Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Статті про вивчення іноземних мов

Translated200 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Дариной Фоамборн

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Чудовий копірайтер Стаття була написана так, як потрібно. Не потрібно було нічого виправити. Зрозуміло і просто формулює думки, логічно і послідовно пов'язує їх в один цілий текст, читати який цікавий і легко. Дякую за роботу.

Відгук фрилансера про співпрацю з Романом Богославским

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Замовник завжди в мережі, можна задавати питання під час роботи. Яскраво поставлена задача, зрозуміло ТЗ і адекватні вимоги. Всі корекції по справі, Роман допомагає привести статтю до досконалості. Вчасна оплата в повному обсязі. Рекомендуємо клієнту до постійної співпраці!

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 273  
    2 дні200 UAH

    Зацікавився вашим пропозицією, з радістю співпрацював би з вами.
    Заинтересовало ваше предложение, с удовольствием бы с вами сотрудничала.

  2. 328    2  0
    3 дні200 UAH

    Здоров’я Є стаття на цю тему в портфоліо.
    Відкрита для обговорення деталей проекту.
    Здравствуйте. Есть статья на данную тематику в портфолио.
    Открыта к обсуждению деталей проекта.

  3. 4656    339  0
    2 дні200 UAH

    Здоров’я Ми створюємо якісний контент. Досвід роботи - 5 років. 1000 знаків - 40 грн.

    Моє портфоліо - http://best-content.com.ua/portfolio/.

    З повагою .
    Здравствуйте. Я создаю качественный контент. Опыт работы - 5 лет. 1000 знаков - 40 грн.

    Мое портфолио - http://best-content.com.ua/portfolio/.

    С уважением.

  4. 461    20  0
    2 дні200 UAH

    Вітаю вас, роман
    Якщо Вам потрібні цікаві, структуровані тексти з підзаголовками, де всі частини послідовні і логічно пов'язані, звертайтеся! Пишу унікальні статті, які будуть інформативними і корисними.
    1000 сбп = 50 грн
    Здравствуйте, Роман!
    Если Вам нужны интересные, структурированные тексты с подзаголовками, где все части последовательны и логически связаны, обращайтесь! Напишу уникальные статьи, которые будут информативными и полезными.
    1000 сбп=50 грн

  5. 396    2  0
    1 день200 UAH

    Добрий вечір!
    Готова писати об'єктивні, продумані, інформативні статті. З конкретними порадами, прикладами і мотивацією. Вища освіта - вища педагогічна. Маю досвід вивчення іноземної мови самостійно і в школі іноземних мов. Оплата 2$ (55 грн) За 1000 см. Готова до обговорення.
    Добрый вечер!
    Готова написать предметные, продуманные, информативные статьи. С конкретными советами, примерами и мотивацией. Образование - высшее педагогическое. Имею опыт изучения иностранного языка самостоятельно и в школе иностранных языков. Оплата 2$ (55 грн.) за 1000 сим. Готова к обсуждению.

  6. 54  
    1 день2000 UAH

    Готова співпрацювати з вами, маю філологічне виховання, знайома з методологією викладання мов. Мої статті для ознайомлення https://scholar.google.com.ua/citations?user=ezWW5SQAAAAJ&hl=ru
    Готова сотрудничать с вами, имею филологическое образование, знакома с методикой преподавания языков. Мои статьи для ознакомления https://scholar.google.com.ua/citations?user=ezWW5SQAAAAJ&hl=ru

  7. 473    24  1
    1 день200 UAH

    Привітання, моє ім'я Олександра, я працюю як перекладач більше п'яти років, а також як вчитель.Як вчитель – це моя робота бути творчою в навчанні, а як робоча робота я перекладаю книги, тому я впевнений, що я можу допомогти вам з цим проектом.Але я хотів би дізнатися більше про цю тему або, можливо, у вас вже є деякі приклади, щоб показати мені.Ця вакансія досить цікава, так що я з радістю напишу під цією темою для вас, крім того, що я тільки що завершив переклад книги «Самоучився» на польській мові.Я також хотів би задати вам деякі питання про те, чи мені доведеться мати деякі додаткові навчальні досвіди (Я дуже хороший з Photoshop і анімації)?Оскільки я викладав мови різних віків і національних груп (європейські студенти, люди середнього віку після Радянського Союзу та інваліди), я знаю деякі методи навчання, які популярні в різних країнах.Будь ласка, ознайомтеся з моїм портфелем: Https: // Freelancehunt #portfolio
    Найкращі побажання, Олександра

