтра сайту. Ми шукаємо старшого фронтенд-розробника з серйозними знаннями Javascript і CSS, а також знанням бекенду, сайт працює на DLE.

JavascriptВеб-програмування

Шукаю спеціаліста по сайтам

Треба зробити аналіз сайту по інтерфейсу, зручності користування. Дати рекомендації щодо покращення з точки зору спеціаліста та звичайного користувача. Попередній запит: зробити більш читабельним прайс, оновити дизайн сайту до більш сучасного, розробити оффери. Посилання на…

SEO-аудит сайтівВеб-програмування ∙ 8 ставок

Сайт для автошколи WordPress з системою управління.

Треба розробити сайт для невеликої автошколи на WordPress з системою управління навчання і оплати. Білше цікавить не дизайн, а сама система управляння, яку хочемо в адмінці сайту. Потрібен приватний кабінет для учнів, де кожен зможе зайти в свій кабінет і бачити статус оплат…

PHPВеб-програмування ∙ 8 ставок

Shopify developer

500 UAH

Треба розробити веб сайт на шопіфай з нуля Необхідні навички - liquid - shopify theme development - html/css/js/react.js Писати одразу з портфоліо та погодинним рейтом

JavascriptВеб-програмування

Автоматизація переадресації листів для домену (MX forward)

Є необхідність розробити MX переадресацію для поштового домену (усі листи що приходять на домен). Це має бути аналог: https://improvmx.com/ Наразі мова йде про саме технічну частину пересилання листів, без білінгу. На скільки я розумію є схоже рішення з GitHub:…

PHPВеб-програмування

Замовник
Mark Rozenblum Exit Technologies
Ізраїль Ізраїль  88  0
Проєкт опублікований
4 роки тому
163 перегляди
Мітки
  • мобильные приложения
  • PhoneGap
  • Cordova
  • Ionic Framework
  • приложенияIOS
  • hybrid
  • React Native
  • Гибридные мобильные приложения