Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Статті з інформаційно-розважальної тематики

Translated12 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Майей Якобчуком

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Дякую, хороша якість роботи, буду звертатися ще про деякі проекти.

Відгук фрилансера про співпрацю з Дмитрием Gr

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Любив працювати з клієнтом, хороший проект, зручний зв'язок по скайпу, чітко поставлене завдання. Оплата є негайною. Рекомендую !

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 2194
     86  1

    2 дні12 UAH

    Вітаємо Вас! Готова до співпраці! Я можу виконати протягом 3 - 5 днів великі обсяги. Приклади роботи в портфоліо на моєму профілі. Працюю якісно, грамотно, унікально.
    Здравствуйте! Готова к сотрудничеству! Могу выполнять в течение 3-х - 5 дней большие объемы. Примеры работ в портфолио на моем профиле. Работаю качественно, грамотно, уникально.

    Здоровье - это путь к красоте, а через красоту - к здоровью!

  2. 123    2  0
    5 днів12 UAH

    Готова співпрацювати. Виплата на карту приватного банку.
    Готова сотрудничать. Оплата на карту приват банка.

  3. 74  
    1 день

    Добрий день ув. Замовник ! Я вже більше року живу і дихаю копірайтом. Мені подобається працювати на зовсім різні теми. Я завжди відповідально ставився до проекту і працюю з задоволенням. Зайнялася заповненням товарів інтернет-магазина будівельних матеріалів з вибором зображень і вказінням характеристик, написання статей туристичної теми http://aviasovet.ru/blog/10-sposobov-isportit-sebe-otdyx-v-egipte/ , http://aviasovet.ru/blog/kak-pravilno-otdoxnut-na-kube-nyuansy-i-sekrety/ і мн. інших .

    http://sovetclub.ru/ - працюю для цього сайту, вже понад 120 опублікованих тем, а також співпрацюю з http://www.kakprosto.ru/ . Є й багато інших прикладів. Дякую за увагу!
    Добрый день, ув. заказчик! Я уже более года живу и дышу копирайтом. Мне нравится работать на совершенно разные тематики. Всегда ответственно отношусь к проекту и работаю в удовольствие. Занималась наполнением товаров интернет-магазина стройматериалов с подбором картинок и указанием характеристик, написанием статей туристической тематики http://aviasovet.ru/blog/10-sposobov-isportit-sebe-otdyx-v-egipte/ , http://aviasovet.ru/blog/kak-pravilno-otdoxnut-na-kube-nyuansy-i-sekrety/ и мн. других.

    http://sovetclub.ru/ - работаю для этого сайта, уже более 120 опубликованных тем, а также сотрудничаю с http://www.kakprosto.ru/ . Есть и масса других примеров. Спасибо за внимание!

  4. 616    61  0
    Переможець2 дні12 UAH

    Вітаємо Вас! Готова до співпраці!
    Здравствуйте! Готова к сотрудничеству!

  5. Ще 4 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Написати креативний контент для піар-лендінгу про майстра косметології

2334 UAH

Написати креативний текст з цікавим сюжетом для піар-лендінгу про майстра косметології. Потрібен професійний письменник з досвідом і портфоліо, хто зможе написати креативний текст з цікавою сюжетною лінією для досить великого лендінгу (не менше 10 000 знаків) на тему…

КопірайтингНаписання сценаріїв

Тексти для сайту СТО

Потрібно написання статей для сайту СТО. Близько 200 статей по 3000-4000 символів. Тематика - Ремонт і обслуговування легкових автомобілів. По термінах - не терміново, у середньому 3-4 статті на тиждень. Унікальність не менше 90%.

КопірайтингНаписання статей ∙ 32 ставки

Переписати текст з документів

1500 UAH

Є 10 PDF документів, з яких потрібно витягнути текст у формат Word. Потрібен лише текст, можна без полів документа, але так, щоб потім було легко орієнтуватися, де який кусок тексту знаходиться у відношенні до оригінального PDF документу.

КопірайтингПереклад текстів ∙ 25 ставок

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 18 ставок

Розробка структури сайту та написання текстів. Wellness та сапліменти.

Найбільше з точки зору ідеї першого етапу реалізації фізичних продуктів у велнесс підході, ураховуючи створення комюніті та освітньої платформи, наближається бренд https://integralist.pulse.is/ інста https://www.instagram.com/integralist.club/). Задачі які мені необхідно…

КопірайтингНаписання статей ∙ 7 ставок

Замовник
Дмитрий Gr EtradeUA
Україна Київ  122  0
Проєкт опублікований
9 років тому
552 перегляди