Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

SEO-копірайтер для роботи на постійній основі

Translated29 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Юлией Полонской

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Хороший адекватний автор, приємно спілкуватися і працювати. Тексти здаються вчасно, зміст - все за завданням, грамотність - на рівні. Ми продовжимо співпрацю.

Відгук фрилансера про співпрацю з Андреем Демьяненко

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Замовник висуває адекватні вимоги, дає зрозумілі ТЗ, постійно перебуває на зв'язку для узгодження виникаючих в процесі роботи моментів. Оплата здійснюється відповідно до домовленості.

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 2194
     86  1

    1 день29 UAH

    Вітаємо Вас! Готова працювати. В основному я пишу на медичну тему. Працюю 7 днів на тиждень. Краще брати замовлення на 3-4 дні і оплату отримувати за виконаний обсяг. Ми з вами вже працювали. Скайп у вас мій.
    Здравствуйте! Готова поработать. В основном пишу на медицинскую тему. Работаю 7 дней в неделю. Предпочтительно брать заказы на 3-4 дня и оплату получать за выполненный объем. Мы с Вами уже работали. Скайп у Вас мой есть.

    Здоровье - это путь к красоте, а через красоту - к здоровью!

  2. 519    2  0
    3 дні40 UAH

    Вітаємо Вас! Досвід роботи написання сео-контенту на ключах більше 3 років. Зверніться до нас!
    Здравствуйте! Опыт работы написания сео-контента по ключам более 3-х лет. Обращайтесь!

  3. 241  
    1 день392 UAH

    Добрий день . Досвід роботи копіратором становить більше трьох років. За спеціалізацією - перекладач, що дає мені можливість генерувати першокласні тексти не тільки на російській, але і на англійській мові. Зараз покращую навички письмової та усної комунікації на німецькій та чеській мовах. За спиною не один сайт, наповнений моїми статтями. Готова надати приклади робіт і обговорити деталі для подальшої співпраці. Будь ласка, зв'яжіться в Skype - anastasia10691 або поштою - [email protected]
    Добрый день. Опыт работы копирайтером составляет более трех лет. По специальности - переводчик, что дает мне возможность генерировать первоклассные тексты не только на русском, но и на английском языке. Сейчас улучшаю навыки письменной и устной коммуникации на немецком и чешском. За спиной не один САЙТ, наполненный моими статьями. Готова предоставить примеры работ и обсудить детали для дальнейшего сотрудничества. Прошу обращаться в Skype - anastasia10691 или по почте - [email protected]

  4. 355    2  0   1
    1 день200 UAH

    Добрий день, готова до співпраці, вартість 1кз = 30-40 рублів. Все залежить від ТЗ. Працюю копіратором і коректором на сайті http://zdorovoelico.com/, написання статей, викладання в wordpress. Також приклади робіт у портфоліо і на сайті fb.ru
    http://fb.ru/author/34592/irina-ananchenko
    Скайп - Радост-661
    Добрый день, готова к сотрудничеству, стоимость 1кз = 30-40руб. все зависит от ТЗ. Работаю копирайтером и корректором на сайте http://zdorovoelico.com/, написание статей, выкладка в wordpress. Также примеры работ в портфолио и на сайте fb.ru
    http://fb.ru/author/34592/irina-ananchenko
    Скайп - radost-661

  5. 250    3  0
    9 днів29 UAH

    Вітаємо Вас!
    Я вмію перевіряти тексти антиплагіат-програми на унікальність, семантичне ядро по адвего-seo, при необхідності порізатися в вордстаті. Я розумію різницю в вимогах до текстів для розміщення вічних посилань (мирлінкс), посадкових або конверсійних сторінок.
    Я віддаю перевагу роботі на добре знайомі теми - будівельні технології та матеріали, автосервіс, інженерні системи. Регулярні зв'язки і навантаження не обіцяю, але при великих і постійних обсягах можу принести користь.
    Портфоліо... А Ви в змозі точно визначити історію походження в ньому включених текстів?
    Детальніше можна обговорити у обличчі.
    Здравствуйте!
    Умею проверять тексты антиплагиат-программами на уникальность, семантическое ядро по адвего-seo, при необходимости порыться в вордстате. Понимаю разницу в требованиях к текстам для размещения вечных ссылок (миралинкс), посадочных или конверсионных страниц.
    Предпочитаю работать по хорошо знакомым темам - строительные технологии и материалы, автосервис, инженерные системы. Регулярные связь и нагрузку не обещаю, но при больших и постоянных объемах могу пригодиться.
    Портфолио... А Вы сумеете точно определить историю происхождения включенных в него текстов?
    Подробности можно обсудить в личке.

