Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

SEO-просування

Translated2500 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Катериной Рогой

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Катерина зробила все на високому професійному рівні, і точно вчасно. Ми будемо продовжувати співпрацю!

Відгук фрилансера про співпрацю з Дмитрием Макаренко

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дмитро дуже хороший замовник. Все чітко і детально пояснює. Рекомендуємо до співпраці!

  1. 7893
     74  0

    30 днів4000 UAH

    Досвід роботи в SEO з 2014 року. Каси є в профілі.Я займаюся проектами сама, не агентство.Всі ваші вимоги ми можемо обговорити в ЛС відповісти на всі ваші запитання. Будемо раді співпраці.
    Опыт работы в SEO с 2014 года. Кейсы есть в профиле.Занимаюсь проектами сама, не агенство.Все Ваши требования можем обсудить в ЛС отвечу на все Ваши вопросы. Буду рада сотрудничеству.

  2. 9677
     126  0

    30 днів3000 UAH

    Пропонуємо своєму кандидату. Приблизна вартість робіт 3000 грн, але, звичайно, якщо у вас великий інтернет-магазин ми будемо коректувати, але в межах розумного) Приклади робіт тут Freelancehunt Всі контактні дані в профілі Freelancehunt
    Я ціную стабільну і чесну співпрацю, тому йду постійним клієнтам на зустріч.
    Предлагаю свою кандидатиуру. Приблизительная цена работ 3000 грн, но конечно если у вас большой интернет магазин будем коректировать, но в мерах розумного) Примеры работ здесь Freelancehunt Все контактные данные в профиле Freelancehunt
    Ценю стабильное и чествное сотрудничество поэтому иду постоянным клиентам на встречу.

  3. 23533
     276  0

    7 днів4400 UAH

    Добрий день ! Пропонуємо плавно збільшувати посилальну масу з правильним розподілом анкорів. Я можу розміщувати посилання в різних тематичних блогах, розміщувати посилання на форуми або побудувати власну ПБН мережу. Я беру за роботу 25% від бюджету просування, а все інше – інвестиції в Ваш сайт. Напишіть на сторінку для уточнення деталей.

    Портфоліо https://seomline.com.ua/portfolio/
    Добрый день! Предлагаю плавно наращивать ссылочную массу с правильным распределением анкоров. Я могу размещать ссылки в различных тематических блогах, размещать ссылки на форумах или выстроить собственную ПБН сеть. Я беру за работу 25% от бюджета продвижения, а все остальное - инвестиции в Ваш сайт. Напишите в личку для уточнения деталей.

    Портфолио https://seomline.com.ua/portfolio/

  4. 5606    97  0   1
    Переможець14 днів2500 UAH

    Добрий день Дмитро! 7 років працювала в сео компаніях, тепер тільки починаю свою діяльність на фрілансі (відсутність рейтингу і відгуків не означає відсутність досвіду і знань). Виконання внутрішньої та зовнішньої оптимізації за усіма правилами. Результат гарантуємо! Маленька частина робіт у портфоліо, даю приклади робіт при особистому спілкуванні.
    Добрый день, Дмитрий! 7 лет работала в сео компаниях, сейчас только начинаю свою деятельность на фрилансе (отсутствие рейтинга и отзывов не означает отсутствие опыта и знаний). Выполню внутреннюю и внешнюю оптимизацию по всем правилам. Результат гарантирую! Небольшая часть работ в портфолио, предоставлю примеры работ при личном общении.

  5. 241    11  0
    30 днів2000 UAH

    Здоров’я Знайомство з Вашим проектом. Я маю досвід роботи SEO фахівцем вже 6 років в 3 веб-агентствах. Тепер тільки починаю свою історію на сайті фрілансу, тому прошу не звертати уваги на невелику кількість відгуків, краще спілкуйтеся зі мною голосом і Ви зрозумієте, що я добре знаю на дану нішу. Працюю без попередньої оплати, оскільки відгуків у мене ще мало.
    Продовжую вічними посиланнями, статтями, крауд-маркетингом. Щомісяця з нами звіти.
    Здравствуйте. Ознакомился с Вашим проектом. Я имею опыт работы SEO специалистом уже 6 лет в 3-х веб агентствах. Сейчас только начинаю свою историю на сайте фриланса, поэтому прошу не обращать внимание на небольшое количество отзывов, лучше пообщайтесь со мною голосом и Вы поймете что я знающий на отлично данную нишу. Работаю без предоплаты, так как отзывов у меня пока мало.
    Продвигаю вечными ссылками, статьями, крауд-маркетиг. С меня отчеты каждый месяц.

