Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Редагувати каталог

Translated300 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Сергеем Викторовым

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Чудова робота . Максимально швидко і на високому рівні. 5 текстів були в складній стилістиці та в художньому контексті, але редактора вище будь-яких похвали.

Відгук фрилансера про співпрацю з Гарри Краевцем

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Замовник Гаррі чітко поставив завдання. адекватно оцінив виконану роботу. Оплата оперативна. Все інтелектуально, взаємно поважаюче, доброзичливо. Усім бажаю таких клієнтів.

  1. 7587
     299  1

    3 дні500 UAH

    І ще раз – вітаю вас :)
    Тема цікава, є досвід і редагування, і співпраця з музеями. Працюю на російській та українській мовах - портфоліо тому підтвердження.
    Для того, щоб визначити вартість, потрібно побачити хоча б одну сторінку, тому в ставці і суму, і терміни условні.
    Про мене в профілі - клік по фото, і ти там.
    Зацікавиться – напишіть, поговоримо
    И ещё раз - здравствуйте ))))
    Тема интересна, есть опыт и редактирования, и сотрудничества с музеями. Работаю на русском и украинском - портфолио тому подтверждение.
    Чтобы определиться со стоимостью, надо увидеть хотя бы одну страничку, поэтому в ставке и сумма, и сроки условны.
    Обо мне в профиле - клик по фото, и Вы там.
    Заинтересует - пишите, поговорим.

    Схожий виконаний проєкт: Провести вычитку текстов на сайте

  2. 1066    31  0   1
    Переможець1 день300 UAH

    Добрий день .
    З задоволенням буду редагувати вам тексти. Проект надзвичайно цікавий.
    Вища освіта філософська, друга вища художня. Відрізняю сюрреалізм від метафоричної живопису, К. Моне від Е. Мане, а індивідуальний авторський стиль від загальнолітературної текстової стилістики.
    Досвід роботи редактором / коректором - понад 20 років. Автор сайтів «Писачі в Інтернеті-простір», «Літсовет», професійної поезії «Стіхи про».
    Ціна пропоную - 10-15 грн за 1000 знаків.
    Зв'язок через ЛС.
    Добрый день.
    С удовольствием поредактирую Вам тексты. Проект исключительно интересный.
    Образование филологическое, второе — высшее художественное. Отличаю сюрреализм от метафорической живописи, К.Моне от Э.Мане, а индивидуальный авторский стиль от общелитературной текстовой стилистики.
    Опыт работы редактором/корректором — свыше 20 лет. Автор сайтов «Писатели в Интернет-пространстве», «Литсовет», профессиональной поэзии «Стихи про».
    Цену предлагаю — 10-15 грн за 1000 знаков.
    Связь через ЛС.

  3. 123    1  0
    1 день1000 UAH

    Добрий день ! Я пропоную свої послуги. За освітою редактор. Досвід роботи - понад 10 років. 20 грн. 1000 зн. Зверніться до нас.
    Добрый день! Предлагаю свои услуги. По образованию редактор. Опыт работы — более 10 лет. 20 грн. / 1000 зн. Обращайтесь.

  4. 420    10  0
    2 дні200 UAH

    Добрий день . Зацікавився вашим проектом. Філолог по освіті, в досконалості володію російськими і українськими мовами. З задоволенням редагую ваші тексти, з граматикою і пунктуацією дружині. Все буде зроблено якісно і вчасно. Можна виконати невелику тестову задачу. Вартість 15 грн за 1000 знаків, терміни залежать від обсягу. Зверніться до нас.
    Добрый день. Заинтересовал ваш проект. Филолог по образованию, в совершенстве владею русским и украинским языками. С удовольствием отредактирую ваши тексты, с грамматикой и пунктуацией дружу. Все будет сделано качественно и в срок. Могу выполнить небольшое тестовое задание. Цена 15 грн за 1000 знаков, сроки зависят от объема. Обращайтесь.