  6. 5821    491  1   1
    Переможець5 днів29 UAH

    Здоров’я Я шукаю постійну роботу, тому хочу з вами співпрацювати. Кілька разів писала СЕО-оптимізовані тексти, в тому числі з великою кількістю ключів. Гарантую граматичне і логічне введення їх у унікальний текст, що з'єднує покупця. Посилання на портфоліо тут: Freelancehunt
    Скайп: yulia-polonskaja
    Пошта: [email protected]
    Здравствуйте. Ищу именно постоянную работу, поэтому хочу с Вами сотрудничать. Неоднократно писала СЕО-оптимизированные тексты, в том числе с большим количеством ключей. Гарантирую грамотное и логичное введение их в уникальный текст, цепляющий покупателя. Ссылка на портфолио здесь: Freelancehunt
    Скайп: yulia-polonskaja
    Почта: [email protected]

  7. 190  
    1 день3923 UAH

    Вітаю вас! Зацікавився проектом, потрібні деталі.
    Про мене:
    - 7 років в копірайтингу;
    - постійний онлайн з 9 до 18 за МСК;
    - гарантує точність і відповідальність в роботі;
    - має величезний досвід у написанні текстів на різні теми (в т.ч. технічні, http://www.layta.ru/news/ - всі новини за останні кілька років тут написані мною);
    - в день я можу писати від 10к тексту, у разі необхідності обсяг можна збільшувати в разів;
    Скайп Farinhate2
    Приветствую! заинтересовал проект, нужны подробности.
    Обо мне:
    - 7 лет в копирайтинге;
    - постоянный онлайн с 9 до 18 по МСК;
    - гарантирую пунктуальность и ответственность в работе;
    - есть огромный опыт в написании текстов на разные темы (в т.ч. технические, http://www.layta.ru/news/ - все новости за последние несколько лет здесь написаны мной);
    - в день могу писать от 10к текста, при необходимости объем можно увеличивать в разы;
    - скайп farinhate2

  8. 95  
    1 день29 UAH

    Вітаємо Вас!
    Я маю досвід роботи з SEO-текстами більше 2 років, знаю, що таке нудота і щільність ключів, вмію їх якісно розслабляти і схиляти. Знаком з інструментом Key Collector.
    Готовий почати роботу негайно.
    Пишіть в ЛС або на пошту - [email protected]
    Здравствуйте!
    Есть опыт работы с SEO-текстами более 2-х лет, знаю что такое тошнота и плотность ключей, умею их качественно разбавлять и склонять. Знаком с инструментом Key Collector.
    Готов приступать к работе мгновенно.
    Пишите в ЛС или на почту - [email protected]

  9. 267    17  1   1
    5 днів29 UAH

    Здоров’я На цьому ринку я новичок, але написанням текстів займаюся вже більше 2 років. Мені дуже сподобалося ваше пропозицію. Якщо цікаво, напишіть на Skype stydentpr2012. Будемо раді співпраці.
    Здравствуйте. На этой бирже я новичок, но написанием текстов занимаюсь уже более 2 лет. Мне очень понравилось ваше предложение. Если интересно, пишите на скайп stydentpr2012. Буду рад сотрудничеству.

  10. -14    1  1
    2 дні29 UAH

    Привітання Андрій. Зацікавився Вашим пропозицією. Готова до довгострокового співробітництва.
    Досвід роботи з копірайту та рерайту текстів 5 років. Читати статтю на будь-яку тему.
    Є успішний досвід написання інформаційних текстів з ключами і без на різні теми, а також продаючих текстів для ландінгів, маркетингових кітів, баннерів, буклетів, соціальних мереж, інтернет-магазинів, електронних листів.
    Пишу грамотно, якісно і вчасно. Унікальність дуже висока. Портфоліо на цьому сайті. Для обговорення деталей звертайтеся за адресою: [email protected]
    Здравствуйте, Андрей. Заинтересовало Ваше предложение. Готов к долгосрочному сотрудничеству.
    Опыт работы по копирайту и рерайту текстов 5 лет. Делаю статьи на любую тему.
    Есть успешный опыт написания информационных текстов с ключами и без на различные тематики, а также продающих текстов для лендингов, маркетинг-китов, баннеров, буклетов, социальных сетей, интернет-магазинов, email-рассылок.
    Пишу грамотно, качественно, в срок. Уникальность высокая. Портфолио на этом сайте. Для обсуждения деталей обращайтесь по адресу: [email protected]