  6. 216    4  1
    30 днів7000 UAH

    Добрий день, чи можна подивитися на сайт? Ціна прикладна, точніше я можу сказати після аналізу сайту.
    Добрый день, можно взглянуть на сайт? Цена примерная, точнее смогу сказать после анализа сайта.

  7. 375    1  0
    30 днів6000 UAH

    Добрий день . Приблизна вартість 5500-6000 грн на місяць (з накладними витратами). Вартість може змінюватися, від цього змінюється обсяг робіт.

    Детальніше я можу сказати, коли побачу сайт.
    Добрый день. Приблизительная стоимость 5500-6000 грн в месяц (с накладными затратами). Стоимостью можно варьировать, от этого меняется объем работ.

    Более подробно смогу сказать, когда увижу сайт.

  8. Светлана Ляховченко ТОВ "ПРОФІСПОК"
    994    31  0
    1 день560 UAH

    Ми займаємося комплексною просуванням сайтів, контекстною рекламою, пошуковою оптимізацією сайту (SEO), просуванням в соціальних мережах.
    Добрый день) Мы занимаемся комплексным продвижением сайтов, контекстной рекламой, поисковой оптимизацией сайта (SEO), продвижением в социальных сетях.

  9. 1392    20  0   1
    30 днів4500 UAH

    Дмитро, добрий день У ставці вказана ціна за роботу за місяць, "від", для більш точної оцінки хотілося б побачити сам сайт, і дізнатися регіони просування.
    Також варто враховувати, що окремо буде йти витратна частина (тексти і посилання) і, ймовірно, потребуватиме втручання програміста.
    Дмитрий, день добрый! В ставке указана цена за работу в месяц, "от", для более точной оценки хотелось бы увидеть сам сайт, и узнать регионы продвижения.
    Так же стоит учесть что отдельно будет идти затратная часть (тексты и ссылки) и скорее всего потребуется вмешательство программиста.

  10. 118  
    30 днів4000 UAH

    Добрий день . Досвід роботи більше 3 років. Я займаюся як SEO пропагандою, так і контекстною рекламою в Google.
    Телеграм - SerjCheremisin
    Добрый день. Опыт работы более 3-х лет. Занимаюсь как SEO продвижением, так и контекстной рекламой в Google.
    Телеграмм - SerjCheremisin

  11. 326  
    30 днів6500 UAH

    Вітаю вас, ДмитроЯ маю 8 років досвіду роботи в SEO.Працював з декількома проектами на цю тему раніше в складі веб-студії.Серйозних помилок на вашому сайті на даний момент не виявлено, тільки незначних.Я вибрав попередній список запитів, щоб оцінити потенціал просування.Прогнозована відвідування сайту, якщо запити сайту будуть на наступних позиціях:
    ТОП10: 1100 відвідувачів на місяць
    ТОП5: 2950 відвідувачів на місяць
    ТОП1-3: 4070 відвідувачів на місяць
    Розрахунки проводилися на основі поточних вибраних запитів.* Після розширення списку запитів цифри будуть більше.Термін виходу на першу сторінку пошукових систем 5-7 місяців.Перші результати будуть помітні вже через 2-4 тижні.План роботи за сайтом: https://docs.google.com/document/d/1uyQKYzdevL0qgVUIzBnjbFx6Ww52pAP6cu-JUEDV8Lk/edit?usp=sharing
    Базовий аналіз конкурентів показав, що для виходу на першу сторінку пошукових систем на сайт потрібно придбати щонайменше 80 посилань протягом усього періоду просування.Вартість просування:
    Моя робота: 2500 грн/місяць.Бюджет на просування: 4000 грн/місяць.(Ви можете коректувати бюджет на ваш розсуд, це буде впливати на ефективність і швидкість просування).Результат: 6500 грн/місяць
    У бюджет включається вартість покупки посилань і написання текстів на сайт.Всі технічні напрямки, які будуть впроваджені на сайті входять в вартість моєї роботи.Це означає, що доплатити нічого не потрібно, сума остаточна.Якщо будуть потрібні серйозні напрямки, то доведеться звернутися до програмістів, однак це рідкість.Є власна база незапам'ятових посилальних донорів.Рекомендації та впровадження правків щодо оптимізації конверсії.Ніяких чорних методів.Сайт в безпеці.Щомісячна звітність з детальною аналізом, списком виконаних робіт, витратами бюджету та висновками.Якщо залишилися запитання, запитуйте.Будемо раді співпраці.Добрий день !
    Здравствуйте, Дмитрий! Имею 8 летний опыт работы в SEO.
    Работал с несколькими проектами в данной тематике ранее в составе веб-студии.