    Добрый День Моё Высшее Филологическое Образование И Опыт Работы Учителем Английского В Европе Думаю Пригодятся Для Данной Вакансии, С Уважением, Александра
    Greetings, my name is Alexandra, I work as translator for more than five years, and same as a teacher. As a teacher it’s my job to be creative at teaching, and as a part-time job I translating books, so I’m sure I can help you with this project. But I would like to know more about the subject or maybe you already have some examples to show me. This vacancy is quite interesting, so I will happily write under this theme for you, besides I just finished translation of a self-taught book in Polish language. I also would like to ask you some questions about will I be required to have some extra curricular experiences (I’m pretty-good with Photoshop and Animation)? Because I taught languages different age and national groups (European students, post-Soviet Union middle-aged people and disabled) I know a few teaching techniques that are popular in different countries. Please take a look at my portfolio: Freelancehunt
    Best wishes, Alexandra

    Добрый день моё высшее филологическое образование и опыт работы учителем английского в Европе думаю пригодятся для данной вакансии, с уважением, Александра

  8. 108  
    3 дні200 UAH

    Добрий день !
    За освітою філолог (англійська філологія), досвід у написанні статей більше 3х років. Готова до плодотворного співробітництва, виконаю роботу з урахуванням всіх бажань клієнта. У пробудні дні завжди на зв'язку.
    Тема мені цікава, я пишу 100% унікальні тексти, які цікаво читати.
    Вартість роботи (з урахуванням всіх допраць) 50 грн./1000 зн.
    Добрый день!
    По образованию филолог (английская филология), опыт в написании статей более 3х лет. Готова к плодотворному сотрудничеству, выполню работу с учетом всех пожеланий заказчика. В будние дни всегда на связи.
    Тема мне интересна, пишу 100% уникальные тексты, которые интересно читать.
    Стоимость работы (с учетом всех доработок) 50 грн./1000 зн.

  9. 172  
    3 дні200 UAH

    Добрий день ! Філолог з освіти, навчаю іноземну мову і займаюся покращенням своїх знань. Приклади роботи у портфоліо. Я роблю роботу якісно і вчасно. Зверніться до нас!
    Добрый день! Филолог по образованию, обучаю иностранному языку и занимаюсь усовершенствованием своих знаний. Примеры работ у портфолио. Сделаю работу качественно и в срок. Обращайтесь!

  10. 541    7  0
    1 день200 UAH

    Привітання, у мене є філологічне виховання. Викладач англійської мови. Я веду свою сторінку в Інстаграмі з вивчення англійської мови. https://www.instagram.com/_best_english_/ Я пишу пошти, статті. Зверніться до нас.
    Здравствуйте, имею Филологическое образование. Учитель Английского языка. Веду свою страничку в Инстаграм по изучению англ.языка. https://www.instagram.com/_best_english_/ Пишу посты, статьи. Обращайтесь.

  11. 199    1  0
    3 дні200 UAH

    Готовий до роботи
    Готова приступить к роботе

  12. 866    42  0
    1 день200 UAH

    Підготуємо для Вас контент!
    Збираю об’єднано всю необхідну інформацію, виділю основні аспекти, донесу і поясню яскравим, людським мовою головну ідею статті. Без водяниці, без популярних зв’язків типу «На сьогоднішній день, як не дивно, кожен чоловік на землі...» і в такому дусі. Тільки конкретика, що доповнюється моїм легким слоєм :)
    На подібну тему вже писала (наприклад є в портфоліо Freelancehunt), також писала статтю про онлайн-курси вивчення іноземних мов.
    Подготовлю для вас стоящий контент!
    Соберу воедино всю нужную информацию, выделю главные аспекты, донесу и поясню понятным, человеческим языком главную идею статьи. Без водички, без популярных связок типа "На сегодняшний день, как ни странно, каждый человек на земле...." и в подобном духе. Только конкретика, дополненная моим легким слогом :)
    На подобную тематику уже писала (пример есть в портфолио Freelancehunt), также писала статью про онлайн-курсы изучения иностранных языков.

