Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Завантажити презентацію в PowerPoint

Translated300 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Анастасією П.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Презентація була дуже простим, зробили все, як просив, в найкоротші терміни. Працюй задоволений, фрілансер дуже відгуковий, готовий співпрацювати і адаптуватися до бажань клієнта і вартість.
Рекомендуємо до співпраці!

Відгук фрилансера про співпрацю з Владиславом Коваленко

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дуже приємний замовник. Яскравий ТЗ, завжди на зв'язку Рекомендуємо до співпраці!

  1. 4036    101  0
    Переможець1 день300 UAH

    Вітаємо Вас! Я з задоволенням взявся за цей проект. Працюю 7 років дизайнером, розробляю шаблони/дизайни для презентацій на різні теми. При необхідності використовую різні інфографіки, діаграми, вмію працювати з анімацією (залежно від ваших бажань). Приклади можна побачити у портфелі. Також я можу скинути в ЛС багато інших. Будемо раді співпрацювати! З повагою Анастасія.
    Здравствуйте! С удовольствием возьмусь за этот проект. Работаю 7 лет дизайнером, разрабатываю шаблоны/дизайны для презентаций на разную тематику. При необходимости использую разные инфографики, диаграммы, умею работать с анимацией (уже зависит от ваших пожеланий). Примеры можете увидеть у меня в портфолио. Также могу скинуть в лс много других. Буду рада сотрудничеству! С уважением, Анастасия.

  2. 468    22  0
    2 дні800 UAH

    Добрий день, зацікавлений ваш проект, є досвід у створенні презентацій на різні теми. З радістю створюємо презентацію для Вашого курсу. Готова обговорити деталі проекту і наступити до співпраці.

    Робота через сейф

    Будемо раді співпрацювати
    Добрый день, заинтересовал ваш проект, есть опыт в создании презентаций на различные темы. С удовольствием создам презентацию для вашего курса. Готова обсудить детали проекта и приступить к сотрудничеству.

    Работа через сейф

    Буду рада сотрудничеству

  3. 908    38  0
    1 день200 UAH

    Здоров’я Зацікавився вашим завданням, хотів би його виконати. Робота буде виконана якісно і швидко. Яка оплата вам підготує? Заздалегідь дякую!
    Здравствуйте. Заинтересовало ваше задание, хотела бы выполнить его. Работа будет сделана качественно и быстро. Какая оплата вас устроит? Заранее спасибо!

  4. 5496    114  0
    7 днів3000 UAH

    Привіт, я маю чітке уявлення про те, що Вам потрібно і з радістю розробляю для структури і дизайну презентації + вибираю інфографіку.
    За останній рік вона створила понад 40 презентацій. Є досвід роботи з іноземними компаніями (Швейцарія, Німеччина, Польща, США, Австралія...) у створенні презентацій з 0.
    Готова обговорити деталі співпраці. Напишіть мені і я якомога швидше прийду до роботи.
    Здравствуйте, 
я имею четкое представление о том, что Вам нужно и с радостью разработаю для структуру и дизайн презентации + подберу инфографику.

    За последний год создала более 40 презентаций. Есть опыт работы с иностранными компаниями (Швейцария, Германия, Польша, США, Австралия...) в создании презентаций с 0.
    
Готова обсудить детали сотрудничества. 
Напишите мне и я максимально быстро приступлю к работе.

  5. 181  
    5 днів600 UAH

    Добрий день !
    Можна зробити читабельну презентацію з візуальним оформленням.
    Використання матеріалів в Power Point. Чи можна використовувати редакторів? (так, щоб Ви могли самостійно змінювати текст)

    Google Drive

    Напишіть свої запитання в повідомленнях, чи не так?
    Добрый день!
    Смогу сделать читабельную презентацию с визуальным оформлением.
    Материалы оформлять именно в Power Point? Или можно использовать редакторы? (так, чтобы Вы смогли потом самостоятельно изменять текст)

    Google Drive

    Напишите Ваши вопросы в сообщениях, хорошо?

  6. 438    2  0
    1 день200 UAH

    Добрий день ! 1 $ слайд. Я маю великий досвід створення презентацій. Будемо раді доповнити свій портфель новим проектом і приємним відгуком.
    Freelancehunt
    Добрый день! 1$ слайд. Имею большой опит создания презентаций. Буду рад дополнить свое портфолио новым проектом и приятным отзывом.
    Freelancehunt

  7. Ще 5 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Розробка презентацій

Зробити презентацію

Мета проекту: Створити привабливу та інформативну презентацію для замовника, зацікавленого в розробці сайту. Презентація повинна візуально демонструвати переваги співпраці з нашою компанією, якість дизайну, технології та маркетингові можливості майбутнього сайту. Кількість…

Поліграфічний дизайнРозробка презентацій ∙ 25 ставок

Розробка корпоративної презентації для b2b сервісної компанії

Необхідно розробити презентацію для b2b сервісної компанії на 12 сторінок (6 листів). Презентацію плануємо друкувати, а також надсилати в електронному вигляді. Основні кольори - червоний, чорний (темно сірий), білий.

Поліграфічний дизайнРозробка презентацій ∙ 38 ставок

Презентація компанії

2000 UAH

Smart Trek Основний напрямок нашої компанії морські перевезення збірних (LCL) вантажів та цілих контейнерів (FCL) з Китаю, експедирування та брокерські послуги під ключ, пошук товарів та виробників в Китаї. Завдання полягає у візуалізації, структуруванні і створенні шалено…

Розробка презентацій ∙ 26 ставок

Зробити презентацію для маркетингового агентства

2500 UAH

Презентація потрібна для комерційної пропозиції. Вже є структура презентації, але хотілося б почути нові ідеї. Будь ласка, надайте кейси презентацій саме для комерційної пропозиції. Термін розробки 4-5 днів.

Розробка презентацій ∙ 20 ставок

Створити візуальний образ для персонажа дитячої книги

Потрібно створити образ персонажа "Кітюша" для дитячої книги. Поки що лише в одному ракурсі, тому що історія пишеться. Надішлю уривки, щоб було краще зрозуміло. Це образ маленького кита, він присвячений дитині з особливими потребами.

Розробка презентаційФільмування ∙ 3 ставки

Замовник
Владислав Коваленко
Україна Запоріжжя  1  0
Проєкт опублікований
2 роки тому
92 перегляди
Мітки