    Серьезных ошибок по вашему сайту в данный момент не обнаружено, только незначительные.
    Я подобрал предварительный список запросов, чтобы оценить потенциал продвижения. Прогнозируемая посещаемость сайта, если запросы сайта будут находится на следующих позициях:
    ТОП10: 1100 посетителей в месяц
    ТОП5: 2950 посетителей в месяц
    ТОП1-3: 4070 посетителей в месяц
    Расчеты производились на основании текущих подобранных запросов.* После расширения списка запросов цифры будут больше.
    Сроки выхода на первую страницу поисковых систем 5-7 месяцев. Первые результаты будет заметны уже через 2-4 недели.

    План работ по сайту: https://docs.google.com/document/d/1uyQKYzdevL0qgVUIzBnjbFx6Ww52pAP6cu-JUEDV8Lk/edit?usp=sharing
    Базовый анализ конкурентов показал, что для выхода на первую страницу поисковых систем на сайт необходимо закупить минимум 80 ссылок за весь период продвижения.
    Стоимость продвижения:
    Моя работа: 2500 грн/мес.
    Бюджет на продвижение: 4000 грн/мес. (Вы можете корректировать бюджет на ваше усмотрение, это будет влиять на эффективность и скорость продвижения).
    Итого: 6500 грн/мес
    В бюджет входит стоимость закупки ссылок и написания текстов на сайт.
    Все технические правки, которые будут внедряться на сайте входят в стоимость моей работы. Это означает, что доплачивать ничего не нужно, сумма окончательная. Если будут необходимы серьезные правки, то придется обратиться к программистам, однако это редкость.

    Имеется собственная база не заспамленных ссылочных доноров.
    Рекомендации и внедрение правок по оптимизации конверсии.
    Никаких черных методов. Сайт в безопасности.
    Ежемесячная отчетность с подробным анализом, списком выполненных работ, расходами бюджета и выводами.

    Если остались вопросы, задавайте. Буду рад сотрудничеству.

    Хорошего дня!

  12. 273    2  0
    30 днів5000 UAH

    Добрий день . Зацікавився вашою вакансією. Готова до довгострокового співробітництва.
    Добрый день. Заинтересовала ваша вакансия. Готов для долгосрочного сотрудничества.

  13. 3418    18  0
    30 днів5000 UAH

    Добрий день . Попередній план роботи можна надіслати на лист.
    Добрый день. Предварительный план работ могу выслать в личку.

  14. 104    3  0
    30 днів8000 UAH

    Добрий день !

    Напишіть в ЛС посилання на ваш сайт - ознайомиться і розпишіть план робіт, терміни та бюджет.
    Розглянемо і почнемо.
    Добрый день!

    Напишите в ЛС ссылку на ваш сайт - ознакомлюсь и распишу план работ, сроки и бюджет.
    Обсудим и начну.

  15. 552    15  0
    1 день2000 UAH

    Вітаємо, Дмитро
    Вартість може варіюватися від 2 до 8 тисяч грн за місяць. Після вивчення сайту я можу вказати більш точну цифру. За доп питання - напишіть в ЛС
    Здравствуйте, Дмитрий
    Стоимость может варьироваться от 2 до 8 тыс грн в мес. После изучения сайта смогу указать более точную цифру. По доп вопросам - пишите в лс

