Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Редактирование и ведение сайта на Wordpress


  1. 153    1
    1 день100 UAH

    Здравствуйте.

    Я очень заинтересован в вашем проекте со всеми вашими требованиями. Мои навыки HTML, CSS, PHP(MVC, OOP), mySql, Wordpress, Yii2, Laravel и т. Д.

    Для получения дополнительной информации о моих навыках и успешных заданиях, пожалуйста, ознакомьтесь с моим профилем, портфолио, историей работы и т. Д. Вы можете посмотреть некоторые из сайтов, которые я создал.

    Я всегда доступен по электронной почте и Skype. При необходимости используйте голосовой или видеочат. Я буду доступен более 50 часов в неделю и смогу начать ваш проект как можно скорее.

    Благодарю вас за внимание.

    С наилучшими пожеланиями, Гарик

  2. Ще 4 ставки приховано
  • Профіль видалено
    11 листопада 2017, 22:18 |

    Заявки фрилансеров не из Одессы рассматривайте? 

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Веб-програмування

Розробка сайту - воронка

2000 UAH

привіт, потрібно розробити сайт - воронку (для мобайл та десктоп). воронка складається з кількох питань (чисто збір даних - не smartlink). є кілька прикладів.. щоб не вигадувати колесо також розгляну додаткові опції для більш ефективної воронки

Веб-програмування ∙ 4 ставки

Розробка VPN додатка.

1. Додаток буде схожий на kid vpn. 2. Основне утп, використання додатку за перегляд реклами. 3. У майбутньому буде цікаво і розширення для браузерів.

Веб-програмуванняСистемне програмування ∙ 3 ставки

Веб-сайт MODX

Є готовий сайт потрібно завантажити його на хост, виправити помилки, якщо вони будуть! Додати туди текст!

Бази данихВеб-програмування ∙ 3 ставки

Змінити вигляд Чекауту Woocommerce

Потрібно зробити сторінку оформлення замовлення (стандартна сторінка Woocommerce) як в магазині avtozvuk.ua. Відповідно додавши методи доставки "Нова Пошта" та "Укрпошта". Додатково: Підключити SMS повідомлення про статус замовлення та SMS верифікацію. В заявці напишіть дві…

PHPВеб-програмування ∙ 4 ставки

Розробка функціоналу на сайті WP/Jobster

Необхідно додати функціонал на сайті на WP https://bit.ly/3TrPwKt . Є 2 завдання: 1. Необхідно зробити для кастомної ціни можливість ввести одиницю виміру (кг/година/тощо) та її відображення на фронтенді Зараз коли продавець вибирає “Custom” опцію https://prnt.sc/NmWzNAQVpzOp на…

Веб-програмування ∙ 1 ставка

Замовник
Геннадий Артон
Україна Одеса  1  0
Проєкт опублікований
6 років тому
88 переглядів