Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

SEO-аудит сайту на tilda, введіть напрямки

Translated3000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Дмитро Корзуновым

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Вся робота виконана вчасно, Дмитро був дуже відгуковий і відповів на всі виникаючі питання, давав рекомендації щодо подальшої роботи.
Ми будемо продовжувати співпрацю!

Профіль видалено | Сейф Сейф

Відгук фрилансера про співпрацю з замовником

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Чудовий клієнт, завжди на зв'язку. Було раді співпрацювати.

  1. 23533
     276  0

    7 днів5000 UAH

    Добрий день ! Якщо Ви хочете мати особистий сеушник, який не накручує ціни, то я до ваших послуг. Завжди на зв’язку. Я гарантую якість!

    Я роблю ідеальну внутрішню оптимізацію сайту, а потім вже можна плавно збільшувати посилальну масу. Виберіть максимальну кількість правильних запитів для просування. Напишу мета теги, кластерезую запити, проводжу аудит контенту, усувають дубли і бітні посилання, напишу ТЗ копіюєру з прокладлення заголовків h1-h3 і прокладю перелікку всередині тексту. Я виправляю всі технічні сео помилки і додаю мікромарки. Перенесіть все на сайт. Ви отримуєте за тиждень повністю готовий сайт для SEO промоції. Щодо бюджету на просування, потрібно буде проаналізувати конкурентів і тільки тоді зможу сказати точну вартість просування.

    Ви можете переглянути ціни на оптимізацію та мій портфоліо на сайті: https://seomline.com.ua/portfolio/. Ви також можете переглянути свій профіль на сайті.
    Добрый день! Если Вы хотите иметь личного сеошника, который не накручивает цены, то я к вашим услугам. Всегда на связи. Качество гарантирую!

    Сделаю идеальную внутреннюю оптимизацию сайта, а потом уже можно плавно наращивать ссылочную массу. Подберу максимальное число правильных запросов для продвижения. Напишу мета теги, кластерезирую запросы, проведу аудит контента, устраняют дубли и битые ссылки, напишу ТЗ копирайтеру с проставление заголовков h1-h3 и проставлю перелинковку внутри текста. Исправлю все технические сео ошибки и добавлю микроразметки. Перенесу все на сайт. Вы получаете за неделю полностью готовый сайт к SEO продвижению. По поводу бюджета на продвижение, надо будет проанализировать конкурентов и только тогда смогу сказать точную стоимость продвижения.

    Вы можете просмотреть цены на оптимизацию и мое портфолио на сайте: https://seomline.com.ua/portfolio/. Так же можете посмотреть мой профиль на сайте.

    Схожий виконаний проєкт: SEO-аудит, оптимизация и продвижение сайта

  2. 333    3  0
    10 днів1000 UAH

    Привіт, шкода, що ви не вказували сайт, так важко зрозуміти обсяги роботи, але на Тильді зазвичай роблять невеликі сайти, так що я довіряв інтуїції.
    Виконати якісну оптимізацію і перевірити все)
    Зверніться до нас.
    Здравствуйте, жаль, что вы не указали сайт, так сложно понять объёмы работы, но на Тильде обычно делают небольшие сайты, так что я доверился интуиции.
    Выполню качественную оптимизацию и всё проверю)
    Обращайтесь.

  3. 402    6  1
    30 днів4500 UAH

    У вас вже є великий досвід роботи у вашій ніші напишіть в лс відправляю проекти.І ось план дій.Варіант з просуванням:
    За бюджетом: 15000р - оплата роботи на місяць + витрати на тексти та закупівлю посилань
    за витратами, перший місяць на тексти і посилання - ок.6000р (якщо Ваш копірайтер, то незалежно від того, скільки він бере) + добування програміста (знову так може бути Ваш або мій)
    Наступні 2-3 м.ОК .8000-9000р, з 4-5-го місяця рекомендується трохи збільшити ще витрати.Поступово оптимізую сайт, пропрацюю всі категорії і далі починаю займатися просуванням, тобто внутрішня перелінка, покупка посилань, можливо блог додамо - після аналізу конкурентів і ніші вже буде зрозуміліше
    План роботи: https://docs.google.com/document/d/1jZo89m3va5tRsvdLCFmxXOXligSBwJ7pEQ4d-gE90d4/edit?usp=sharing
    У середньому для просування по НЧ-СЧ запитів у ТОП-10 - 4-6 місяців, у ТОП-3 - 5-7 місяців.За ВЧ запитів у ТОП-10 - 6-9 місяців, у ТОП-3 - 8-10 місяців.Для нових сайтів терміни будуть більшими.Тобто, відповідаючи на питання, що Ви отримаєте - зростання позицій у пошуковій виданні і відповідно зростання органічного трафіку - в загальному користувачів, які побачать Ваш сайт і які будуть на сайт зайти за своїми запитами.

