Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Підписання договору публічної пропозиції для служби подання скарг

Translated750 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Сергеем Пирожниковым

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Праця була виконана якісно і в визначений термін. Крім основного завдання Сергій також проконсультував і давав свої рекомендації по сайту з точки зору юриспруденції.

Відгук фрилансера про співпрацю з Артемом Скворцовым

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Яскраво поставлена задача і відмінна контактність Клієнта, дозволили виконати цю задачу в найкоротші терміни в полю відповідно до його очікувань. Я однозначно рекомендую Артему і сподіваюся на подальшу співпрацю!

  1. 12235
     345  0

    Переможець2 дні750 UAH

    Адвокат, стаж роботи понад 13 років, в тому числі у сфері складання публічних пропозицій для онлайн-сервісів і торгівлі. Складу вам потрібний документ, а також даю ряд дуже потрібних вам рекомендацій (наприклад, чому у вас виникнуть труднощі з підключенням екварінга на прийняття платежів). Приклади подібних робіт і відгуків у моєму профілі.
    Юрист,стаж работы более 13 лет, в том числе в области составления публичных оферт\соглашений для онлайн сервисов и торговли. Составлю необходимый Вам документ а так же дам ряд очень нужных Вам рекомендаций (например почему у Вас возникнут сложности с подключением эквайринга на прием платежей). Примеры аналогичных работ и отзывы в моем профиле.

  2. 301  
    2 дні500 UAH

    Досвід роботи в юридичній сфері з 2011 року. Адвокат . Співпрацюю з економічною діяльністю різних підприємств в Україні як національних, так і зарубіжних. Я маю величезний досвід у адміністративних і економічних спорах.
    Опыт в работы в юридической сфере с 2011 года. Адвокат. Сопровождаю хозяйственную деятельность различных предприятий в Украине как национальных, так и зарубежных. Имею колоссальный опыт в административных и хозяйственных спорах.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Юридичні послуги

Юридична допомога

*Бажаємо відкрити компанію з певною назвою, декілька таких компаній спостерігаємо в Європі, Австралії. Перевірка інтелектуальної власності - По назві компанії; - За посиланнями на компанії; (поки що 3 сайта потрібно перевірити) Країни що цікавлять: США, Канада, Британія,…

Юридичні послуги ∙ 4 ставки

Ліквідація Американської компанії LLC

Необхідна допомога спеціаліста з ліквідації американської компанії LLC штат Florida. Завдання: Ліквідація на рівні штату. Подача Annual Report. Ліквідація податкового номеру (транзакцій не було). Пустий КІК-звіт за 2023 рік. Подача КІК повідомлення про втрату частки.…

Юридичні послуги

Написання запиту в МКАС (створення, отримання відповіді)

потрібно підготувати запит в МКАС: як оцінює Міжнародний комерційний арбітражний суд при Торгово-промисловій палаті України (МКАС) документи (договори, угоди), що підписані за допомогою електронного підпису, накшталт DocuSign.

Юридичні послуги ∙ 1 ставка

Допомога в перевірці облікових записів на Amazon

Потрібно правильно заповнити анкету Amazon для отримання персональних даних про покупця. Хто працював з Amazon за API той розуміє, що для отримання будь-яких особистих даних, адреси і т.д. потрібно пройти перевірку від Amazon, щоб Amazon був впевнений, що особиста інформація…

Бізнес-консультуванняЮридичні послуги ∙ 1 ставка

Порядок про списання товарів на підприємстві

500 UAH

Підготувати документ "Порядок про списання товарів на підприємстві". Тези для документу додатково надам.

Бухгалтерські послугиЮридичні послуги ∙ 4 ставки

Замовник
Артем Скворцов Artem
Україна Київ  7  0
Проєкт опублікований
3 роки тому
36 переглядів
Мітки
  • оферта
  • публичная оферта