Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Рейтинг рецептів на англійській мові

Translated200 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Оксаной Дудкой

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Проект виконаний на відмінно! Завжди можна було обговорювати деталі і допрацювати необхідні моменти. Я задоволений співпрацею і буду раді працювати разом знову.

Відгук фрилансера про співпрацю з Josh Andrews

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Відмінний замовник. Чиста постановка завдання, відкрита для уточнення деталей. Справжнє оплата Будемо раді на подальшу співпрацю.

  1. 395    23  0
    3 дні200 UAH

    Добрий день . У вас цікава місія. З задоволенням допомагаю. Англійська на рідному рівні. Я люблю готувати. Пишіть якщо що :)
    Добрый день. Интересное у вас задание. С удовольствием помогу. Английский на уровне родного. Готовить люблю. Пишите если что:)

  2. 111  
    2 дні250 UAH

    Добрий день ! Готова до виконання завдання. Працювала в компанії Princess Cruises в F&B Department. Є вища філологічна освіта (англійська мова). Пишіть, ми обговорюємо деталі.
    Добрый день! Готова приступить к заданию. Работала в компании Princess Cruises в F&B Department. Есть высшее филологическое образование (английский язык). Пишите, обсудим детали.

  3. 100  
    2 дні400 UAH

    зроблю все якісно та швидко! звертайтеся за номером 0968580042 або пишіть на Viber

  4. 1848    30  0
    1 день560 UAH

    Привіт, мій чоловік носівець англійської мови, професійний копірайтер і диктор. Він має досвід у створенні фуд відео, де був як диктором, так і автором. У мене є свій Фуд блог. Я думаю, що рерайт ваших рецептів він зможе виконати на найвищому рівні, оскільки російський він не володіє і в запасі у нього багато варіантів для текстів одного і того ж змісту. Крім того, важливо, щоб після рерайту рецепт залишався ще цікавим і апетитним для читання.
    Скайп Chrisvoices
    Вартість і терміни після детальної обговорення.

    З повагою, Кріс і Нелла
    Здравствуйте, мой муж носитель английского языка, профессиональный копирайтер и диктор. Он имеет опыт в создании фуд видео, где был как и диктором, так и автором. Есть свой фуд блог. Думаю что рерайт ваших рецептов он сможет выполнить на высочайшем уровне, так как русским он не владеет и в запасе у него множество вариантов для текстов одного и того же содержания. К тому же важно, чтобы после рерайта рецепт оставался все еще интересным и аппетиным для прочтения.
    Его скайп chrisvoices
    Цена и сроки после детального обсуждения.

    С уважением, Крис и Нелля

  5. 248    51  4   1
    Переможець3 дні200 UAH

    Здоров’я Зацікавився Вашим проектом. За освітою я філолог англійської та німецької мов. Крім того, я дуже люблю готувати. З задоволенням взяти за виконання Вашої задачі.
    Здравствуйте. Заинтересовал Ваш проект. По образованию я филолог английского и немецкого языков. К тому же очень люблю готовить. С удовольствием возьмусь за выполнение Вашего задания.

  6. 1137    39  0   1
    5 днів800 UAH

    Добрий вечір! Рерайт - одна з моїх найулюбленіших галузей роботи з текстами, тому з задоволенням вам допоможу. Рівень англійської - C1. Ціна та сроки - приблизні. Звертайтесь!

  7. 133  
    1 день200 UAH

    Добрий день, з великим ростом задоволенням виконую Ваші задні. Я гарантую якість і вчасно. Існує досвід рерацтингу.
    Добрый день, с огромным росным удовольствием выполню Ваше задние. Качество и в срок гарантирую. Опыт рерацтинга имеется.

  8. 429    35  0
    1 день200 UAH

    Вища філологічна освіта (англійська мова). Існує досвід рерайту і копірайту різних текстів. Пишіть, уточнюємо деталі.
    Высшее филологическое образование (английский язык). Есть опыт рерайта и копирайта различных текстов. Пишите, уточним детали.

