Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Связывание звонков на авито с чат-ботом


  1. 428    2  0   2
    5 днів582 UAH

    Добрый день, Ян.
    Я программист со стажем, занимаюсь чатами для Viber. Могу предложить свои услуги. К сожалению, в описании Вы не указали шаги прогревания лидов. Это рассылка личная или групповая? Сколько сообщений на одного клиента, есть ли диалоговая система. Номера телефонов перенести не так сложно, но важно правильно удерживать клиентов.
    Давайте обсудим условия задания. И сообщите, готовы ли Вы на безопасную сделку в рамках этого сайта.
    К сожалению, личные сообщения на ваш профиль закрыты, отослать в личку не могу.
    С уважением , Виталий

  2. Ще 2 ставки приховано
  • Профіль видалено
    10 липня 2019, 1:16 |

    Здравствуйте, заинтересовался вашим заказом. Не могли бы вы написать сообщение? у вас они для меня закрыты, пока вы сами мне не напишете.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Веб-програмування

Автоматизація переадресації листів для домену (MX forward)

Є необхідність розробити MX переадресацію для поштового домену (усі листи що приходять на домен). Це має бути аналог: https://improvmx.com/ Наразі мова йде про саме технічну частину пересилання листів, без білінгу. На скільки я розумію є схоже рішення з GitHub:…

PHPВеб-програмування

Оптимізація завантаження сайту / Google PageSpeed

1111 UAH

Зробити оптимізацію швидкості завантаження сайту у зелену зону по всіх показниках Google PageSpeed для дестопа та моб версій.

Веб-програмуванняПрикладне програмування ∙ 12 ставок

Добавити укр версію на сайті на WordPress

500 UAH

Вітаю. Наш сайт https://www.dobavka.info/ Треба добавити та налаштувати модуль укр мови. Щоб була можливість перемикатись між мовами на сторінці статті та на головній сторінці.

Веб-програмування ∙ 16 ставок

Shopify додавання календаря до послуги.

Привіт, шукаю можливість додати до картки товару календар, при розгортанні якого на кожній даті відображається вартість послуги. Також необхідно змінювати вартість послуги в залежності від дати. Оплата за послугу передбачає внесення передоплати, залишок у день надання послуги НА…

Веб-програмування

Додавання нового функціоналу до існуючого проекту (ReactJS)

Добрий день! Шукаємо розробника ReactJS, щоб допомогти нам додати новий функціонал до існуючої платформи. Потрібно сверстати нові сторінки, і підключити до API. З дизайном нових сторінок, можна ознайомитися за посиланням ТУТ API готовий. Деталі роботи з API вже обговоримо з…

JavascriptВеб-програмування ∙ 17 ставок

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
4 роки тому
44 перегляди
Мітки
  • avito