    Варіант тільки оптимізація:
    Якщо без розширення структури, за терміном 3-4 тижнів (тут залежно від того, наскільки швидко ми узгоджуватимемо семантику і т.д.)
    За вартість - 35000р за 50% попередньої оплати
    Згідно з планом роботи:
    Аналіз конкурентів
    Збір семантики
    Кластеризація (груповання) запитів за категорією структури
    - Сео аудит і технічний аудит сайту (дволі сторінок, швидкість завантаження, індексація сторінок, помилки, аналіз точності адресів сторінок, правильність заповнення Robots.txt, Sitemap.xml і т.д.)Програміст (програміст ваш або мій, перевіряю після виконання)
    - Налаштування/налаштування систем аналітики - Google Analytics, додавання сайту в Google Search Console
    Створення мета-даних на основі ядра запитів
    - Створення ТЗ копіюєру (копієру Вам доведеться шукати)
    Отримати оптимізований сайт, але якщо ви хочете в перспективі побачити його на перших позиціях, потрібно додати його просування
    Добрый день!Уже есть большой опыт работы в вашей нише пишите в лс отправлю проекты. И вот план работ.
    Вариант с продвижением:
    По бюджету: 15000р - оплата работы в месяц + расходы на тексты и закупку ссылок
    по расходам, первый месяц на тексты и ссылки - ок.6000р (если Ваш копирайтер, то смотря сколько он берет) + доработки программиста (опять таки может быть Ваш или мой)
    дальше 2-3 мес. ок. 8000-9000р, с 4-5-го месяца рекомендовано увеличить немного еще расходы.
    Постепенно оптимизирую сайт, проработаю все категории и дальше начну заниматься продвижением, то есть внутренняя перелинковка, закупка ссылок, возможно блог добавим - после анализа конкурентов и ниши уже будет понятнее
    План работ: https://docs.google.com/document/d/1jZo89m3va5tRsvdLCFmxXOXligSBwJ7pEQ4d-gE90d4/edit?usp=sharing
    В среднем для продвижения по НЧ-СЧ запросам в ТОП-10 — 4-6 месяцев, в ТОП-3 — 5-7 месяцев. По ВЧ запросам в ТОП-10 — 6-9 месяцев, в ТОП-3 — 8-10 месяцев.
    Для новых сайтов сроки будут больше.
    То есть, отвечая на вопрос что Вы получите - рост позиций в поисковой выдаче и соответственно рост органического трафика - в общем пользователей, которые будут видеть Ваш сайт и которые будут на сайт заходить по своим запросам

    Вариант только оптимизация:
    Если без расширения структуры, по срокам 3-4 недели (здесь смотря на сколько быстро будем согласовывать семантику и тд)
    По стоимости - 35000р по 50% предоплате
    По плану работ:
    - анализ конкурентов
    - Сбор семантики
    - Кластеризация(группировка) запросов под категории структуры
    - Сео аудит и технический аудит сайта (дубли страниц, скорость загрузки, индексация страниц, ошибки, анализ корректности адресов страниц, правильность заполнения Robots.txt, Sitemap.xml и т.д.)
    - Доработки программисту, (программист Ваш или мой, проверю после того как выполнит)
    - Установка/настройка систем аналитики – Google Analytics, добавление сайта в Google Search Console
    - Составление мета-данных на основе ядра запросов
    - Составление ТЗ копирайтеру (копера Вам надо будет искать)
    Получите оптимизированный сайт, но если хотите в перспективе видеть его на первых позициях, надо добавлять его продвижение

  4. Ще 9 ставок приховано
  • Dmytrii Kozachko MARKETORIUM AGENCY
    17 лютого 2021, 14:30 |

    Добрый день. А можно ссылку на сайт?

  • Евгений Сергеев
    17 лютого 2021, 15:33 |

    Для англаоязычной аудитории! Не стоит использовать тильду, она гугл юа, хреново индексируется  а на бурж нете  вообще ни как.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії SEO-аудит сайтів

Потрібен спеціаліст з SEO

Шукаємо SEO-спеціаліста для виправлення SEO-помилок на сайті, а саме: 1. Встановити правильні H1, H2 заголовки на сторінках 2. Додати alt-текст для всіх зображень на сайті. 3. Додати мета-опис 4. Правильно налаштувати ROBOTS.TXT 5. Налаштувати правильну фільтрацію при зміні мов…

SEO-аудит сайтів ∙ 7 ставок

Гео Германія - Потрібні посилання для фармацевтичного проекту

500 UAH

Цікавлять різні види посилань: сабміти, крауд, аутріч, каталоги та інші. Країна Німеччина. Мова німецька.

SEO-аудит сайтівКупівля посилань ∙ 4 ставки

Створення сайту для тур агенції (укр+англ.мова)

4000 UAH

Створити веб-сайт для тур-агентства, що надає послуги з організації турів і подорожей. Сайт має бути багатомовним (українська та англійська) та містити основні розділи для інформації про послуги, пропозиції турів, контактну інформацію тощо. Створення швидкого та оптимізованого…

SEO-аудит сайтів ∙ 6 ставок

Налаштувати цінність та кількість конверсій з реклами в Ads manager+WP

В нас в едс менеджері не вірно відображанєтся кількість і цінність коверсій. Потрібно налаштувати піксель і налаштувати тригери на покупку. Зараз ніби налаштовані апі конверсії але вони працюють не вірно. Сайт на платформі WordPress За деталями звертайтесь буду пробувати…

SEO-аудит сайтівРеклама у соціальних медіа ∙ 7 ставок

Розблокування Merchant

https://katafot.in.ua/ розблокування merchant спотворення фактів, обліковий запис новий одразу потрапив в блок https://katafot.in.ua/ розблокування merchant спотворення фактів, обліковий запис новий одразу потрапив в блок

SEO-аудит сайтів

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
3 роки тому
95 переглядів