  16. 1348    27  1
    22 дні7500 UAH

    1 .загальний аналіз та перевірка структури та платформи вашого сайту;
    2 .Перевірка якості та оригінальності контенту;
    3 .Вибір ключових слів,
    ЧетвертийСтратегія заповнення контенту
    5 .Відвідування та порівняння з сайтами конкурентів
    6 .Аналіз ключових слів та посилального профілю
    7 .Стратегія збільшення посилальної маси та відвідуваності
    8 ІРекомендації щодо SEO та базової оптимізації для успішного просування сайту в Інтернеті та пошукових системах (План робіт по пріоритетності виконання з цінами за кожний/комплекс завдань)
    9 .Перевірка точності внутрішньої оптимізації сайту та його відповідності вимогам пошукових систем
    ДесятьПеревірка тегів, мета описів, заголовків, мікрозначок і т.д.необхідних елементів.11 І.Аудит юзабільності сайту (якість навігації за сайтом), аудит повноти і актуальності інформації для клієнта + Оцінка швидкості завантаження сайту.Оцінка адаптивності веб-сайту (мобільної версії) + Оцінка можливостей для розробки або розкриття веб-сайту з інших ресурсів.+ План роботи на 3 місяці.Сео просування відповідно до плану

    Без урла складно що то написати більш детально ціна від 5000 грн на місяць залежно від товару і регіону просування, від тематики сайту
    1. Общий анализ и проверка структуры и платформы вашего сайта;
    2. Проверка качества и оригинальности контента;
    3. Подбор ключевых слов,
    4. Стратегия по наполнении контента
    5. Посещаемость и сравнение с сайтами конкурентов
    6. Анализ ключевых слов и ссылочного профиля
    7. Стратегия по наращивании ссылочной массы и посещаемости
    8. Рекомендации по SEO и базовой оптимизации для успешного продвижения сайта в Интернет и поисковиках (План работ по приоритетности выполнения с ценами за каждую/комплекс задач)
    9. Проверка правильности внутренней оптимизации сайта и его соответствия требованиям поисковых систем
    10. Проверка тегов, мета описаний, заголовков, микро разметки и др. необходимых элементов.
    11. Аудит юзабилити сайта (качества навигации по сайту), аудит полноты и актуальности информации для клиента + Оценка скорости загрузки сайта. + Оценка адаптивности веб-сайта (мобильной версии) + Оценка возможностей для развития или раскрутки вебсайта с других ресурсов.
    + План работ на 3 месяца. Сео продвижение согласно плана

    Без урла сложно что то написать более подробно цена от 5000 грн в месяц в зависимости от товара и региона продвижения, от тематики сайта

  17. 1211    15  0
    31 день4000 UAH

    Здоров’яГотова обговорити проект детальніше.Готові до довготривалого співробітництва



    Я приватний оптимізатор з досвідом більше 5 років, в компанії відпрацював 3 роки, на даний момент працюю на собі



    За цей час просунуто 350 проектів таких тем як:



    Автозапчастини

    - будівельні матеріали (бетон, пісок, чебень, металопрокат, камінь)

    - будівельні послуги (пам'ятники, паркети, натяжні дахи, перили та сховища)

    Інтернет-магазини (автоелектроніка, дитячі товари, туристичні, квіти, одяг, взуття, посуду, подарунки)

    -медицина (стоматологія, лікування в Ізраїлі, корекція зору)

    Туризм (готелі та пансіони)

    - послуги (психологи, тренери, юристи, вантажні перевезення)



    Мої методи просування:



    Структура семантичного ядра (СЯ)
    Груповування запитів за сторінками
    Аналіз конкурентів у ТОП-10
    Технічний аудит сайту
    Розробка плану копірайтингу
    Додавання оптимізованого тексту
    Внутрішня переливка
    Купівля перших вічних посилань


    У арсеналі є весь необхідний програмний засіб для роботи.Працюю вдома.Є товариший програміст, що виконує технічну роботу, а також копіратори, які пишуть текст.
    Здравствуйте.



    Готов обсудить проект подробнее.