  11. -12  
    1 день78 UAH

    Добрий день !
    Я звернув увагу на вашу вакансію і хочу запропонувати свої послуги копіратору. Я впевнена, що мій великий досвід роботи з написання текстів різних тем буде перевагою перед іншими кандидатами.
    Для будь-якого клієнта важливо, щоб його завдання виконано професійно, якісно і швидко. Саме ці вимоги я готова реалізувати на вищому рівні!
    Кожна моя робота виконана грамотно і відповідає всім SEO-необхідностям клієнта. Крім того, написану статтю я можу розмістити на вашому ресурсі, доповнюючи її правильно складеним описом.
    Для оцінки мого досвіду, я пропоную ознайомитися з портфоліо: https://anpilogoval.wordpress.com/
    Останній рік очолила медичний блог http://medbooking.com/bloger/lanvin .
    Готова до довготривалого та плодотворного співробітництва.

    Контактні дані:
    Електронна адреса: [email protected]
    Скайп: ok_my_skype
    Добрый день!
    Обратила внимание на вашу вакансию и хочу предложить свои услуги копирайтера. Уверена, что мой немалый опыт работы по написанию текстов разных тематик, будет преимуществом перед другими кандидатами.
    Для любого заказчика важно, чтобы его задание выполнили профессионально, качественно и быстро. Именно эти требования я готова реализовать на высшем уровне!
    Каждая моя работа выполнена грамотно и соответствует всем SEO-требованиям заказчика. Кроме того, написанную статью смогу разместить на вашем ресурсе, дополнив ее правильно составленным description.
    Чтобы оценить мой опыт, предлагаю ознакомиться с портфолио: https://anpilogoval.wordpress.com/
    Последний год вела медицинский блог http://medbooking.com/bloger/lanvin .
    Готова к длительному и плодотворному сотрудничеству.

    Контактные данные:
    Электронный адрес: [email protected]
    Скайп: ok_my_skype

  12. 1784    244  6   4
    3 дні291 UAH

    Готова до плодотворної співпраці.
    Готова к плодотворному сотрудничеству.

  13. Ще 4 ставки приховано
  1. 30117
     974  0

    1 день52 UAH

    Добрий день !
    Зацікавився Вашим пропозицією. Я професійний копірайтер.
    Всі клієнти виключно задоволені співпрацею зі мною (див. відгуки )
    90 рублів/1000 знаків без пробілів.
    Приклади в портфоліо: Freelancehunt
    З нетерпінням чекаю на початок роботи з вами!
    З повагою, Вечеслав
    [email protected]
    Вікісховище: vsigwartsson
    Добрый день!
    Заинтересовало Ваше предложение. Я профессиональный копирайтер.
    Все клиенты исключительно довольны сотрудничеством со мной (см. отзывы).
    90 рублей/1000 знаков без пробелов.
    Примеры в портфолио: Freelancehunt
    С нетерпением ожидаю начала работы с вами!
    С уважением, Вячеслав
    [email protected]
    Skype: vsigwartsson

  2. 233    7  0
    1 день40 UAH

    Добрий день, я пропоную свої послуги з написання текстів. Досвід роботи копієром більше чотирьох років. Вартість: 40 грн за 1000 символів.

    трохи про себе:

    Наповнив сайти тематичними статтями, інформацією, авторські статті, рерайт, копірайтинг, корекція інших текстів (помилки, стилістика і т.п.). Продажні тексти, тексти для магазинів, SEO-тексти, переклади

    Відмінне володіння 3 іноземними мовами (англійською, французькою, німецькою), багатий словниковий запас і досвід, дуже відповідальний підхід до роботи.