  13. 837    91  0   1
    1 день200 UAH

    Зацікавився Вашим проектом. Я з задоволенням взяв за його виконання.
    Заинтересовал Ваш проект. С удовольствием возьмусь за его выполнение.

  14. 612    9  0
    3 дні200 UAH

    Добрий день, роман

    З зацікавленістю брати участь у проекті.
    Я вмію писати граматичні, інформативні та корисні статті на освітні теми. Приклад такої роботи я можу показати в особистому повідомленні. Завжди на зв'язку в fb, skype, viber.
    2 долари за 1 000 сбп.

    З повагою ,
    Рузанна
    Добрый день, Роман.

    С интересом приму участие в проекте.
    Умею писать грамотные, информативные и полезные статьи на образовательные темы. Пример такой работы могу показать в личном сообщении. Всегда на связи в fb, skype, viber.
    2$ за 1 000 сбп.

    С уважением,
    Рузанна

  15. 103    2  0
    Переможець1 день200 UAH

    Вітаю вас, роман Я одночасно вивчаю 4 іноземних мов самостійно (англійська і німецька - поступово вдосконалюю; італійська і шведська - вивчаю з нуля). Прочитано чимало статей про вивчення мов, випробувано десятки різних ресурсів і методів. Я можу поділитися з читачами своїми спостереженнями і порадами як щодо вивчення мов з нуля, так і щодо поліпшення навичок. Працюю повний робочий день, завжди на зв'язку в ВК, Вайбер або телеграмі.
    Готова писати статті з цієї теми за розрахунками 30 грн/1000 зн. Будь ласка, зв'яжіться в лс або виберіть мій ставку тут, і я повідомив вам контакти в соц. мережі для зв'язку.
    Здравствуйте, Роман! Я одновременно изучаю 4 иностранных языка самостоятельно (английский и немецкий - постепенно совершенствую; итальянский и шведский - изучаю с нуля). Прочитано множество статей по изучению языков, испробовано десятки различных ресурсов и методов. Я могу поделиться с читателями своими наблюдениями и советами как по поводу изучения языков с нуля, так и по поводу улучшения навыков. Работаю полный рабочий день, всегда на связи в вк, вайбере или телеграмме.
    Готова писать статьи по этой тематике по расценкам 30 грн/1000 зн. Обращайтесь, пожалуйста, в лс или выбирайте мою ставку здесь, и я сообщу вам контакты в соц. сетях для связи.

  16. 91  
    6 днів200 UAH

    Готова піти на роботу. Виконати її якнайшвидше.
    Навчання зазначено в резюме.
    Я буду писати подібну статтю вперше. Я нічого не роблю, я новачок. Але за освітою філософ.
    Готовий переробити роботу, якщо буде недоліків.
    Буду вдячний не за плату, а за критику. Потрібно, де ж та досвід набиратися!
    Заздалегідь дякую за увагу!
    готов взяться за работу. выполнить ее в максимально быстрые сроки.
    образование указано в резюме.
    писать подобного рода статью буду первый раз. врать не буду, я новичок. Но по образованию филолог.
    Готов переделать работу, если будут недочеты.
    Буду благодарен даже не сколько за оплату, а за критику. нужно же где то опыта набираться!
    Заранее благодарю за внимание!

  17. 103  
    1 день200 UAH

    Вітаю! Зацікавила Ваша пропозиція, готова до співпраці! 35 грн = 1000 збп

  18. 971    122  0   1
    2 дні200 UAH

    Здоров’я
    Є великий досвід написання корисних інформаційних статей для людей.
    Готовий обговорити деталі Вашого проекту в обличчі.
    Зверніться до нас!
    Здравствуйте.
    Есть большой опыт написания полезных информационных статей для людей.
    Готова обсудить детали Вашего проекта в личке.
    Обращайтесь!

