Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Сайт на модХ

5816 UAH

Додатки 1

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

ОТВРАТИТЕЛЬНАЯ РАБОТА!!!
Начали работу с данным персонажем по оптимизации сайта.
Каких то мер по оптимизации принято не было вообще. Даже елементарно картинки человек не досужился оптимизировать.
Тупо все тяжелые блоки сайта - скрыты от рейтинга. Т.е. робот гугла просто не видит галереи, карты, видео, блоки с калькуляторами, вероятно часть скриптов - они не отображаются для теста скорости - он оценивает сайт так как будто их нет. При этом постоянно акцентируя на бюджет который он сам и назвал, сутки изучал сайт ничего не увидел, а в ходе работы начал не обоснованно бюджет поднимать и требовать оплаты когда у нас деньги в сделке на бирже!
Ну ок, решили принять раз уж по факту скорость достигнута попросили оптимизировать картинки. В итоге человек обиделся и потом его 3 дня пришлось уговаривать. Нашли кто за него оптимизирует эти картинки. Говорим верни все назад человек прогонит картинки и закроем проект и выведешь деньги с биржи. На что он говорит нет вы сначала закройте сделку а там потом верну не верну коронная фраза "Да мне пох"
Попросил добавить блок карусели с другой страницы (то есть не придумывать что то а просто вывести уже имеющееся) сказал доплачу. В конце истерика а вдруг вы не оплатите.
Что такое сейф не понимает, говорит а вы закройте а потом посмотрим. Что делать категорически нельзя так как потом ни отзыв ему не напишите и деньги ваши выведет и ничего не сделать потом.
Негативные моменты:
1) Сайт не стал быстрее - это просто обман рейтинга
2) Может слететь в любой момент - когда гугл решит изменить параметры робота
3) Можно попасть в бан гугла (если гугл решит отслеживать такую активность - если не отслеживает сейчас)
4) В итоге все вернул назад потратил 10 дней в пустую
5) Сорвали все сроки и делаем все снова
6) Человек не адекватный из-за мелочи может обидется и все пропасть со связи. Что сроки идут ему разницы нет.
Итог:
НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Делает работу на лижбы сдать. С задачей не ознакамливается. Рискуете потратить в пустую время а потом он все откатит в самой простой доработкой.

Профіль заблоковано | Сейф Сейф

Відгук фрилансера про співпрацю з замовником

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Перша частина роботи - виправлення помилок валідатора, я планував зробити за день, максимум два, а довелося зробити 6 днів!!І!Сайт виявився настільки великим і кривим.Це не те, що велике, а величезний, 50 сторінок, повністю завалений хламовим кодом з тисячами штрибок, всі сторінки різноманітні, зроблені на дизайнері.Я захопився ще кілька днів зі швидкістю, але усвідомлюючи цей грандіозний масштаб робіт (тоді потрібно було мінімум з місяця роботи, щоб привести це все в порядок), я сам сказав, що працювати далі за 10т.р.взагалі не варіант, нехай закривають угоду і пишуть поганий відгук, роботу з валідатором я вже просто подарую і поганий відгук у відповідь писати не буду і на гроші не претендую.Тут моя вина за викладену суму, не заперечую, але про такі масштаби я не був попереджений.Косвенно мені пояснили, хоча, хоча саме ці питання я і задавав, але точкою відповіді про масштаби роботи було не до кінця зрозуміло.І тут почалося, мені по 100 разів на день сказали, що я повинен і повинен, що раз я взявся і т.д.І т.д.Постраждали поганим відгуком, знижували його текст, запитували - хочеш такого відгуку?Ні слова про підйом гонорару, але 1000 слів на день, що я повинен боргувати і т.д.
Продовжувалося це, мабуть, з тижня, а потім мені почалися предяви, що я витратив багато часу, що б'ю процес, хоча я 7 днів твердив - закрийте, закрийте, закрийте....
Їм вже адміністрація біржі пише -закрийте угоду і залиште негативний відгук, а ці ще кілька днів все ніяк, тільки пропонують, давайте працюємо.І дзвінки, і листи в різні мессенджері, в цілому треш якийсь.Я думаю, що справа в тому, що сума-небудь я вклав невелику, і хлопцям хотілося, щоб саме дешево зробили дуже багато роботи.Просто інше пояснення тому, що не закрили відразу проект і не почали шукати іншого розробника я не знаходжу.В цілому 10 років вже в темі, але такий треш у перші з мною закінчився.Настільки не йти на будь-які компроміси, настільки твердити кожен день те ж саме в різних мессенджерах, добре не знаю, звичайно, якось навіть непридатне.В загальному підсумку: нічого не зламав, помилки виправив, в рабство не пішов, поганий відгук отримав.

Профіль видалено | Сейф Сейф

  1. 715    6  0
    12 днів15 120 UAH

    Большой опыт не только с МОДХ но и по серверной части настройки сайтов.

  2. Ще 3 ставки приховано
    1 ставку приховано

Замовник
Профіль заблоковано


Проєкт опублікований
2 роки тому
84 перегляди
Мітки
  • MODX
  • сайт на modx