    Готов для долгого сотрудничества



    Я частный оптимизатор с опытом более 5 лет, в компании отработал 3 года, на данный момент работаю сам на себя



    За это время продвигал 350 проектов таких тематик как:



    -автозапчастих

    -строительные материалы (бетон, песок, щебень, металлопрокат, камень)

    -строительные услуги (памятники, паркеты, натяжные потолки, перила и лестницы)

    -интернет-магазины (автоэлектроника, детские товары, туристические, цветы, одежда, обувь, посуду, подарки)

    -медицина (стоматология, лечение в Израиле, коррекция зрения)

    -туризм (отели, пансионаты)

    -услуги (психологи, тренеры, юристы, грузоперевозки)



    Мои методы продвижения:



    Составление семантического ядра (СЯ)
    Группировка запросов по страницам
    Анализ конкурентов в ТОП-10
    Технический аудит сайта
    Составление плана копирайтинга
    Добавление оптимизированного текста
    Внутренняя перелинковка
    Закупка первых вечных ссылок


    В арсенале имеется весь необходимый софт для работы.



    Работаю дома. Есть товарищ программист, выполняющий техническую работу, а так же копирайтеры, которые пишут текста

  18. 5410    123  0   4
    5 днів1050 UAH

    Здоров’я Всі кошти - в профілі. Детальний опис послуг - в резюме. Список послуг:
    1 . Аудит сайту - 1050 грн (технічний і SEO). Приклад у резюме.
    2 . Аналіз конкурентів - від 1000 грн за 1 домен (структура, посилання, видимість, відвідуваність).
    3 . Вибір ключових слів (serpstat) + кластеризація (на основі топа) - від 1000 грн (необхідно виходити з обсягу).
    Четвертий Структура сайту, ТЗ для копіраторів і лінкбудінг.
    5 . Щомісячна співпраця (15 годин) - 5250 грн + бюджет на решту (копірайтинг, лінкбудінг, праваки по сайту). У пакеті входить 1 годину на спілкування з замовником.
    Здравствуйте. Все кейсы - в профиле. Подробное описание услуг - в резюме. Список услуг:
    1. Аудит сайта - 1050 грн (технический и SEO). Пример в резюме.
    2. Анализ конкурентов - от 1000 грн за 1 домен (структура, ссылочное, видимость, посещаемость).
    3. Подбор ключевых слов (serpstat) + кластеризация (на основании топа) - от 1000 грн (нужно исходить от объема).
    4. Структура сайта, ТЗ для копирайтеров и линкбилдинг.
    5. Ежемесячное сотрудничество (15 часов) - 5250 грн + бюджет на остальное (копирайтинг, линкбилдинг, правки по сайту). В пакет входит 1 ч на общение с заказчиком.

  19. 838    7  0   1
    30 днів5000 UAH

    Добрий день !
    Моє ім'я Олега і я фахівець з SEO.
    Досвід роботи 11 років.
    Я завжди працюю індивідуально Ніякі шаблони.

    З моєї сторони гарантуємо:
    Тільки цільовий трафік
    - Завжди на зв'язку 7 днів на тиждень
    Повний доступ до компанії
    доступ до аналітики, до вебмастерів, повний звіт про закуплену масу, доступ до особистого кабінету моніторингу позицій.
    - Тільки безпечне просування, бо нам важливий результат.

    Перед тим, як працювати з нами, корисно ознайомитися:
    Відгуки клієнтів: http://exeo.com.ua/rekomendatsii
    кошти: http://exeo.com.ua/cases

    Ціна на SEO від 5000т/грн бюджет погоджується індивідуально.
    Оплата будь-яким зручним способом.
    Добрый день!
    Меня зовут Олег и я специалист по seo.
    Опыт работы 11 лет.
    Работаю всегда индивидуально Никаких шаблонов.

    Со своей стороны гарантирую:
    - Только целевой трафик
    - Всегда на связи 7 дней в неделю
    - Полный доступ к компании
    доступ к аналитике, к вебмастерс, полный отчет о закупленной массе, доступ к личному кабинету мониторинга позиций.
    - Только безопастное продвижение, ведь нам важен результат.

    Перед работой со мной полезно ознакомитья :
    Отзывы клиентов: http://exeo.com.ua/rekomendatsii
    кейсы: http://exeo.com.ua/cases

    Цена на seo от 5000т/грн бюджет согласовывается индивидуально.
    Оплата любым удобным способом.

  20. 1430    25  0
    30 днів2500 UAH

    Добрий день ! Приблизна вартість послуг від 2500грн на місяць + бюджет на витрати. Ви можете надати посилання на сайт мені в особистих повідомленнях, а також уточнити регіон просування. Відгуки та портфоліо можна побачити у мене в профілі, за запитом покажу ще приклади робіт.
    Добрый день! Приблизительная стоимость услуг от 2500грн в месяц + бюджет на расходы. Можете предоставить ссылку на сайт мне в личные сообщения, также уточнить регион продвижения. Отзывы и портфолио можно посмотреть у меня в профиле, по запросу покажу еще примеры работ.