  5. 2924    162  4   1
    1 день200 UAH

    Добрий день Гаррі!
    Я хочу запропонувати вам свої послуги. За освітою філолога, працюю з текстами на російській та українській мовах. Досвід роботи редактором понад 20 років. Працюю в «Агенції промоції «Сумі», частиною якої є художня галерея. Сам організував багато виставок, так що в темі розумію. Будемо раді співпраці.
    Добрый день, Гарри!
    Хочу предложит вам свои услуги. По образованию филолог, работаю с текстами на русском и украинском языках. Опыт работы редактором более 20 лет. Работаю в "Агенції промоції "Суми", частью которой является художественная галерея. Сама организовывала множество выставок, так что в теме разбираюсь. Буду рада сотрудничеству.

  6. 2101    48  0
    1 день200 UAH

    Добрий день . Готова виконати проект. Робота буде виконана вчасно і якісно. Зверніться до нас.
    Добрый день. Готов выполнить проект. Работа буде произведена в срок и качественно. Обращайтесь.

  7. 272    6  0
    1 день200 UAH

    Доброго дня! Маю досвід редагування і коригування тексту. Грамотно, якісно і старанно попрацюю над текстами. Будьте певні - в кінцевому результаті ви будете задоволені. Все виконую в термін. Ставлюсь до роботи скрупульозно і відповідально, нісенітницю ви не отримаєте. Отож, чекаю деталі проекту у приваті. Буду рада вам допомогти!

  8. 922    44  0
    3 дні1234 UAH

    Здоров’я Заздалегідь запропонуємо кілька варіантів
    Зацікавився завданням.
    Готова обговорювати деталі. Напишіть .
    Портфоліо в профілі
    Здравствуйте. предварительно предложу пару вариантов
    Заинтересовало задание.
    Готов обсудить детали. Пишите.
    Портфолио в профиле

  9. 820    69  0
    1 день200 UAH

    Вітання! Я - той редактор, якого ви шукаєте. Філолог, коректор, редактор з 15-літнім досвідом. Працюю з виданнями різних жанрів укр. та рос. мовами. Ціну обговоримо згідно з вашим бюджетом. Орієнтовно - 20 грн /1000 збп. Звертайтесь.

  10. 456    10  0
    2 дні200 UAH

    Вітаємо Вас!
    Цікавий проект !
    Я завжди звертаю увагу на граматичні та стилістичні помилки.Є досвід в редакції.
    Я роблю все в обговоренні терміни, якісно, грамотно. Філологічне виховання .
    Вартість редагування - 20 грн за 1000 символів без пробілів.
    Завжди на зв'язку, зв'яжіться
    З повагою Юлія.
    Здравствуйте!
    Интересный проект!
    Всегда обращаю внимание на грамматические и стилистические ошибки.Есть опыт в редактуре.
    Сделаю все в обговоренные сроки, качественно, грамотно. Филологическое образование.
    Цена редактирования - 20 грн за 1000 символов без пробелов.
    Всегда на связи, обращайтесь.
    С уважением, Юлия.

  11. 813    20  0
    3 дні200 UAH

    Вітаємо Вас! Зацікавився вашим проектом, хочу вам з ним допомогти.

    Про себе: дипломований філолог-перекладач англійської, української та російської - рідні. У мене є досвід редагування текстів різних тем, роботи можна побачити в портфоліо мого профілю. Зараз працюю редактором в проекті https://thegoodhope.net/.

    Вартість 40 грн / 1000 Збп. Готова до постійної співпраці, завдання виконую швидко і якісно.

    Я з радістю чекаю на нашу співпрацю і з радістю відповім на можливі запитання!
    Здравствуйте! Заинтересовал Ваш проект, хочу Вам с ним помочь.

    О себе: дипломированный филолог-переводчик английского, украинский и русский - родные. Имею опыт редактирования текстов различной тематики, работы можно посмотреть в портфолио моего профиля. Сейчас работаю редактором в проекте https://thegoodhope.net/.

    Стоимость 40 грн / 1000 збп. Готова к постоянному сотрудничеству, задания выполняю быстро и качественно.

    С радостью буду ждать нашего сотрудничества и охотно отвечу на возможные вопросы!

