Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Сео текст на сайті інтернет-магазину\доставка кольорів

Translated200 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Mykhailo L.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Все добре, продовжуємо співпрацю.

Відгук фрилансера про співпрацю з Vol В.

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Хороший замовник . Добрий, розуміючий йде на зустріч. Я рекомендую працювати з ним. Зверніть увагу на всі вимоги, і ваша співпраця буде приємною.

  1. 12055
     484  2

    2 дні250 UAH

    Привітання, напишу хороший структурований текст відповідно до ТЗ без води і з необхідними показниками Главреда.
    Здравствуйте, напишу хороший структурированный текст согласно ТЗ без воды и с нужными показателями Главреда.

    зв'язок 24/7 ✓ 100% унікальність ✓ персональний підхід ✓ гнучкість

  2. 111  
    3 дні200 UAH

    Вітаємо Вас!
    Було б цікаво працювати над вашим проектом. Грамотність, унікальність і відповідність ТЗ гарантую, приклади статей, якщо потрібно, можу відправити в ЛС. Погоджуюся виконати тестову задачу.
    Здравствуйте!
    Было бы интересно поработать над Вашим проектом. Грамотность, уникальность и соответствие ТЗ гарантирую, примеры статей, если нужно, могу прислать в ЛС. Согласна выполнить тестовое задание.

  3. 219    1  0
    1 день200 UAH

    Виробляємо якісно і відповідно до вимог. Завжди зосереджуюся на результаті і що замовник залишиться задоволеним. Будемо раді співпраці.
    Cделаю качественно и согласно требований. Всегда ориентируюсь на результат и чтоб заказчик остался довольным. Буду рада сотрудничеству.

  4. 877    78  0
    2 дні200 UAH

    Напишу цікавий читабельний текст, враховуючи всі вимоги ТЗ.
    Напишу интересный читабельный текст, учту все требования ТЗ.

  5. 2005    198  0
    3 дні200 UAH

    Добрий вечір! Я виконую всі Ваші вимоги - стаття буде цікавою і читабельною) Зателефонуйте, з радістю працюю з Вами!
    Добрый вечер! Выполню все Ваши требования - статья будет интересной и читабельной) Обращайтесь, с удовольствием поработаю с Вами!

  6. 11250    639  0
    2 дні200 UAH

    Добрий день Володимир,
    Я заповнила рік тому ось цей сайт за кольорами: https://roses.kh.ua/ - головний стаття, описи категорій, тексти для Міралінкс.
    Чесно кажучи, на цю тему більше 3000 ЗБП статей не отримали. По Главреду не перевіряла, але з водністю і гаснотою там все нормально. Головну замовника попросив по Ципру перевірити, було 91, і заспокоївся. Якщо ще не скопіпастили, то унікальність текстів - 100%.
    Будемо раді співпрацювати! На цьому сервісі я працюю тільки через СЕЙФ!
    Вартість запитання - 50 грн/1000 ЗБП
    Добрый день, Владимир,
    я наполняла год назад вот этот сайт по цветам: https://roses.kh.ua/ - главная статья, описания категорий, тексты для Миралинкс.
    Честно скажу, по этой теме больше 3000 ЗБП статьи не получались. По Главреду не проверяла, но с водностью и тошнотой там все нормально. Главную заказчик попросил по Ципру проверить, было 91, и успокоился. Если еще не скопипастили, то уникальность текстов — 100%.
    Буду рада сотрудничеству! На этом сервисе работаю только через СЕЙФ!
    Цена вопроса — 50 грн/1000 ЗБП

  7. 350    8  1   2
    2 дні200 UAH

    Добрий день ! Готова виконати роботу. Копіюйте більше 8 років. Пишу з високою унікальністю та інформативністю. Я дотримуюся вимог ТЗ, терміни не перериваю.
    З повагою, Світлана
    Добрый день! Готова выполнить работу. в копирайте более 8 лет. пишу с высокой уникальностью и информативностью. Придерживаюсь требований ТЗ, сроки не срываю.
    С уважением, Светлана