  21. 185  
    30 днів10 000 UAH

    Здоров’я
    Готова взяти.
    Більше 7 років досвіду в веб-розробці та інтернет-маркетингу (SEO, PPC, SMM).
    Можливості, приклади, випадки та інше - https://in-trend.biz/webstudio/examples/

    Детальніше тут - https://in-trend.biz/webstudio/advertising/complex-seo/
    Здравствуйте.
    Готов взяться.
    Более 7 лет опыта в web-разработке и интернет маркетинге (SEO, PPC, SMM).
    Возможности, примеры, кейсы и прочее - https://in-trend.biz/webstudio/examples/

    Подробнее тут - https://in-trend.biz/webstudio/advertising/complex-seo/

  22. 31296    240  0
    30 днів4000 UAH

    Добрий день !
    Я займаюся Створенням SEO Продовження Розкриття Реклама Заповнення Сайтів Контекстна Реклама Купівля Посилання Написання Продовжувальних Текстів
    Я хочу запропонувати вам свої послуги за вищезазначеними пунктами за прийнятною ціною. Досвід налаштування реклами будь-якої теми.

    Будемо раді співпрацювати з вами!
    Добрый День!
    Я занимаюсь Созданием | SEO | Продвижением | Раскруткой | Рекламой | Наполнением Сайтов | Контекстной Рекламой | Закупкой Ссылок | Написанием Продвигаемых Текстов |
    Хочу предложить Вам свои услуги по вышесказанным пунктам по приемлемой цене. Опыт настройки рекламы любой тематики.

    Буду рад сотрудничать с Вами!

  23. 369    2  0
    30 днів8000 UAH

    Технічний аудит, виправлення помилок, аналіз конкурентів, семантичне ядро, робота з контентом, оформлення сторінок, робота з посиланнями.
    Без вашої допомоги (фото, відео матеріали, відгуки...) буде довше
    Технический аудит, исправление ошибок, анализ конкурентов, семантическое ядро, работа с контентом, оформление страниц, работа с ссылками.
    Без вашего содействия (фото, видео материалы, отзывы...) будет дольше

  24. Andrii Piatushka ТОВ "ЕДЛЕРС УКРАЇНА"
    2425    44  0
    30 днів8000 UAH

    Добрий день .Мені на ім'я Андрій, в SEO працюю давно, більше 10 років.Моя спеціалізація, SEO, якісний контент і зручність роботи з сайтом.На рейтинг не дивіться, тільки почав активно працювати на цій біржі, при необхідності покажу реальні каси і/або дам контакти клієнтів, з якими працюю.Я можу запропонувати вам безкоштовний експрес-аудит сайту, який зовсім не зобов'язує вас до співпраці зі мною, але після аудиту Ви будете розуміти початкові вимоги до сайту.Відразу звертаю Вашу увагу, що робота над сайтом є не тільки моєю роботою, але і Вашою роботою, причому Ваша участь, не менш важлива, оскільки.Краще, ніж Ви, ніхто не знає тематики і специфіки (незалежно від того, що Ваші конкуренти).Перед початком робіт проводиться аналіз сайту, аналіз конкурентів, складається план робіт, який затверджуємо з клієнтом.Всі добування можна виконати силами наших фахівців або залучати ваших фахівців.Якщо є які-небудь труднощі в роботі, я завжди повідомляю про такі труднощі, не пропадаю і відповідально ставиться до роботи.Зв'яжіться зі мною будь-яким зручним способом і ми обговоримо Ваш проект.
    Добрый день. Меня зовут Андрей, в SEO работаю давно, более 10 лет. Моя специализация, SEO, качественный контент и удобство работы с сайтом. На рейтинг не смотрите, только начала активно работать на этой бирже, при необходимости покажу реальные кейсы и\или дам контакты заказчиков с которыми работаю.

    Могу Вам предложить бесплатный експрес-аудит сайта, который совершенно не обязывает Вас к сотрудничеству со мной, но после аудита Вы будете понимать первоначальные требования к сайту.

