Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Тексти для сайту

Translated6031 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Юлией Полонской

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Оперативно, відповідально і якісно виконано проект. Дякуємо Вам!

Профіль видалено | Сейф Сейф

Відгук фрилансера про співпрацю з замовником

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Повторна співпраця з клієнтом: адекватна ТЗ, швидка перевірка і оплата в повному обіцяному обсязі. Я рекомендую .

  1. 7084
     359  0

    1 день10 500 UAH

    Вітаємо Вас!
    Виконання Вашого проекту якісно і вчасно.
    Досвід роботи: 5 років.
    Унікальність моїх текстів 100% за текстом ру.
    Це мій основний вид діяльності. Тому я пропрацюю все до дрібних.
    Будемо раді вам допомогти.
    Дякую вам!
    Контактні дані:
    Електронна пошта: [email protected]
    Skype: Паскалік91
    Здравствуйте!
    Выполню Ваш проект качественно и в срок.
    Опыт работы: 5 лет.
    Уникальность моих текстов 100% по текст ру.
    Это мой основной вид деятельности. Поэтому прорабатываю все до мелочей.
    Буду рад Вам помочь.
    Спасибо!
    Контактные данные:
    Е-mail: [email protected]
    Skype: Pascalik91

  2. 5834    491  1   1
    Переможець10 днів6031 UAH

    Готова продовжувати співпрацю. Посилання на портфоліо тут: Freelancehunt
    Готова продолжить сотрудничество. Ссылка на портфолио здесь: Freelancehunt

  3. 2612    133  0   2
    2 дні10 500 UAH

    Добрий день . Хто краще описує послуги косметолога, різницю між ручним і апаратним масажем, ніж дівчина-копірайтер з біологічним вихованням?
    Заповнила сайти клініка http://sunmedexpert.ru/napravleniya/endokrinologiya/konsultatsiya-beremennyh-s-patologiej-schitovidnoj-zhelezy-iili-narusheniem-ugle/
    Я веду свій блог про косметологію та догляд. Розкриваю тему максимально, без води, художніх обертів, з використанням СЕО або LSI копірайтингу.
    За бажанням клієнта вибираю фото з англійськомовних сайтів. Я маю більше 12 позитивних відгуків від клієнтів на іншому сайті фрілансу.
    Оплата через сейф або киві
    Добрый день. Кто лучше опишет услуги косметолога, разницу между ручным и аппаратным массажем, чем девушка-копирайтер с биологическим образованием?Пишу 2,5 года.
    Заполняла сайты клиник http://sunmedexpert.ru/napravleniya/endokrinologiya/konsultatsiya-beremennyh-s-patologiej-schitovidnoj-zhelezy-iili-narusheniem-ugle/
    Веду свой блог о косметике и уходе. Раскрою тему максимально, без воды, художественных оборотов, с использованием СЕО или LSI копирайтинга.
    По желанию заказчика подбираю фото с англоязычных сайтов. Имею более 12 позитивных отзывов от заказчиков на другом сайте фриланса.
    Оплата через сейф или киви

  4. 593    57  0
    1 день6106 UAH

    Щасливий день, роман Готова виконати роботу швидко, якісно, вчасно. Моє портфоліо: Freelancehunt. Будемо раді відповісти!
    Добрый день, Роман! Готова выполнить работу быстро, качественно, в срок. Мое портфолио: Freelancehunt. Буду рада ответу!

  5. 265    1  0
    1 день5000 UAH

    Здоров’я Готова співпрацювати з вами. Маю великий досвід у сфері копірайтингу. При наявності даю приклади роботи. Зателефонуйте, будемо раді співпраці.

    Ціни на копірайтинг - від 40 грн./1000 знаків

    Ціни на рерайтинг - від 30 грн./1000 знаків.
    Здравствуйте. Готов с вами сотрудничать. Имею большой опыт в сфере копирайтинга. При надобности предоставляю примеры работ. Обращайтесь, буду рад сотрудничеству.

    Цены на копирайтинг - от 40 грн./1000 знаков

    Цены на рерайтинг - от 30 грн./1000 знаков.

  6. 4664    339  0
    2 дні6106 UAH

    Здоров’я Ми створюємо якісний контент. Досвід роботи – 6 років. 1000 знаків - 120 рублів.

    Моє портфоліо - http://best-content.com.ua/portfolio/.

    З повагою .
    Здравствуйте. Я создаю качественный контент. Опыт работы - 6 лет. 1000 знаков - 120 рублей.

    Мое портфолио - http://best-content.com.ua/portfolio/.

    С уважением.