  19. 2490    153  0
    3 дні200 UAH

    Добрий день !
    Будемо раді співпрацювати
    Добрый день!
    Буду рада стотрудничеству

  20. 5834    491  1   1
    2 дні200 UAH

    Готова до співпраці. Філолог з освіти. Вартість 50 грн 1к Збп
    Посилання на портфоліо тут: Freelancehunt
    Скайп: yulia-polonskaja
    Пошта: [email protected]
    Сайт: http://textodar.in.ua/
    Готова к сотрудничеству. Филолог по образованию. Стоимость 50 грн 1к збп
    Ссылка на портфолио здесь: Freelancehunt
    Скайп: yulia-polonskaja
    Почта: [email protected]
    Сайт: http://textodar.in.ua/

  21. 244    33  0
    2 дні200 UAH

    Вітаємо Вас! З темою вивчення мов вже працювала, тому готова до співпраці. За освітою і професією - журналіст. На зв'язок - в Skype [email protected].
    Здравствуйте! С темой изучения языков уже работала, поэтому готова к сотрудничеству. По образованию и профессии - журналист. На связи - в скайпе [email protected].

  22. 247    7  0
    1 день200 UAH

    Філолог з освіти, написала тексти на порталі про курси вивчення різних мов. Досвід написання текстів – 3 роки. Гарантую, що текст буде цікавим і грамотно написаним. Ціна - 40 грн за 1к символів без пробілів.
    Филолог по образованию ,писала тексты на портал о курсах изучения разных языков. Опыт написания текстов - 3 года. Гарантирую, что текст будет интересным и грамотно написанным. Цена - 40 грн за 1к символов без пробелов.

  23. 1854    244  6   4
    1 день200 UAH

    Готова до плодотворної співпраці.
    2 долари за 1000 сбп.
    Готова к плодотворному сотрудничеству.
    2$ за 1000 сбп.

  24. 1218    90  1
    1 день200 UAH

    Вітаю вас, роман
    Готова до співпраці.
    З УВ.
    Здравствуйте, Роман!
    Готова к сотрудничеству.
    С ув.

  25. Ще 3 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Копірайтер для написання статті на Вікіпедію

new

Шукаю копірайтера для написання статті на Вікіпедію тема - знищення комах потребуємо на трьох мовах - англійська, польська, українська Ціну пропонуйте

КопірайтингНаписання статей ∙ 3 ставки

Електрона комерція , Алегро

new

Ми - команда інтернет-магазину "Алегро", електронної комерції, шукаємо талановитого та досвідченого спеціаліста з написання якісних лістингів для нашого широкого асортименту товарів. Обов'язки включають, але не обмежуються: Написання привабливих, інформативних та переконливих…

КопірайтингРерайтинг ∙ 1 ставка

Favorit.ltd

new
200 UAH

Написати текст згідно з вимогами технічного завдання на головну сторінку сайту. Файл з ТЗ у вкладенні.

Копірайтинг ∙ 9 ставок

Копірайт для інтернет магазину косметики

new

Відповідальний копірайтер, що має досвід роботи з текстами про косметичні засоби, декоративну косметику та аксесуари відгукнись. Наразі стоїть завдання підготувати тексти унікальні тексти для категорій та підкатегорій сайту за ТЗ. Мова написання - українська. Ключові фрази та…

КопірайтингНаписання статей ∙ 33 ставки

Написання корисного опису товарів для сайту

new

Вітаємо, шукаємо спеціаліста для подальшої співпраці у напрямку написання корисних текстів для опису товарів на сайті. Ключова задача створити справді корисний текст який буде розкривати всі переваги та особливості товару. Потрібно писати: 1) Короткий опис під кожну карточку…

КопірайтингНаписання статей ∙ 24 ставки

Замовник
Проєкт опублікований
7 років тому
253 перегляди
Мітки
  • языки