    Сразу обращаю Ваше внимание, что работа над сайтом это не только моя работа но и Ваша работа, при чем Ваше участие, не менее важно, т.к. лучше чем Вы ни кто не знает тематику и специфику (ну разве что Ваши конкуренты). Перед началом работ, проводится анализ сайта, анализ конкурентов, составляется план работ, который утверждаем с заказчиком. Все доработки можно выполнять силами наших специалистов или привлекать Ваших специалистов. Если есть какие то трудности в работе, всегда сообщаю о таких трудностях, не пропадаю и ответственно отношусь к работе. Свяжитесь со мной любы удобным способом и мы обсудим Ваш проект.

  25. 159    2  0
    30 днів5000 UAH

    Добрий день . Готова взяти за просування вашого сайту. Розробляю стратегію та план виходу в ТОП, враховуючи всі Ваші бажання та цілі. Пропонуємо очі та консультації по сео.
    Великий досвід у сео - 5 років. Зверніться до нас.
    Портфоліо в ЛС.
    Будемо раді співпрацювати.
    Добрый день. Готова взяться за продвижение вашего сайта. Разработаю стратегию и план вывода в ТОП, учтя все Ваши пожелания и цели. Предоставляю очеты и консультации по сео.
    Большой опыт в сео - 5 лет. Обращайтесь.
    Портфолио в лс.
    Буду рада сотрудничать.

  26. 6301    69  1   3
    30 днів6500 UAH

    Вітаємо, готові оптимізувати ваш проект комплексно, відповідно до SEO стандартів і робочого досвіду.
    Будемо раді продуктивному співробітництву.
    Здравствуйте, готов оптимизировать ваш проект комплексно, согласно SEO стандартов и рабочего опыта.
    Буду рад продуктивному сотрудничеству.

  27. 1972    29  0
    30 днів5000 UAH

    Привітання, готовий піти на роботу. Досвід роботи в сео більше 3 років. Працював в інтернет-маркетинговому агентстві.
    Здравствуйте, готов взяться за работу. Опыт работы в сео более 3х лет. Работал в агентстве интернет-маркетинга.

  28. Ще 31 ставку приховано
    1 ставку приховано
    Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Пошукова оптимізація (SEO)

Оптимізація сайту і SEO

3923 UAH

Привіт, 1. Потрібна оптимізація сайту - X доларів 2. Детальний план і ціни за SEO, наприклад: а) посилання - Y доларів б) Статті в блозі 2-4 на тиждень - Z доларів і тд І через скільки реально вивести сайт в топ в Vancouver, West Vancouver, North Vancouver, Burnaby Сайт…

SEO-аудит сайтівПошукова оптимізація (SEO) ∙ 1 ставка

Вдосконалення Google AdWords + налаштування Google Merchant Center

Вітаю Шукаємо спеціаліста, який зможе привести до ладу та оптимізувати наявний рекламний кабінет та рекламні кампанії, а також створити нові. Серед основних задач: провести аналіз наявних матеріалів, переглянути і вдосконалити семантичне ядро, вдосконалити наявні рекламні…

Контекстна рекламаПошукова оптимізація (SEO)

Сайт

Потрібно людину котра буде просувати сайт,фейсбук,інстаграм,робити відео в тікток. Так ми продаємо на розетці та іпіцентр.

Пошукова оптимізація (SEO)Реклама у соціальних медіа ∙ 8 ставок

Гео ЧИЛИ - Потрібні посилання для фармацевтичного проекту

500 UAH

Цікавлять різні види посилань: сабміти, крауд, аутрич, каталоги та інші. Країна Чилі. Мова іспанська.

Купівля посиланьПошукова оптимізація (SEO) ∙ 3 ставки

Сео - спеціаліст

15 000 UAH

Нашому навчальному центру Кадри ділового світу https://kdm-kursi.com.ua/ потрібен SEO-фахівець. Ми шукаємо спеціаліста, який зможе зрозуміти пріоритети в сео просуванні нашого сайту, виконати все згідно т.з, а головне готовий нести відповідальність за результат. Які скіли…

Пошукова оптимізація (SEO) ∙ 7 ставок

Замовник
Дмитрий Макаренко Autorpad
Україна Україна  29  0
Проєкт опублікований
4 роки тому
422 перегляди
Мітки