  7. 2476    181  2   4
    7 днів6106 UAH

    Вітаємо Вас!З радістю виконую Вашу цікаву замовлення.Пишу статті на різноманітні теми, підходим до виконання завдання відповідально.Зверніть увагу на завдання.Пропонуємо свої послуги у написанні.У статтях не лію «воду», а крім того звертаю увагу на:
    • відсутність відбитків;
    • перед відправленням обов'язково читаю;
    • Унікальність тексту завжди відповідно до вимог клієнта;
    Підготував яскраву, інформативну та зрозумілу для ЦА статтю.Я відповідально ставиться до роботи, ретельно досліджую тему, вибираю ключові слова і вставляю їх лаконічно в текст.В результаті, стаття не тільки читається на одному диханні, але й релевантна пошуковим запитам.Здаємо раніше визначеного терміну.Моя улюблена тема, багато блогів і сайтів заповнила.Я закінчив філологічний факультет, тому всі мої статті без орфографічних, пунктуаційних і стилістичних помилок, і пройшов тест на грамотність цього доказу.Досвід роботи в сео-копірайтингу – 8 років.• Переможець міжнародних літ конкурсів.Пишу авторські статті, а не рерайт.• Маю легкий унікальний стиль.• Я – топ-автор міцних інет-ресурсів.• У мене величезний досвід і відмінний стиль – вибираючи мене, ви отримаєте захоплюючий, цікавий текст.Я гарантую:
    • - повне розкриття теми, операція тільки перевіреними фактами - клієнти отримають вичерпну і надійну інформацію про вашу послугу, що позитивно вплине на довіру до вашого сайту і рішення зробити замовлення.• Відсутність «води» в статті, слів-паразитів і «накрукування» символів – простий і зрозумілий текст краще сприймається і не вводить клієнта в заблудження, швидко формуючи бажання купити.• - допрацювати за вашим бажанням в найкоротші терміни - я розумію, що ідеальних продаючих текстів не існує, тому завжди готовий допрацювати текст для досягнення кращого результату.Я знаю основи SEO-оптимізації, тому мої статті не переспом'язані, а ключі вписані красиво.Багато сайтів, для яких я писав тексти, вийшли в ТОП в Яндекс і Google.
    Здравствуйте!
    С удовольствием выполню Ваш интересный заказ. Пишу статьи на самые разнообразные темы, подхожу к выполнению задачи ответственно.
    Внимательно прочитал задание. Предлагаю свои услуги в написании. В статьях не лью «воду», а кроме того обращаю внимание на:
    • Отсутствие опечаток;
    • Перед отправкой обязательно вычитываю;
    • Уникальность текста всегда в соответствии с требованиями заказчика;
    Подготовлю яркую, информативную и понятную для ЦА статью.
    Я ответственно отношусь к работе, тщательно исследую тему, подбираю ключевые слова и вставляю их лаконично в текст. В результате, статья не только читается на одном дыхании, но и релевантная поисковым запросам. Сдам раньше заявленного срока. Моя любимая тема, много блогов и сайтов наполнял. Я закончил филологический факультет, поэтому все мои статьи без орфографических, пунктуационных и стилистических ошибок, и пройденный тест на грамотность этому доказательство. Опыт в сео-копирайтинге - 8 лет.
    • Победитель Международных лит конкурсов.
    • Пишу авторские статьи, а не рерайт.
    • Обладаю легким уникальным стилем.
    • Я - топовый автор солидных инет-ресурсов.
    • У меня огромный опыт и отличный стиль - выбирая меня, вы получите захватывающий, интересный текст.
    Я гарантирую:
    • - полное раскрытие темы, оперирование только проверенными фактами - клиенты получат исчерпывающую и достоверную информацию о вашей услуге, что положительно отразится на доверии к вашему сайту и решении сделать заказ.
    • - отсутствие «воды» в статье, слов-паразитов и «накручивания» символов – простой и понятный текст лучше воспринимается и не вводит клиента в заблуждение, быстро формируя желание купить.
    • - доработку по вашему желанию в кратчайшие сроки – я понимаю, что идеальных продающих текстов не существует, поэтому всегда готов доработать текст для достижения лучшего результата.
    Знаю основы SEO-оптимизации, поэтому мои статьи не переспамлены, а ключи вписаны красиво. Многие сайты, для которых я писал тексты, вышли в ТОП в Яндекс и Google.

  8. 1125    63  2   1
    6 днів10 500 UAH

    Вітаємо Вас! Маю багатий досвід в косметології на практиці та в написанні статей. Будемо надзвичайно корисними для Вашого ресурсу.
    Здравствуйте! Имею богатый опыт в косметологии на практике и в написании статей. Буду чрезвычайно полезна вашему ресурсу.

  9. Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Створення презентації франшизи

new

Необхідна презентація франшизи клубу стольної гри у форматі «конструктора», тобто в перспективі повинна бути можливість її коректувати. Очікування → Вона повинна бути в 2 версіях - повноцінна і компресована її варіант з найціннішим і зв'язуючим на пару слайдів. Необхідно…

КопірайтингРозробка презентацій

Текст для Landing Page - Вебінар для стоматологів

new

Загальна мета: Створення продаючого тексту для посадової сторінки.Цей текст послужить основою не тільки для дизайну самої сторінки, але і для розробки всіх маркетингових матеріалів, пов'язаних з просуванням курсу.Текст повинен мотивувати стоматологів залишити заявку на…

Копірайтинг ∙ 1 ставка

Напишіть інструкцію користування сайтом

new
1000 UAH

Створіть рецензійну статтю про сайт! Напишіть, як зареєструватися І кожен пункт в меню розписати! Опис робочого кабінету Опис профілю Доповнення балансу Магазин бондів Подарунок Бонд Структура / Реферальна програма Підтримка Висновок

КопірайтингНаписання статей ∙ 10 ставок

Копірайт на китайській (С1 advanced+)

new

Потрібен копірайтинг невеликого тексту (до 1000 знаків) на китайській по темі блокчейн\криптовалюти. Обов*язково і виключно розглядаю фрілансерів з досвідом і найвищим рівнем володіння китайською (перевірятиме носій).

КопірайтингПереклад текстів ∙ 4 ставки

Копірайтер

new

Шукаю копірайтера для ніші психологія та коучинг. Потрібно прописувати сторітелінги, писати пости в інстаграм та телеграм.

КопірайтингНаписання статей ∙ 28 ставок

Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
6 років тому
124 перегляди