  12. 1992    30  0
    1 день200 UAH

    Я можу допомогти. Працюю з текстами більше 15 років (журналіст, редактор). Короткий резюме і портфоліо є в профілі. Ціна - 20-25 гривень/1000 знаків з пробілами (залежить від якості тексту і термінів).
    Могу помочь. Работаю с текстами более 15 лет (журналист, редактор). Краткое резюме и портфолио есть в профиле. Цена - 20-25 гривен/1000 знаков с пробелами (зависит от качества текста и сроков).

  13. 578    64  5   1
    1 день200 UAH

    Добрий день !Я копірайтер з 8-річним досвідом та вищою філософською освітою.Більше 3 років працюю видавничим редактором в Харківському видавництві і люблю свою роботу.Редакція і корекція - моя основна і гаряче улюблена діяльність.Зробити текст смачним, красивим, грамотним, цілісним і структурованим - моя головна задача.Це не просто виправлення помилок і розкладання запеків.Я живу кожним текстом і щиро за ним болюся.Якщо я взяла в роботу вашу статтю, книгу, наукову або дипломну роботу, будьте впевнені, що ви отримаєте відмінний результат в визначений термін.Редакція в моєму виконанні може:
    виправити стилізм;
    надати структуру;
    позбутися від всіх видів помилок - орфографічних, лексичних, пунктуаційних, орфоепічних, механічних, морфологічних, синтаксичних;
    зберігати авторський стовп;
    витримати «мокрою водою, що тече»;
    Натисніть текст і виділіть основні думки.Приклади моєї роботи знаходяться в портфелі.Про терміни і вартість завжди домовляємося, працюю за ставкою від 15-20 грн за 1000 сбп.
    Добрый день! Я копирайтер с 8-летним опытом и высшим филологическим образованием. Более 3 лет работаю выпускающим редактором в харьковском издательстве и обожаю свою работу.

    Редактура и корректура - моя основная и горячо любимая деятельность. Сделать текст вкусным, красивым, грамотным, целостным и структурированным - моя главная задача. Это не просто исправление ошибок и расставление запятых. Я живу каждым текстом и искренне за него болею. Если я взяла в работу вашу статью, книгу, научную или дипломную работу, будьте уверены, вы получите отличный результат в оговоренный срок.

    Редактура в моем исполнении может:
    исправить стилистику;
    придать структуру;
    избавить от всех видов ошибок - орфографических, лексических, пунктуационных, орфоэпических, механических, морфологических, синтаксических;
    сохранить авторский слог;
    выжать "мокрую воду, которая течет";
    сжать текст и выделить основные мысли.

    Примеры моих работ есть в портфолио. О сроках и стоимости всегда договоримся, работаю по ставке от 15-20 грн за 1000 сбп.

  14. 358    5  0
    30 днів1000 UAH

    Здоров’я
    Готова співпрацювати з вами.
    Я не люблю помилок на сайтах, тому з радістю допомогу від них позбутися.
    25 грн/1000 зн
    Здравствуйте.
    Готова с Вами сотрудничать.
    Очень не люблю ошибки на сайтах, поэтому с удовольствием помогу от них избавиться.
    25 грн/1000 зн

  15. 2359    131  0
    7 днів200 UAH

    Вітаємо Вас! Пропонуємо постійну співпрацю. Вища філософська освіта, 12-річний досвід редагування. Буквально в останні дні провела фінальну підготовку чергової книги до видавництва. Приклади моїх робіт - за запитом. Ціна - 15-20 грн/1000 сбп.
    Здравствуйте! Предлагаю постоянное сотрудничество. Высшее филологическое образование, 12-летний опыт редакторства. Буквально на днях провела финальную подготовку очередной книги к издательству. Примеры моих работ - по запросу. Цена - 15-20 грн/1000 сбп.

  16. 78    8  0
    2 дні200 UAH

    Вітаю вас Гаррі!
    Бажаю запропонувати свої послуги з редагування Вашого каталогу. Маю вищу філософську освіту та досвід роботи перекладачем та редактором (5 років). Спілкувалася з книжковою видавництвом у оформленні подарункового видання про художників - трохи знайома з темою досвіду.

    Вартість - 13 грн за 1000 Збп.

