Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Спартувати товари з 2х інтернет-магазинів (можливо каптча) + завантажити

Translated3000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Вадимом Савчуком

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Все чудово, дякую І знову швидко і якісно!

Відгук фрилансера про співпрацю з Alina Lavren

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

дякую за співпрацю, буду радий новий проектам!

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 2463    98  1
    Переможець3 дні3000 UAH

    обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні обговорювали в телебаченні
    обсудили в телеге обсудили в телеге обсудили в телеге обсудили в телеге

  2. 1234    57  0
    10 днів6000 UAH

    Готовий вам допомогти! У нас команда може зробити ваш проект. Є досвід роботи з різними проектами з нуля. Напишіть мені, обговорюємо всі деталі!
    Готов помочь вам! У нас команда можем, сделать ваш проект. Есть опыт работи з з разными проектами з нуля. Напишите мне, обсудим все детали!

  3. 482    6  0
    5 днів3900 UAH

    Вітаю вас, АлінаНаша компанія має понад 3 роки досвіду у сфері синхронізації даних між інтернет-магазинами.Для вирішення поставлених завдань, ми написали спеціальну програму.Якщо ви скажете, які саме сайти-донори вас цікавлять, БЕЗПЛАТНО ми створимо у нас на сервері робочий обліковий запис з встановленою на ньому програмою, налаштованою на роботу з зазначеними магазинами протягом ДВАХ-ТРІХ робочих днів.Ви можете оцінити роботу програми на очах.Далі за пунктами:

    1 .Зараз готовий.Вона є частиною функціональності програми.2 .Зараз готовий.Вона є частиною функціональності програми.3 .Для визначення критерію, за яким будуть відбракатися дублі (наприклад: сусідні статті, однакові зображення і т.п.)Потрібні конкретні посилання на сайти-донори.Вартість відправки входить в вартість програми.ЧетвертийСтворення, перейменування категорій - це ручна робота, яку ви можете зробити самостійно.Ми пояснюємо як.Або ми можемо взяти, але виконання ручної роботи руками програміста виходить дорого і буде коштувати додатково по 15$ за 50 категорій товарів.Щодо додавання товарів до відповідних категорій - звідки і куди записувати дані вказується в панелі адміністратора.Ця функціональність вже реалізована.5 .Автообновлення цін і наявності товарів вже реалізовано і є частиною функціональності програми.6 .Існують різні варіанти рішення.Наприклад, до статті можна додати пункт і номер сайту.Тоді необхідну вам зразку можна виконувати стандартними засобами OpenCart.Якщо вам потрібна більш складна функціональність і спеціальний модуль під OpenCart, то вартість і терміни виконання потрібно обговорювати з програмістами окремо.7 .Існує два способи оптимізації зображень на сайті:
    - зміна фактичної ширини і висоти зображення;
    - погіршення якості зображення.Вартість оптимізації зображення – 40$.Ми працюємо з зображеннями за допомогою стандартної бібліотеки PHP GD.
    Здравствуйте, Алина. У нашей компании более 3х лет опыта в области синхронизации данных между интернет-магазинами. Для решения поставленных задач, мы написали специальную программу.

    Если вы скажите какие именно сайты-доноры вас интересуют, БЕСПЛАТНО создадим у нас на сервере рабочий аккаунт с установленной на нем программой, настроенной на работу с указанными магазинами в течении ДВУХ-ТРЕХ рабочих дней. Сможете оценить работу программы воочию.

    Далее по пунктам:

    1. Уже готово. Является частью функциональности программы.

    2. Уже готово. Является частью функциональности программы.

    3. Для определения критерия, по которому будут отбраковываться дубляжи (например: смежные артикулы, одинаковые изображения и т.п.) необходимы конкретные ссылки на сайты-доноры. Стоимость отбраковки входит в стоимость программы.

    4. Создание, переназвание категорий - это ручная работа, которую вы можете сделать сами. Мы объясним как.
    Либо мы можем взяться, но выполнение ручной работы руками программиста выходит дороговато и будет стоить дополнительно по 15$ за 50 категорий товаров.

    По поводу добавления товаров в соответствующие категории – откуда и куда записывать данные указывается в панели администратора. Данная функциональность уже реализована.

    5. Автообновление цен и наличия товаров УЖЕ РЕАЛИЗОВАНО и является частью функциональности программы.

