Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

10 посилань (крауд, статті) [US, UK]

Translated750 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Евгением Красновым

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Все супер, дякуємо за роботу!

Відгук фрилансера про співпрацю з Кристиной Бондар

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Все чудово
Рекомендуємо до співпраці!

  1. 23533
     276  0
    Приклад роботи:
    Link будівель
    7 днів700 UAH

    Добрий день ! Є велика база майданчиків під США і Великобританією. Вважаю всі вимоги. Ми можемо перед розміщенням затвердити майданчики, де будуть розміщені посилання. Зазвичай розміщую по 200-300 символів з безанкорною посиланням. Ви можете переглянути ціни на оптимізацію та мій портфоліо на сайті: https://seomline.com.ua/portfolio/. Ви також можете переглянути свій профіль на сайті.
    Добрый день! Есть большая база площадок под US и UK. Учту все требования. Можем перед размещением утвердить площадки где будут размещаться ссылки. Обычно размещаю по 200-300 символов с безанкорной ссылкой. Вы можете просмотреть цены на оптимизацию и мое портфолио на сайте: https://seomline.com.ua/portfolio/. Так же можете посмотреть мой профиль на сайте.

    Схожий виконаний проєкт: Crowd for PL DE EN

  2. 851    14  0
    1 день200 UAH

    Привітання, є свої бази форумів/блогів/сабмітів, ми можемо працювати.
    Привет, есть свои базы форумов/блогов/сабмиты, можем поработать.

  3. Александр Владимирович Качественные Крауд ссылки
    6586    265  1
    7 днів500 UAH

    Добрий день ! Готовий надати вам послуги за посиланням до нас
    Добрый день ! готов вам предоставить услуги по линкам под us

  4. 3985    69  0
    5 днів1100 UAH

    Добрий день .
    Є база форумів і сайтів, яку постійно доповнюю.
    Я можу взяти за ваш замовлення і запропонувати розміщення як в вже індексуваних темах, так і створення нових з наступною індексацією.
    Ціна вказувала прикладну за 10 посилань, більш детально ми можемо обговорити особисто.
    Добрый день.
    Есть база форумов и сайтов, которую постоянно пополняю.
    Могу взяться за ваш заказ и предложить размещение как в уже индексированных темах, так и создание новых с последующей индексацией.
    Цену указал примерную за 10 ссылок, более подробно можем обсудить лично.

  5. 555    11  0
    2 дні700 UAH

    Я пропоную якісне розміщення вашого статті з посиланнями на особистому сайті http://md-eksperiment.org в тематичному розділі, що підходить під ваш запит. При необхідності напишіть унікальну статтю. Після розміщення проводимо роботи з прискорення індексації. Ми робимо репост сторінки в популярних соціальних мережах і блогах. Швидка індексація статті з вашими посиланнями гарантована.
    Всі матеріали розміщуються в основних розділах сайту з посиланнями, відкритими для індексації. Ніяких прихованих розділів, і розділів, створених для реклами. Після розміщення всі статті потрапляють в смугу, і виводяться на головну.
    Предлагаю качественное размещение вашей статьи со ссылками на личном сайте http://md-eksperiment.org в тематическом разделе, подходящем под ваш запрос. При необходимости напишем уникальную статью. После размещения проводим работы по ускорению индексации. Делаем репост страницы в популярных соцсетях и блогах. Быстрая индексация статьи с вашими ссылками гарантирована.
    Все материалы размещаются в основных разделах сайта со ссылками, открытыми для индексации. Никаких скрытых разделов, и разделов, созданных для рекламы. После размещения все статьи попадают в ленту, и выводятся на главной.

  6. 3891    72  0
    3 дні700 UAH

    Пропонуємо послуги з крауд-маркетингу (линкбудінг). Існує велика база форумів. Я займаюся цим з 2017 року. Я слухаю всі ваші умови. Готова виконати якісно і швидко. Існує велика база по БУРЖ і СНД форумів.
    Здравствуйте, предлагаю услуги по крауд-маркетингу (линкбилдинг) . Есть большая база форумов. Занимаюсь этим с 2017 года. Выслушаю все ваши условия. Готов выполнить качественно и оперативно. Есть большая база по БУРЖ и СНГ форумах.

  7. 219    7  1
    3 дні600 UAH

    Здоров’я Має свою базу форумів і блогів, які можуть вам підходити за темою і параметрами. Я можу заздалегідь зробити кілька прикладів, щоб ви могли оцінити якість і відповідність умовам коментарів. Будемо раді співпраці!
    Здравствуйте. Есть своя база форумов и блогов, которые могут вам подойти по тематике и параметрам. Могу предварительно сделать пару примеров, чтоб вы смогли оценить качество и соответствие условиям комментариев. Буду рад сотрудничеству!

  8. Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Купівля посилань

Гео Германія - Потрібні посилання для фармацевтичного проекту

500 UAH

Цікавлять різні види посилань: сабміти, крауд, аутріч, каталоги та інші. Країна Німеччина. Мова німецька.

SEO-аудит сайтівКупівля посилань ∙ 3 ставки

Гео ЧИЛИ - Потрібні посилання для фармацевтичного проекту

500 UAH

Цікавлять різні види посилань: сабміти, крауд, аутрич, каталоги та інші. Країна Чилі. Мова іспанська.

Купівля посиланьПошукова оптимізація (SEO) ∙ 2 ставки

Покупка посилань/ Залучення

3000 UAH

Добрий день! Необхідно розмістити гест пости або посилання на сайтах ( marketing niche ) 10 штук Треба по сайтах: Saas tools and software, b2b products, marketing agencies, lead generation agencies TOP USA traffic > 2000 DR >40 Також вітається взаємний обмін посиланнями!

Купівля посилань ∙ 2 ставки

Реалізувати та запустити посилання вибух на сайті

500 UAH

Шукаю фахівця, який може придумати та реалізувати(!) інфоповідь, завдяки якій можна отримати "посиланнєвий вибух" на сайті. Цікавлять успішні кейси та ціна. Посилання потрібні на сайти афіліати. ГЕО Німеччина, Чилі, Польща, Болгарія, Румунія. Сайти у особистій переписці.

Купівля посиланьПросування у соціальних мережах (SMM) ∙ 2 ставки

SEO АУДИТ САЙТУ (ТЕХНІЧНИЙ АУДИТ, АУДИТ ПОСИЛАЛЬННОЇ МАСИ)

1000 UAH

SEO АУДИТ САЙТУ (ТЕХНІЧНИЙ АУДИТ, АУДИТ ПОСИЛАЛЬННОЇ МАСИ) - перевірити 4х місячний результат роботи. Сайт з доставки суші. Маю звіти SEO спеціаліста. Хочу отримати інформацію з рекомендаціями по подальшій роботі з просуванням сайту SEO.

Купівля посиланьПошукова оптимізація (SEO) ∙ 10 ставок

Замовник
Проєкт опублікований
1 рік тому
75 переглядів
Мітки