Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Рейтер для блогів

Translated100 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Лилией Фесенко

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Проекти були виконані як тест. Я був дуже здивований, що це саме те, що потрібно. Допопрацював текст на додатковому вводному за 30 хвилин. Запрошуємо на постійне співробітництво

Відгук фрилансера про співпрацю з Алексеем Алексеевым

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Алексей як замовник знає, чого хоче і може доступно це принести, хоча умови були цілою простотою). Адекватний і з почуттям гумору, зауваження по справі, без придирів. Після прийняття завдання з корекціями та необхідними доправками оплатив роботу в день здачі проекту. Дуже приємно працювати з такою клієнтом.

  1. 893    22  0
    1 день100 UAH

    Добрий вечір. Я пропоную свої послуги з написання статей для пікантного блогу:) Я працюю з темою адалт постійно (літ 5 точно, не підрахувала), писала, ймовірно, вже про все - від трохи ігрових текстів до описів відвертого порно. Історії, сео-тексти, описи сексуальних іграшок, статті з митою і без неї – все знаю, все можу.
    Зверніться до нас. Було б цікаво працювати.
    Завела обліковий запис тут і поглибилася в роботу з одним замовником - тому над рейтингом зовсім не працювала. Готова виконати тестову задачу, якщо сподобається - було б приємно отримати оплату за нього і співпрацювати в подальшому. У мене фантазія буря :)
    Доброй ночи. Предлагаю свои услуги по написанию статей для пикантного блога:) Работаю с тематикой адалт постоянно (лет 5 точно, не подсчитывала), писала, наверное, уже обо всем - от слегка игривых текстов до описаний откровенного порно. Рассказы, сео-тексты, описания секс игрушек, статьи с пошлинкой и без оной - все умею, все могу.
    Обращайтесь. Интересно было бы поработать.
    Завела аккаунт здесь и углубилась в работу с одним заказчиком - поэтому над рейтингом совершенно не работала. Готова выполнить тестовое задание, если понравится - было бы приятно получить оплату за него и сотрудничать в дальнейшем. У меня фантазия бурная:)

  2. 85  
    1 день100 UAH

    Пошта для зв'язку [email protected] Зацікавлена в довгостроковій співпраці.
    Почта для связи [email protected] Заинтересована в долгосрочном сотрудничестве.

  3. 228    8  1
    1 день100 UAH

    Готовий працювати. досвід написання статей для жіночих журналів. готова виконати тест-задачу, щоб ви оцінили рівень. 30 грн/1000 знаків
    готова поработать. опыт написания статей для женских журналов. готова выполнить тестовое задание, чтобы вы оценили уровень. 30 грн/1000 знаков

  4. 131  
    1 день100 UAH

    Доброго вечора, Олексію.
    Мені буде цікаво писати для вашого сайту, готовий виконати тестове завдання, щоб вам легше було прийняти рішення.
    Вартість роботи обговоримо після більш конкретного завдання
    Налаштований на тривалу співпрацю.

  5. 95    2  0
    1 день100 UAH

    Вітаю вас, Алексей
    Готова до співпраці, тема близька і цікава, готова виконати тестову задачу.
    Я працюю швидко, голова не болить.
    Заробітна плата залежить від тривалості і складності роботи.
    viber +380507228484
    Здравствуйте, Алексей.
    Готова к сотрудничеству, тема близка и интересна, готова выполнить тестовое задание.
    Работаю быстро, голова не болит.
    Оплата зависит от бьема и сложности работы.
    viber +380507228484

  6. 231  
    3 дні2000 UAH

    Добрий день, давайте спробуємо, адреса пошти [email protected]
    День добрый,давайте попробуем, адресс почты [email protected]

  7. 205    2  0
    Переможець3 дні100 UAH

    Тематика не турбує. Пошукові запити, які потрібно включити в текст, даєте самі? Розміщення на сайті у вас відразу передбачено або передача роботи тільки в текстовому форматі?
    Заздалегідь розрахунки - від 80 грн./1000 знаків без пробілів готового тексту, переробленого, дорученого, грамотного і з збереженням вашого стилю. Унікальність перевіряю за текстом.ру.
    По-справжньому потрібно спробувати і дивитися за витратами часу. Готовий спробувати тестову задачу.
    Тематика не смущает. Поисковые запросы, которые нужно довключить в текст, даете сами? Размещение на сайте у вас сразу предусмотрено или сдача работы только в текстовом формате?
    Предварительно расценки - от 80 грн./1000 знаков без пробелов готового текста, переделанного, доделанного, грамотного и с сохранением вашего стиля. Уникальность проверяю по Текст.ру.
    По факту нужно пробовать и смотреть по затратам времени. Готова попробовать тестовое задание.

  8. 45  
    30 днів3000 UAH

    Привіт, я вже давно працюю над написанням текстів. Ціна: 35 грн/1000 знаків. Тема ваша нова, жодних кліше з "попередньої роботи" не буде. Копіювання стилю завжди вважав своєю сильною стороною. Я можу розслабити статтю ненаважливим гумором, якщо це потрібно.
    Здравствуйте, занимаюсь написанием текстов уже давно. Цена: 35 грн/1000 знаков. Тема ваша новая, никаких клише из "прошлой работы" не будет. Копирование стиля всегда считал своей сильной стороной. Умею разбавить статью ненавязчивым юмором, если это нужно.