  9. 330    6  0
    3 дні250 UAH

    Добрий вечір, Джош Я люблю готувати і знаю англійську мову, тому з радістю виконую Вашу задачу з творчим підходом і з знанням справи :)
    Добрый вечер, Джош! Люблю готовить и знаю английский язык, поэтому с удовольствием выполню Ваше задание с творческим подходом и со знанием дела:)

  10. 175    1  0
    1 день200 UAH

    Добрий вечір! Дуже гарна задача, я, мабуть, навіть зберегла б собі кілька рецептів. Пишіть, з задоволенням виконаю цей проект! Have a nice evening (Добрий вечір)
    Добрый вечер! Очень классное задание, я бы, наверное, даже сохранила себе пару рецептов. Пишите, с удовольствием выполню это проект! Have a nice evening)

  11. 274    5  1   1
    1 день200 UAH

    Здоров’я
    Я професійний перекладач англійської мови. Тепер я працюю в відділенні маркетингу як контент-менеджер, і в моїй роботі входить створення унікальних текстів і рерайт публікацій англійською мовою.
    Вашу роботу виконаю якісно і вчасно. Рерайт 25 рецептів буде готовий до вечора суботи.
    Будемо раді співпраці.
    Здравствуйте.
    Я профессиональный переводчик английского языка. Сейчас работаю в отделе маркетинга контент-менеджером, и в мои обязанности входит создание уникальных текстов и рерайт публикаций на английском языке.
    Вашу задачу выполню качественно и в срок. Рерайт 25 рецептов будет готов до вечера субботы.
    Буду очень рада сотрудничеству.

  12. 99  
    3 дні200 UAH

    Напишіть якісно 1000знаків-20грн,пишіть на вібер +380669692568
    напишу качественно 1000знаков-20грн,пишите на вайбер +380669692568

  13. 4623    262  0   1
    3 дні330 UAH

    Вітаємо Вас! Я можу зробити якісний рерайтинг, рівень англійської C2, великий досвід.
    Здравствуйте! Смогу сделать качественный рерайтинг, уровень английского С2, большой опыт.

  14. Ще 4 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Англійська мова

Переклад та доопрацювання сайту на Вордпрес

8488 UAH

Вітаю. Потрібен переклад сайту на вордпрес українською та російською мовами (оригінальна тема англійською), доопрацювання структури сайту, посилань та хлібних крихт.

Англійська моваЛокалізація ПЗ, сайтів та ігор ∙ 11 ставок

Зняти розмовне відео на англійській мові

500 UAH

Потрібно декілька розмовних відео на англійській мові від різних людей. Тематика - професійне онлайн навчання Текст я надам. Довжина відео до 1 хв. Зйомка себе на телефон.

Англійська моваПослуги диктора ∙ 10 ставок

Переклад каталогу з англійської на українську мову.

Добрий день. Необхідно перекласти з англійської на українську мову каталог в форматі pdf, якщо потрібно підкорегувати для подальшого друку. Переклад необхідно зробити в наданому файлі. Наразі необхідна вартість такої роботи від неї буде залежити актуальність. Термін виконання до…

Англійська моваРедагування та коректура текстів ∙ 23 ставки

Переклад технічних документів зі сфери будівництва

Потрібно перекласти з української мови документи на англійську, це проєкти на різні локації будівництва. Загалом є 66 файлів для перекладу по 40-45 сторінок кожний, але почнемо із 1го (прікріплений). Має бути в такому ж форматуванні як і укр версія.

Англійська моваПереклад текстів ∙ 18 ставок

Translate текст в документах World с английської мови на Українську

Потрібно перекласти текст з англійської мови на українську, рекламні проспекти зберігаючи стилістику документа, всього 11 аркушів формату А4. Формат документа Word. Приклад у вкладенні.

Англійська мова ∙ 36 ставок

Замовник
Josh Andrews
Україна Київ  12  0
Проєкт опублікований
5 років тому
266 переглядів