    Посилання на портфоліо:

    https://www.fl.ru/users/levada88/

    HTTPS://freelance.ru/Levada88


    Мої контакти :

    Skype: копіювання

    Електронна пошта: [email protected]
    Добрый день, предлагаю свои услуги по написанию текстов. Опыт работы копирайтером более четырех лет. Стоимость: 40 грн за 1000 символов.

    Немного о себе:

    Наполняю сайты тематическими статьями, информацией, авторские статьи, рерайт, копирайтинг, коррекция чужих текстов (ошибки, стилистика и т.п). Продажные тексты, тексты для магазинов, SEO-тексты, переводы

    Отличное владение 3 иностранными языками (Английский, Французский, Немецкий), богатый словарный запас и опыт, очень ответственный подход к работе.

    Ссылки на портфолио:

    https://www.fl.ru/users/levada88/

    https://freelance.ru/Levada88


    Мои контакты:

    Skype:kopiraiting

    Email: [email protected]

  • Juliia Vinogradova
    16 лютого 2016, 22:31 |

    Внимание! Заказчик имеет тенденцию не завершать открытые проекты: из 20 проектов завершено 0.

    Я думаю нет смысла тратить своё время)
    Грамотный копирайтер на постоянную работу - на один и тот же проект поиск идёт уже больше года) 

  • Андрей Демьяненко
    16 лютого 2016, 22:43 |

    Но это же домыслы, не так ли?)

  • Juliia Vinogradova
    16 лютого 2016, 22:48 |

    Нет, это история вашей активности. Если заказчику интересно набрать хорошую  команду, оставить о себе хорошее мнение, чтобы копирайтеры могли верить и видеть ход вашей деятельности, он всегда доведёт начатое дело до конца, в данном случае проект. Но с вашей стороны нет никаких подтверждений, что вы не мошенник. 

  • Андрей Демьяненко
    16 лютого 2016, 22:52 |

    А в чем мошенничество? В том, что я не закрыл 20 проектов? А какая разница? Проект один и тот же, у меня работа постоянная, задания разные, мне нужен автор не для конкретного одного задания, я для постоянной работы, как такового проекта одного у меня нет, поэтому и не закрыт. Если бы я поступил с кем-то нечестно, то как вы думаете, какое количество "положительных" отзывов сюда бы прилетело..

  • Juliia Vinogradova
    16 лютого 2016, 22:57 |

    Я думаю, вам необходимо разбить основной проект на маленькие подпроекты (если вы не можете закрывать этот), чтобы на каждый можно было выбрать одного исполнителя, сделать перед этим для каждого проекта общее тестовое задание, а в конечном итоге закрыть его, чтобы фрилансер мог оставить о вас отзыв, тогда копирайтеры смогут увидеть, что вы не мошенник, а ответственный заказчик, который заинтересован в создании успешного проекта и в выборе отличного специалиста в сфере копирайтинга.
    Но дело ваше. 

  • Андрей Демьяненко
    16 лютого 2016, 23:07 |

    может, и так. Если нужна работа, обращайтесь...

  • Влад Ремезов
    16 лютого 2016, 23:47 |

    Все проще. Назначьте срок работы в 10 дней. По результатам работы обменивайтесь отзывами и продолжайте работать.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Написати короткі статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 13 ставок

Статті для сайту автомобільної статистики

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 7 ставок

Написати статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 10 ставок

Креативний Текст великого обсягу

Потрібно написати творчий текст великого обсягу на основі наявних матеріалів. Не з нуля, вам не потрібно шукати інформацію, ми все надамо. Головне - вміти працювати з великою кількістю тексту і вміти описувати те, що ви бачите в матеріалі. Розглядаю кандидатів лише з досвідом…

КопірайтингВірші, пісні, проза ∙ 16 ставок

Написати креативний контент для піар-лендінгу про майстра косметології

2334 UAH

Написати креативний текст з цікавим сюжетом для піар-лендінгу про майстра косметології. Потрібен професійний письменник з досвідом і портфоліо, хто зможе написати креативний текст з цікавою сюжетною лінією для досить великого лендінгу (не менше 10 000 знаків) на тему…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 15 ставок

Замовник
Андрей Демьяненко
Україна Україна  2  0
Проєкт опублікований
8 років тому
440 переглядів