    Хотілося б уточнити обсяг тексту та очікувані терміни виконання роботи.

    З нетерпінням чекаю Вашої відповіді!
    Марія
    Здравствуйте, Гарри!
    Желаю предложить свои услуги по редактированию Вашего каталога. Имею высшее филологическое образование и опыт работы переводчиком и редактором (5 лет). Сотрудничала с книжным издательством в оформлении подарочного издания о художниках - немного знакома с темой исскуства.

    Стоимость - 13 грн за 1000 збп.

    Хотелось бы уточнить обьем текста и предполагаемые сроки выполнения работы.

    С нетерпением ожидаю Вашего отклика!
    Мария

  17. 615    22  0
    1 день200 UAH

    Доброго часу дня!
    Будемо раді допомогти з редагуванням.
    Редактор-коректор з 15-річним досвідом (видавництво, сми, новинний портал, автори). Відгуки в профілі.
    20 грн/1000 знаків без пробілів.
    Точність гарантує.
    Доброго времени суток!
    Буду рада помочь с редактированием.
    Редактор-корректор с 15-летним опытом (издательство, сми, новостной портал, авторы). Отзывы в профиле.
    20 грн/1000 знаков без пробелов.
    Тщательность гарантирую.

  18. 240    4  0
    1 день200 UAH

    Добрий день! Зацікавилася проєктом. Професійно редагую для ЗМІ й видавництв. Простежу не лише за комами, а й витисну з тексту зайве. Виправлю помилки граматики, стилю, логіки й типографії. У результаті буде корисний за змістом і читабельний текст, готовий до друку чи опублікування. 20 грн за 1000 збп. Звертайтеся!

  19. 228    2  0
    1 день200 UAH

    Доброго ранку. Я хочу запропонувати свої послуги з редагування каталогу. Філолог з освіти, вчитель. З поправками помилок я стикаюся кожен день. Також пишуть статті різних тем на замовлення. Тариф 15-25 грн/1000 зпб, залежить від стану тексту. Зателефонуйте, ми домовимося про деталі.
    Доброе утро. Хочу предложить свои услуги по редактированию каталога. Филолог по образованию, учитель. С исправлениями ошибок сталкиваюсь каждый день. Также пишу статьи разной тематики на заказ. Тариф 15-25 грн/1000 зпб, зависит от состояния текста. Обращайтесь, договоримся о деталях.

  20. 1682    115  0   2
    2 дні200 UAH

    Вітаємо Вас! З радістю виконаю Вашу замовлення якісно і вчасно. 25 гн/збп Вільно володію українською та російською мовами, розумію в мистецтві.

    Дякую за увагу!
    Здравствуйте! С удовольствием выполню ваш заказ качественно и вовремя. 25грн/збп. Свободно владею украинским и русским языками, разбираюсь в искусстве.

    Спасибо за внимание!

  21. 534    10  0
    1 день200 UAH

    Вітаємо Вас!
    Цікавий Ваш пропозиція.
    На постійній основі редагую тексти різних напрямків - працюю уважно, грамотно і з дотриманням термінів.
    Також я редактор з освіти і на професійному рівні знаю всі тонкості і вимоги до текстів.
    Будемо раді співпрацювати!
    Здравствуйте!
    Интересно Ваше предложение.
    На постоянной основе редактирую тексты разных направлений - работаю внимательно, грамотно и с соблюдением сроков.
    Также я редактор по образованию и на профессиональном уровне знаю все тонкости и требования к текстам.
    Буду рада сотрудничеству!

  22. 2235    158  0
    1 день200 UAH

    Здоров’я
    Дуже зацікавився Вашим проектом.
    Філолог з освіти.
    Досвід роботи редактором в журналі про мистецтво.
    Будемо раді співпраці.
    Здравствуйте.
    Очень заинтересовал Ваш проект.
    Филолог по образованию.
    Опыт работы редактором в журнале об искусстве.
    Буду рада сотрудничеству.

