Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Требуется сделать на сайте несколько правок по ТЗ

2500 UAH

Додатки 1

Перегляд додатків доступний тільки зареєстрованим користувачам.

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Жодного пункту з ТЗ не було зроблено, обґрунтувавши тим що за сімейними обставинами довелося виїхати з міста, але чомусь навіть елементарно не попередив, не зрозуміло (швидше за все просто придумав відмазку, а раптом прокотить, це суто моя суб'єктивна думка т.к не раз з цією відмазкою стикався, може правда людині треба було виїхати, не знаю). Майже 2 дні намагався з ним зв'язатися на зв'язок не виходив, хоча було видно що завжди в скайпі, на цей сайт і в соц. мережі виходить. При всьому цьому сказав що віддав проект, якимось друзям на розбір, яке мав право теж не зрозуміло, як з ним домовився роботу йому віддав, ну знову ж таки треба попереджати! Для роботи все потрібне надав! Листування з цим фрілансером зберіг, кому цікаво можу скинути.
Обіцяв виконати роботу за 5-7 днів, ціну призначив він сам. Проект мною був відкритий на 7 днів, він дотяг до останнього і поставив перед фактом, хоча поставив йому питання що зроблено, (завжди йду на поступки), на що отримав відповідь, закривайте угоду і все!Я категорично не рекомендую цього фрілансера, можливо якийсь дрібний, легку роботу робить добре, хоча така в ТЗ присутняла, але, на жаль, теж не була зроблена!Висновки робіть самі, як все було написано, з його боку до мене не було претензій, принаймні він їх не писав!

Профіль видалено | Сейф Сейф

  1. 211    6  0
    3 дні4000 UAH

    свободен, к выполнению готов!
    skype: stratokaster111

  2. 465    16  4
    2 дні1200 UAH

    Добрый день. Обращайтесь, сделаю быстро и качественно.

  3. 1086    105  0   1
    14 днів11 631 UAH

    Выполню.

  4. 124  
    7 днів1500 UAH

    Могу сделать,но только с понедельника,если вас с этого срока устроит -жду ответа

  5. Ще 2 ставки приховано
  • Профіль видалено
    18 серпня 2016, 9:39 |

    а что мобильная тема установлена отдельно от основной?

  • Профіль видалено
    18 серпня 2016, 9:48 |

    Я вот посмотрел ТЗ и задался вопросом: а не прощели сделать новый сайт на том же фреймворке, только второй версии? Ну Вы вот сами подумайте, там нужно перелопатить весь код приложения. Один только RBAC чего стоит. Проще сразу сделать по уму, чем копаться в г... отовом проекте.


Замовник
Профіль видалено


Проєкт опублікований
7 років тому
164 перегляди