  8. 2462    181  2   4
    Переможець2 дні200 UAH

    Вітаємо Вас!Пропонуємо свої послуги з написання якісного контенту.Зацікавлений у довгостроковій співпраці.Пишу дуже багато, грамотно, практично завжди прагну 100% унікальності.Перед відправленням виконаного замовлення завжди строго перевіряю статтю на наявність помилок, читальність.Я користуюся послугами text.ru і advego для семантичного і СЕО-аналізу.Слідую блоковій структурі текстів з підзаглавками H2, H3, H4 і маркованими і нумерованими списками.Я вмію прописувати мета-теги і анкори.Я пропоную вам працюючий SEO- і LSI-оптимізований контент, строго для ЦА, що виконує свою мету.Є багатий досвід написання статей на різні теми.Виконаю Ваш замовлення з урахуванням всіх вимог в ТЗ і бажань, грамотно і творчо цікаво!Протягом виконання замовлення приймаю корекції.В результаті співпраці зі мною, Ви отримаєте статті, після читання яких читач обов'язково захоче відвідати Ваш сайт ще кілька разів.Я уникаю канцеляризму, пишу в світі клієнта, тому мої статті зрозумілі широкому кругу користувачів.Працюю вчасно.Я створюю тільки унікальні статті!Будемо раді співпрацювати з вами!
    Здравствуйте! Предлагаю свои услуги по написанию качественного контента.

    Заинтересован в долгосрочном сотрудничестве. Пишу очень много, грамотно, практически всегда добиваюсь 100% уникальности. Перед отправкой выполненного заказа всегда скрупулезно проверяю статью на наличие ошибок, читаемость. пользуюсь сервисами text.ru и advego для семантического и SЕО-анализа.

    Соблюдаю блочную структуру текстов с подзагловками H2, H3, H4 и маркированными и нумерованными списками. Умею прописывать мета-теги и анкоры. Предлагаю вам работающий SEO- и LSI-оптимизированный контент, строго для ЦА, выполняющий свою цель. Есть богатый опыт написания статей на разные тематики.

    Выполню Ваш заказ с учетом всех требований в ТЗ и пожеланий, грамотно и творчески интересно! На протяжении выполнения заказа принимаю корректировки. В результате сотрудничества со мной, Вы получите статьи, после прочтения которых читатель обязательно захочет посетить Ваш сайт еще неоднократно.

    Избегаю канцеляризма, пишу в мире клиента, поэтому мои статьи понятны широкому кругу пользователей. Работу выполняю вовремя. Создаю только уникальные статьи! Буду рад сотрудничеству с Вами!

  9. 565    98  2   5
    2 дні200 UAH

    Добрий день Володимир. Цікавий ваш проект. Моя робота в потфоліо. Будемо раді співпрацювати, звертайтеся!
    Добрый день, Владимир. Интересен ваш проект. Мои работы в потфолио. Буду рада сотрудничеству, обращайтесь!

  10. Ще 3 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Копірайт для емеіл розсилки

Потрібно написати текст і скласти структуру емеіл листа для розсилки по базі клієнтів. Коротко розповісти про продукти. Написати про розіграш. Підібрати якісь релевантний заголовок, який будуть відкривати. Вказуйте, чи у вас був досвід саме з емейлами! Якщо був - кріпіть…

E-mail маркетингКопірайтинг ∙ 2 ставки

Написати короткі статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 13 ставок

Статті для сайту автомобільної статистики

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 8 ставок

Написати статті для автомобільного сайту

Потрібно написати статті для сайту статистики автомобільних цін. Статті 2х типів: Сторінка бренду Наприклад для бренду Audi. Повинна мати таку структуру: 1. Короткий опис історії Audi. Довжина 100-150 слів 2. Скільки коштує ауді? Пояснити від чого залежить ціна авто і навести…

Копірайтинг ∙ 11 ставок

Креативний Текст великого обсягу

Потрібно написати творчий текст великого обсягу на основі наявних матеріалів. Не з нуля, вам не потрібно шукати інформацію, ми все надамо. Головне - вміти працювати з великою кількістю тексту і вміти описувати те, що ви бачите в матеріалі. Розглядаю кандидатів лише з досвідом…

КопірайтингВірші, пісні, проза ∙ 16 ставок

Замовник
Vol В.
Україна Київ  48  0
Проєкт опублікований
6 років тому
111 переглядів