  23. 495    27  0
    1 день200 UAH

    Привіт, зацікавився Вашим замовленням. Готовий почати роботу зараз. У мене є досвід редагування. За освітою - редактор. Я роблю все якісно і у умовних дедлайнах. Пишіть, буду раді співпрацювати.
    Здравствуйте, заинтересовал Ваш заказ. Готова приступить к работе сейчас. Имею опыт в редактировании. По образованию - редактор. Сделаю все качественно и в условленные дедлайны. Пишите, буду рада сотрудничеству.

  24. 1087    50  0
    2 дні200 UAH

    Добрий вечір!Я займаюся корекцією та редагуванням текстів більше 9 років.▪Вартість 25 грн / 1000 символів
    Я знайду помилки.▪✔Виправляти сумнівні фрази.Хотілося б дізнатися більше про проект, обсяги текстів, тематику.Будемо раді співпрацювати :)
    Добрый вечер!

    ▪️Занимаюсь корректурой и редактурой текстов более 9 лет.
    ▪️Стоимость 25 грн / 1000 символов
    ✔️Найду ошибки. Исправлю сомнительные фразы.

    Хотелось бы больше узнать о проекте, объёмах текстов, тематике.

    Буду рада сотрудничеству :)

  25. Ще 6 ставок приховано
  • Валентина Велл
    19 жовтня 2020, 22:43 |

    Каталог чего? Вопрос не праздный - если речь о каталоге автозапчастей, к примееру, нужен определённый уровень компетентности,  одного редакторского опыта недостаточно.

  • Гарри Краевец
    19 жовтня 2020, 23:00 |

    для галереи современного искусства

  • Тетяна Мельник
    22 жовтня 2020, 13:54 |

    Гарри, доброго дня! Посмотрела ваш сайт. Сложилось впечатление, что новости пишут разные люди. Текстам хорошо бы добавить логики и эмоций. Но по сайту неясно, о чем будет каталог - о галерее в целом, ее команде? С каким текстом будет работать редактор? Насколько он сырой? Объем работы? Сводить вместе разные тексты и дорабатывать? Ждете ли от редактора глубоких знаний современного искусства?  

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Редагування та коректура текстів

Обкладинка розмальовки для дітей

Привіт,мій майбутній помічник! Я шукаю талановитих фрілансерів для допомоги з різними проектами, включаючи дизайн обкладинок книг та верстування тексту Обсяг робіт: Дизайн обкладинок книг: Шукаю творчих осіб, які можуть створити привабливі (одразу чіпляють з першого погляду…

Ілюстрації та малюнкиРедагування та коректура текстів ∙ 10 ставок

Тексти в форматі сторітелінг

Шукаю копірайтера здатного писати рекламні тексти для email розсилок у форматі сторітелінг. В заявці залиште приклад ваших кращих сторі текстів. Робіть ставку тільки, якщо у вас є відповідний досвід.

Редагування та коректура текстів ∙ 5 ставок

Ведення SEO-блогу інтернет-магазину (Англійська мова)

849 UAH

Шукаємо кандидата з хорошим знанням англійської мови для створення статей для SEO-блогу інтернет-магазину. Навички копірайтингу бажані, але необовʼязкові - статті створюємо не з нуля, а генеруємо в звʼязці ChatGPT+Gemini+Quill. Виконавцю потрібно лише редагувати статті створені…

Написання статейРедагування та коректура текстів ∙ 6 ставок

Переклад каталогу з англійської на українську мову.

Добрий день. Необхідно перекласти з англійської на українську мову каталог в форматі pdf, якщо потрібно підкорегувати для подальшого друку. Переклад необхідно зробити в наданому файлі. Наразі необхідна вартість такої роботи від неї буде залежити актуальність. Термін виконання до…

Англійська моваРедагування та коректура текстів ∙ 23 ставки

Скопіювати текст сайту в ексель

Доброго дня! Потрібно скопіювати текст сайту в ексель для подальшого користування. Копіювати по блокам, кожен блок сайту - новий лист (вкладення) ексель. Ось сайт: https://demo.maksymjak.pp.ua Пишіть у відгуках вартість і термін виконання. Дякую!

КопірайтингРедагування та коректура текстів ∙ 21 ставка

Замовник
Гарри Краевец
Україна Одеса  24  0
Проєкт опублікований
3 роки тому
406 переглядів