Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

SEO-оптимізація для Landing

Translated3000 UAH

  1. 10353
     132  0

    4 дні3000 UAH

    Здравствуйте.
    Хочу предложить свою кандидатуру.
    Имею огромный опыт работы с малыми и крупными проектами.
    8-ми летний стаж работы seo-специалистом в разных компаниях.
    Сейчас работаю сам. Готов взяться за работу.
    Могу предложить высокое качество работы по последним тенденциям и доступную стоимость работ.

  2. 23448
     276  0
    Приклад роботи:
    Розвиток сайту в Google - Робота в Польщі
    7 днів3000 UAH

    Добрий день ! Якщо Ви хочете мати особистий сеушник, який не накручує ціни, то я до ваших послуг. Завжди на зв’язку. Я гарантую якість!

    Я роблю ідеальну внутрішню оптимізацію сайту, а потім вже можна плавно збільшувати посилальну масу. Виберіть максимальну кількість правильних запитів для просування. Напишу мета теги, кластерезую запити, проводжу аудит контенту, усувають дубли і бітні посилання, напишу ТЗ копіюєру з прокладлення заголовків h1-h3 і прокладю перелікку всередині тексту. Я виправляю всі технічні сео помилки і додаю мікромарки. Перенесіть все на сайт. Ви отримуєте за тиждень повністю готовий сайт для SEO промоції. Щодо бюджету на просування, потрібно буде проаналізувати конкурентів і тільки тоді зможу сказати точну вартість просування, щоби досягти якомога швидкого результату.

    Ви можете переглянути ціни на оптимізацію та мій портфоліо на сайті: https://seomline.com.ua/portfolio/. Ви також можете переглянути мій профіль на сайті Freelancehunt.
    Добрый день! Если Вы хотите иметь личного сеошника, который не накручивает цены, то я к вашим услугам. Всегда на связи. Качество гарантирую!

    Сделаю идеальную внутреннюю оптимизацию сайта, а потом уже можно плавно наращивать ссылочную массу. Подберу максимальное число правильных запросов для продвижения. Напишу мета теги, кластерезирую запросы, проведу аудит контента, устраняют дубли и битые ссылки, напишу ТЗ копирайтеру с проставление заголовков h1-h3 и проставлю перелинковку внутри текста. Исправлю все технические сео ошибки и добавлю микроразметки. Перенесу все на сайт. Вы получаете за неделю полностью готовый сайт к SEO продвижению. По поводу бюджета на продвижение, надо будет проанализировать конкурентов и только тогда смогу сказать точную стоимость продвижения, что бы достичь максимально быстро результата.

    Вы можете просмотреть цены на оптимизацию и мое портфолио на сайте: https://seomline.com.ua/portfolio/. Так же можете посмотреть мой профиль на сайте Freelancehunt.

    Схожий виконаний проєкт: SEO оптимизация

  3. 145  
    7 днів3000 UAH

    Добрий день .
    Мені називають Анастасія, у мене є успішні сео-проекти, при особистому переписі скачу всі посилання з описом списку робіт.
    Оскільки на цьому сервісі я тільки хочу почати працювати, "входити в фріланс" )) ставлю низьку ціну (найнижчу, котирую пропускає сервіс), щоб підвищити рейтинг і отримати хороші відгуки.
    Добрый день.
    Меня зовут Анастасия, у меня есть успешные сео -проекты, при личной переписке скину все ссылки с описанием списка работ.
    Так как на данном сервисе я только хочу начать работать, "уйти в фриланс" )) ставлю низкую цену (самую низкую, котирую пропускает сервис), чтоб повысить рейтинг и получить хорошие отзывы.

  4. 177    3  1
    7 днів3000 UAH

    Добридень! Є досвід у правці HTML-коду та створення сайтів. Пишіть у лс для обгооврення деталей. Гарного дня!

  5. 270  
    30 днів12 600 UAH

    Доброго дня. Займаємося комплексним просуванням бізнесу, продукту і ведемо по окремим напрямкам: seo, таргет, smm, контекст тощо. Можемо виконати ваш запит повноцінно.

    Кейси з SEO - https://docs.google.com/presentation/d/1c-0ZmIbaXDL4Al2qij5yXCNyxivFasTWNNFXnQJ6f8U/edit?usp=sharing

  6. 235    1  0
    3 дні3000 UAH

    Добрий день
    «HTML керуватимемо ми самі, від вас інструкції!!!»
    За 3 тис. грн напишу детальний ТЗ що потрібно зробити і проконсультую при розробці
    Добрый день
    "HTML править будем сами, от вас инструкции!!!"
    За 3 тыс грн напишу подробное ТЗ что нужно сделать и проконсультирую при разработке

  7. 163  
    30 днів3000 UAH

    Добрий день, готові детальніше обговорити ваш landing.
    Існує досвід у HTML.
    Добрый день, готов детальнее обсудить ваш landing.
    Есть опыт в html.

  8. Ще 8 ставок приховано
  • Віктор К.
    6 липня 2022, 0:22 |

    Вам проще будет рекламу настраивать, чем заказывать seo продвижение нового одностраничного сайта.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Пошукова оптимізація (SEO)

Сбір ся + кластерізація+ тз для копірайтера

Доброго дня потрібно зібрати ся , приблизно 50 категорій. авто хімія для детейлінгуautomoyka.uaautodetailing.uadetailshop.in.ua artdetailing.com.ua Більш делатальна структура https://shop.cardetaillab.ua/ Цікавить приблизна ціна на дві мови.

SEO-аудит сайтівПошукова оптимізація (SEO) ∙ 4 ставки

Аналіз, оптимізація, створення SEO та підтримка веб-сайту. ADWORDS

10 611 UAH

Привіт усім, Ми - компанія з Португалії, заснована французами з європейським та глобальним ринком. Ми щойно завершили розробку нашого веб-сайту на WordPress з темою Divi Builder та Woo-commerce. Ми шукаємо одного або кількох фрілансерів для обробки частини back-office нашого…

Пошукова оптимізація (SEO)SEO-аудит сайтів ∙ 6 ставок

Порівняти сайти кравлером + міні seo аудит

2000 UAH

оновлюємо сайт, дизайн і переїжджаємо з власної CMS на WP 1. потрібно пройтися кравлером по 2 сайтах (старому і новому) і порівняти 2 сайти порівняти URL, відповіді сервера, тайтл, дескрипшн, SEO заголовки ... результат у Google таблиці різне має бути виділено червоним +…

SEO-аудит сайтівПошукова оптимізація (SEO) ∙ 6 ставок

ASO. Текстова оптимізація.

Технічне завдання для ASO-спеціаліста. Текстова оптимізація. 1. Загальна інформація про додаток:- Назва додатка: Molodo - Доставка води та товарів- Категорія: Харчування та напої- Мови: Українська 2. Ключові слова та фрази (приблизно):MolodoМолодо- Доставка води- Вода в…

Пошукова оптимізація (SEO) ∙ 2 ставки

Просування тік току Київ

Потрібна людина, яка буде знімати і монтувати відео в TikTok у Києві, займатися просуванням в TikTok, 10 відео на місяць

Пошукова оптимізація (SEO) ∙ 1 ставка

Замовник
Nick Msa
Україна Харків  26  0
Проєкт опублікований
1 рік тому
133 перегляди