  9. 3316    53  0   1
    1 день100 UAH

    Здоров’я Готовий працювати рерайтером для вашого проекту. Досвід роботи в статтях 4 роки, працював на etxt. Готовий писати з 3 статей на день. Можна виконати тест-задачу.
    Здравствуйте. Готов поработать рерайтером для вашего проекта. Опыт в написании статей 4 года, работал на etxt. Готов писать от 3 статей в день. Могу выполнить тестовое задание

  10. 23  
    1 день100 UAH

    Добрий день . Хочу з вами співпрацювати. Готовий як тестовий завдання допрацювати один текст
    Добрый день. Хочу с вами сотрудничать. Готова в качестве тестового задания доработать один текст

  11. 1020    47  0
    1 день200 UAH

    Добрий вечір! Зацікавлений ваш проект, готовий обговорити деталі і почати роботу найближчим часом. Досвід роботи - понад 2 роки в різних темах. Моя цінова пропозиція - 35 грн/1000 знаків.
    Добрый вечер! Заинтересовал ваш проект, готова обсудить детали и приступить к работе в ближайшее время. Опыт работы - более 2 лет в разных тематиках. Моё ценовое предложение - 35 грн/1000 знаков.

  12. 152  
    1 день100 UAH

    Я довгий час працюю з текстами. Допоможіть у веденні блогу, заповнити його цікавим контентом.
    Работаю с текстами долгое время. Помогу в ведению блога, заполнению его интересным контентом.

  13. 160    4  0
    1 день200 UAH

    Добрий день ! Зацікавлена у довгостроковій співпраці. Є досвід написання текстів про товари для дорослих. Готова вже сьогодні розпочати роботу.
    Добрый день! Заинтересована в долговременном сотрудничестве. Есть опыт написания текстов о товарах для взрослых. Готова уже сегодня приступить к работе.

  14. 1712    82  0
    1 день100 UAH

    Здоров’я
    Є великий досвід копірайта, більше двох років, також працюю рераєтером, переробляю будь-які тексти до високої відзнаки унікальності, роблячи їх цікавими і корисними.
    Хотілося б побачити Ваш матеріал, Ваш стиль, щоб оцінити не тільки обсяги роботи, але і можливість написання подібних робіт і обговорити деталі.
    Вартість за 1000 символів – 35 грн.
    Зателефонуйте, будемо раді співпрацювати!
    Здравствуйте.
    Есть большой опыт копирайта, более двух лет, также работаю рерайтером, переделываю любые тексты до высокой отметки уникальности, делая их интересными и полезными.
    Хотелось бы увидеть Ваши материалы, Ваш стиль, чтобы оценить не только объемы работы, но и возможность написания подобных работ и обсудить детали.
    Цена за 1000 символов - 35 грн.
    Обращайтесь, буду рада сотрудничеству!

  15. 267    17  1   1
    1 день200 UAH

    Здоров’я Я з радістю спробую свої сили у вашому проекті. Доступна ціна . Зверніться до нас. Будемо раді співпраці.
    Здравствуйте. С удовольствием попробую свои силы в вашем проекте. Доступная цена. Обращайтесь. Буду рад сотрудничеству.

  16. Ще 8 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Рерайтинг

Управління профілем на Facebook та Instagram

3923 UAH

Адміністрування профілю в Фейсбуці та Інстаграмі рієлтора міжнародної нерухомості Рерайтинг, рілсы, публікації матеріалів

КопірайтингРерайтинг ∙ 13 ставок

Контент (за допомогою chat GPT, deepl)

Необхідно створювати контент англійською мовою за допомогою chat GPT, deepl на задану тему (мюзикли, вистави, концерти) за заданим планом, що відповідають вимогам. Це не копірайтинг, а більше компанування однієї статті з частин багатьох інших з унікалізацією за допомогою chat…

Контент-менеджерРерайтинг ∙ 11 ставок

Зміни в статті на Вікісховищі

800 UAH

На Вікіпедії є стаття про Nimbus Note https://en.wikipedia.org/wiki/Nimbus_Note У продукті нещодавно відбувся ребранд і ми хотіли б це відобразити на сторінці. Матеріали про ребрендингу та нове позиціонування надає наша компанія. Ви просто повинні вставити оновлену інформацію…

Редагування та коректура текстівРерайтинг ∙ 5 ставок

SEO-копірайтинг/рерайтинг англійською мовою

900 UAH

Необхідно написати статті для сайту з ремонту побутової техніки. Це завдання тестове на 9000 символів (до 1500 слів). Мене цікавлять SEO-оптимізовані статті. Якщо Ви такого досвіду не маєте, то я готовий надати в користування інструмент surfer SEO і з його підказками ви зможете…

КопірайтингРерайтинг ∙ 29 ставок

Змінити картки Anki

Змінити картки Anki 1 . Об'єднуйте всі колоди в одну 2 . Фронт картки повинен бути російські слова + переклад пропозицій з обороту картки (Можна використовувати будь-який перекладач) - повинен бути видалений тип картки з заповнення пропущеного слова просто на відображення тексту…

Редагування та коректура текстівРерайтинг ∙ 1 ставка

Замовник
Алексей Алексеев Интимка
Україна Київ  37  0
Проєкт опублікований
5 років тому
318 переглядів
Мітки
  • рерайтинг
  • seo рерайт копирайт