Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Вчений з тендерів Prozorro Прозоро

Translated35 000 UAH

  1. 28  
    20 днів34 000 UAH

    Вітаю. Маю досвід роботи як з комерційними так із Prozorro майданчиками; досвід оскарження закупівель. Готовий до співпраці (Умови в особистих повідомленнях).

  2. 399    9  0
    1 день35 000 UAH

    Добрый день!
    Имею достаточно большой опыт работы с гос. закупками. Вместе с тем Ваша модель скажем мягко не совсем хороша особенно для исполнителя, тоесть специалиста по закупкам.
    Например может быть такой алгоритм работы.
    1) Мы нашли закупку, что в условиях войны не так уж и легко.
    2) подготовили доки и это при том, что нет огромного количества заготовленных требований (дискриминационных). Подргузили.
    3) Даже если все идет гладко и у нас самая лучшая цена, я как специалист уже выполнил кусок работы не совсем маленький. И как итог наше требование отклоняют очень велика вероятность по надуманным причинам и тогда у нас два варианта, оставлять как есть или идти в АМКУ где так же нет гарантии позитивного решения.

    В связи с этим предлагаю обсудить более детально условия работы , которые помогут и Вам и мне)

  3. 213  
    15 днів35 000 UAH

    Доброго дня. Два роки займаюсь супроводом публічних закупівель як на стороні замовників так і зі сторони учасників. Маю досвід у підготовці тендерної документації, всіх необхідних протоколів та пропозицій учасників. Надам вчасну і достовірну консультацію як діяти на конкретному етапі закупівлі, щоб це було максимально вигідно для Вас. Маю досвід оскарження закупівель. Працюю швидко і на результат.

  4. 642    7  0
    1 день35 000 UAH

    Добрый день! Готов работать с Вами на постоянной основе на результат. Успешный опыт в Прозорро имеется. Условия обсудим в личных сообщениях. Уверен, что результатом будете довольны. Пишите.

  5. 728    18  0
    30 днів35 000 UAH

    Вітаю! Мю досвід у роботі із тендерами більше 6 років. Спеціалізуюсь на закупівлях товарів, як у вашому випадку. Готова обговорити деталі.

  6. 36  
    1 день35 000 UAH

    Вітаю) Мій досвід роботи у консалтинговій компанії у сфері публічних закупівель через електронну систему Prozorro стане у нагоді при виконанні вашого завдання. Головне - достатня кількість часу для підготовки вашої тендерної пропозиції та готовність бути на зв'язку зі мною. Знову ж таки, дякуючи досвіду у консалтинговій компанії, розумію усі "тонкощі" нинішньої системи державних закупівель з боку Замовника (у вашому випадку - Укрпошта) і з боку Учасника, а відповідно і всі лазівки для усіху у торгах.

  7. 1939    81  0
    30 днів35 000 UAH

    Здраствуйте, занимаюсь юридическим сопровождением бизнеса, есть опыт работы с системой госзакупок. За возможности хотелось бы обсудить вопросы исходя из Вашей стратегии:
    1. Заявки приходят на почту заказчика, указанную при регистрации. Как будет происходит обратная связь?
    2. Документация имеет большое значение. Поскольку можно победить в тендере по цене, но если на этапе квалификации Заказчику не понравится предоставленная документация, то он спокойно дисквалифицирует .
    3. Выиграть тендер: можно на этапе торгов, можно на этапе обжалования. Разница в объёме работы и времени.
    4. Доля со стартовой или договорной цены проекта?

  8. 387    9  0
    1 день35 000 UAH

    Вітаю!
    Готовий до співпраці! Умови влаштовують. Маю досвід роботи з тендерам Prozorro

  9. 171    2  0
    1 день35 000 UAH

    Приветствую, опыт работы с площадками Prozorro и коммерческими 5 лет. Также есть опыт в обжаловании торгов. Прошу рассмотреть мою кандидатуру.

  10. 2421    99  6   1
    1 день35 000 UAH

    Добрий день
    Маю досвід роботи з Прозорро більше двох років.
    Працював як зі сторони замовника, так і зі сторони виконавця.
    Готовий обговорити деталі.

  • Дмитро Гайовий
    27 травня 2022, 14:44 |

    Розрахунок "ногою в землю":

    1. Згідно данних системи загальний обсяг завершених закупівель по данному CPV по всій території України за 2021 рік склав 7011,6 тис.грн. 

    2. З початку війни - 3,8 тис. грн

    Просто цифри. 

  • Алексей Х. Галерея Пак
    18 червня 2022, 11:55 |

    3,141592653589793238462643...

    просто цифры

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Управління проєктами

Менеджер проектів на проект з маркетингу англомовного каталогу

Доброго дня. Потрібен менеджер проектів для англомовного сайту з пошуку роботи. Що потрібно: 1. Допомога в розробці і подальшому адмініструванні рекламних компаній 2. Аналіз конкурентів та аналітика ринку/рішеннь 3. Узгодження завдань зі спеціалістами 4. Пошук площадок/блогерів…

КонсалтингУправління проєктами ∙ 2 ставки

Асистент для соціальних мереж (smm)

2942 UAH

Шукаємо людину для роботи з соціальними мережами (необхідно заливати відео і редагувати відео через додатки на iPhone) Все, що від вас потрібно: - Досвід використання соцмереж - вільний час - бажання працювати - Відповідальність Ми готові надати навчання, наставника,…

Просування у соціальних мережах (SMM)Управління проєктами ∙ 16 ставок

Замовник
Алексей Х. Галерея Пак
Україна Київ  15  0
Проєкт опублікований
1 рік тому
183 перегляди
Мітки
  • гофрокартон
  • тендер
  • ProZorro