Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Створення електронної таблиці

Translated

  1. 433    1  0
    3 дні1050 UAH

    Доброго здоров’я!
    Готовий реалізувати ваш проект.

    Як варіант, пропоную попередньо зводити усі дані по доходах і витратах у одну базу, з якої по заданим вами параметрам ці даті будуть підтягуватись у електронні таблиці.

  2. 125  
    2 дні1000 UAH

    Добрий день . Великий досвід роботи аналітиком, економістом і досвід роботи з Excel і Google Таблицами. Готова виконати технічну задачу.
    Добрый день. Большой опыт работы аналитиком, экономистом и опыт работы с Эксель и Гугл Таблицами. Готов выполнить техническое задание.

  3. 38  
    3 дні900 UAH

    Добрий день ,
    Щоденно працюю з електронними таблицями: від написання користувачів формул до складних макросів з обробки даних.
    Будемо раді співпрацювати з вами: відповідальність і точність і відповідність вашим вимогам.
    Зверніться до нас.
    Добрый день,
    Ежедневно работаю с электронными таблицами: от написания пользовательских формул до сложных макросов по обработке данных.
    Буду рад сотрудничать с вами: ответственность и аккуратность и соответствие вашим требованиям.
    Обращайтесь.

  4. 106  
    2 дні800 UAH

    Добрий день . Готова почати роботу. Великий досвід роботи з таблицями Excel і Google. Уже є уявлення, як має виглядати шаблон, але для правильного відображення інформації в шаблоні потрібно побачити всі дані, які потрібно ввести і що ми хочемо отримати на виході. Тривалість роботи залежить від обсягу інформації. Після здачі проекту готовий тиждень/два робити прямики за вашим вимогою.
    Добрый день. Готова приступить к работе. Большой опыт работы с таблицами Excel и гугл. Уже есть представление как должен выглядеть шаблон, но для корректного отображения информации в шаблоне нужно видеть все данные которые необходимо внести и что хотим получить на выходе. Срок работы зависит от объема информации. После сдачи проекта готова неделю/две делать правки по вашему требованию.

  5. 14  
    2 дні700 UAH

    Для виконання роботи необхідно ТЗ з зазначенням списку даних, які будуть введені, а також даних, які повинні бути виведені в звіт. Підготовка бази та подання додаткових бажань після доставки протягом тижня входить в вартість.
    Для выполнения работы необходимо ТЗ с указанием перечня данных которые будут вводится, а также данных которые должны выводится в отчёт. Доработка базы и внесение дополнительных пожеланий после сдачи на протяжении недели входит в стоимость.

  6. 703    26  1
    10 днів3000 UAH

    Здоров’я Готов писати готовий програмне забезпечення, локальний або мережевий варіант. З усіма інструкціями, історіями та іншими плюшками.
    Приклади роботи в портфоліо.
    Героям слави!
    Здравствуйте. Готов написать готовое программное обеспечение, локальный или сетевой вариант. Со всеми справочниками, историями и прочими плюшками.
    Примеры работ в портфолио.
    Героям слава!

  7. 867    26  0
    3 дні1000 UAH

    Добрий день,
    В мене є досвід роботи економістом.
    Зроблю такий файл за кілька днів. Також буду супроводжувати, якщо будуть питання.
    Пишіть в ПП все обговоримо

  8. Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Обробка даних

Форматування даних таблиці та RFM аналіз

1. З CRM вивантажена таблиця всіх замовлень клієнтів. Треба її відформатувати таким чином, аби вона стала зручною для читання та роботи. Мають бути такі стовпці: клієнт (ПІБ) номер телефону загальна к-сть замовлень дата останнього замовлення к-сть днів до останнього замовлення…

Бази данихОбробка даних ∙ 6 ставок

Відновлення доступу до акаунту Google

500 UAH

Неможливо виконати вхід до Google акаунту. Google пише причину, ніби була якась підозріла діяльність. Проходжу всі перевірки, а коли з'являється поле для вводу телефону, то пише, що даний номер не можна використовувати для входу. І так з будь-яким номером.

Обробка данихРобота з клієнтами ∙ 3 ставки

Адаптувати прайс компанії для завантаження в Кей црм

Мета проєкту: Автоматизація та оптимізація процесу управління залишками товарів шляхом перенесення даних з існуючої бухгалтерської програми до системи управління відносинами з клієнтами (CRM) "КейЦРМ". -Термін виконання: 1 день -Джерело даних: Dntrade navkolo - Цільова…

Обробка данихУправління клієнтами та CRM ∙ 2 ставки

Розробка модуля автоматичного завантаження товарів в інтернет-магазин

Ціль проєкту: Створення модуля, який дозволить автоматизувати процес додавання та оновлення товарів у інтернет-магазині на платформі Image CMS за даними з сайту Rozetka.com.ua Завдання: Розробка скрипта парсингу, який здійснюватиме збір інформації про товари з сайту…

Веб-програмуванняОбробка даних ∙ 1 ставка

Збір даних. Збір бази контактів

20 000 UAH

Привіт! Потрібно зібрати базу номерів обʼємом від 5тис: - віковий ценз 18-24 роки (цей вік повинен бути актуальним саме на сьогоднішній день - імʼя - номер телефону готові співпрацювати на постійній основі, якщо робота буде виконана якісно. детальніше розповім у особистих

Збір інформаціїОбробка даних ∙ 13 ставок

Замовник
Анатолій Боднар
Україна Боярка  30  0
Проєкт опублікований
1 рік тому
148 переглядів
Мітки
  • работа с таблицами
  • microsoft excel
  • Google Sheets
  • гугл таблицы