    6. Есть разные варианты решения. Можно, например, к артикулу добавлять точку и номер сайта. Тогда необходимую вам выборку можно осуществлять стандартными средствами OpenCart.

    Если вам нужна более сложная функциональность и специальный модуль под OpenCart, то стоимость и сроки выполнения необходимо обсудить с программистами отдельно.

    7. Есть 2 способа оптимизировать изображения на сайте:
    - изменение фактической ширины и высоты изображения;
    - ухудшение качества изображения.
    Стоимость оптимизации изображения – 40$.

    Мы работаем с изображениями при помощи стандартной библиотеки PHP GD.

  4. 430    9  0
    2 дні3000 UAH

    Добрий день .
    Спеціалізуюся на парсінг товарів для інтернет-магазинів на базі CMS OpenSart, OcStore, PrestaShop... також можу заповнити товарами Ваш інтернет-магазин на електронній торговому майданчику Prom.
    В даний час займаюся парсингом товарів з донора Брайна (BRAIN). Це майже щоденне оновлення та додавання товарів (близько 40 000 товарних позицій з описом, характеристиками, фотографіями) для сайту на базі CMS OpenCart. Будемо раді співпрацювати.
    Viber 0674201200
    Добрый день.
    Специализируюсь на парсинге товаров для интернет-магазинов на базе CMS OpenСart, OcStore, PrestaShop... также могу наполнить товарами Ваш интернет магазин на электронной торговой площадке Prom.
    В настоящее время занимаюсь парсингом товаров с донора Брейн (BRAIN). Это почти ежедневное обновление и добавление товаров (около 40.000 товарных позиций с описанием, характеристиками, фотографиями) для сайта на базе CMS OpenCart. Буду рад сотрудничать.
    viber 0674201200

  5. Ще 3 ставки приховано
  • Андрій Тимченко
    17 січня 2019, 15:37 |

    Бюджет занижен

  • Профіль видалено
    18 січня 2019, 0:41 |

    Откуда парсить?

  • Alina Lavren SeptoPro
    18 січня 2019, 20:29 |

    там каптча. На сколько помню вы не можете парсить сайты с каптчей?!

  • Профіль видалено
    18 січня 2019, 20:33 |

    могу, но обход каптчи стоит денег....

  • Алексей Карпенко
    23 січня 2019, 6:11 |

    Ссылки на доноров?

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Веб-програмування

Допрацювання сайту на opencard

5000 UAH

Треба допрацювати сайт віповідно до складеного тз. Прошу дати оцінку роботи та терміни виконання. Задачі йдуть по приорітету. Дайте вашу вартість роботи. Пишіть що потрібно надати для уточнення.…

Веб-програмування

Терміново. Налаштування форми WooCommerce на сайті з продажу курсів

Дуже терміновий проект. Бажано зробити за 1-2 дні! Ми – мережа творчих студій, маємо декілька фізичних локацій, де проходить навчання за різними напрямками (маємо 10 курсів). Наразі оновлюємо наш сайт (WordPress, тема Blocksy), основна задача, налаштувати форму замовлення і…

Веб-програмування ∙ 1 ставка

Натягнути готову верстку на движок Simpla

5000 UAH

Потрібно натягнути готову верстку на движок Simpla. Підключити весь необхідний функціонал згідно макета і оптимізувати завантаження сайту згідно Google Page Speed - Приклад макета - http://surl.li/uufz

PHPВеб-програмування

Налаштувати магазин Wordpress/WooCommerce

Встановити та налаштувати Wordpress (тема Phlox Pro) + WooCommerce Налаштути переклад українською, вигляд головної сторінки, картки товару, та каталогу товарів. Налаштувати процедуру оформлення замовлення. Додати модулі доставки Нова Пошта, Укрпошта, оплати (Еквайринг от моно),…

PHPВеб-програмування ∙ 6 ставок

Верстка сторінки Outstaffing

3000 UAH

Верстка сторінки Outstaffing https://www.figma.com/file/SBATmkLHIwyriaQYHmCadl/Boostylabs?type=design&node-id=5-138&mode=design

Веб-програмування ∙ 10 ставок

Замовник
Alina Lavren SeptoPro
Україна Київ  12  0
Проєкт опублікований
5 років тому
260 переглядів
Мітки