Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Три міні-статті про конверси

Translated80 UAH

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Я співпрацюю з Ольгою вже на другому проекті. Він дотримується ТЗ, слухає бажання. Будемо раді співпрацювати в подальшому

Відгук фрилансера про співпрацю з Nataliya Zorina

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Работать с Натальей очень легко и приятно. Сотрудничаем уже не первый раз. Это самый порядочный, честный и толковый заказчик, которого мне доводилось встречать. Она умеет четко ставить задачи, объективна в своих требованиях, всегда находится на связи. Выполненную работу оплачивает мгновенно. Совместным сотрудничеством очень довольна. Рекомендую этого заказчика всем исполнителям с огромнейшим удовольствием!

Профіль видалено

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 35  
    1 день80 UAH

    Готовий працювати
    Готова работать

  2. 291    25  0
    1 день200 UAH

    Вітаємо Вас! Зацікавився Вашим пропозицією. Будемо раді співпрацювати. Пишу грамотно, цікаво, дотримуюся термінів, орієнтуюся на Ваші бажання. Заздалегідь дякую)
    Здравствуйте! Заинтересовало Ваше предложение. Буду рада сотрудничать. Пишу грамотно, интересно, соблюдаю сроки, ориентируюсь на Ваши пожелания. Заранее благодарю)

  3. 125    3  0
    1 день40 UAH

    Здоров’я Пишу тексти грамотно і унікально. Приклади роботи: https://docs.google.com/document/d/1A8gZFwRlkIhY1RvjMPKkOcqnMoU7rfBFqm6w3LihGso/edit
    Вартість - 40 грн/1000 Збп.
    Здравствуйте. Напишу тексты грамотно и уникально. Примеры работ: https://docs.google.com/document/d/1A8gZFwRlkIhY1RvjMPKkOcqnMoU7rfBFqm6w3LihGso/edit
    Стоимость - 40 грн/1000 збп.

  4. Инна Буйняк ТОВ "БРИТАИР"
    479    81  1
    1 день80 UAH

    У мене є досвід і велика бажання почати співпрацю.
    тіла . 099 405 85 20
    Скайп lesnik-optovik ел. Адреса: [email protected]
    З УВ. Інна Буйняк
    З задоволенням взяти за проект
    Имею опыт и большое желание начать сотрудничество
    тел. 099 405 85 20
    скайп lesnik-optovik эл. адрес: [email protected]
    С ув. Инна Буйняк
    С удовольствием возьмусь за проект

  5. 1784    244  6   4
    1 день80 UAH

    Готова до плодотворної співпраці.
    Готова к плодотворному сотрудничеству.

  6. 317    2  0
    1 день200 UAH

    Швидко і якісно виконаю. Я не динозавр – і сам був великим любителем конверсів, не в шкоду їм, але тепер більш строгого стилю дотримуюся. Вартість запитання лише 200 гривень.
    Быстро и качественно выполню. Я не динозавр - и сам был большим любителем конверсов, не в обиду им, но сейчас более строгого стиля придерживаюсь. Цена вопроса всего 200 гривен.

  7. 313    26  1   2
    1 день80 UAH

    Здоров’я Виконати роботу по проекту якісно і в короткий термін. Кілька разів довелося писати описи для взуття, в тому числі Конверси. Так само, як і у мене, я дуже любив такі взуття.
    Здравствуйте. Выполню работу по проекту качественно и в короткие сроки. Несколько раз приходилось писать описания для обуви, включая Конверсы. Также сама являюсь любителем такой обуви.

  8. Ще 2 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 12 ставок

Розробка структури сайту та написання текстів. Wellness та сапліменти.

Найбільше з точки зору ідеї першого етапу реалізації фізичних продуктів у велнесс підході, ураховуючи створення комюніті та освітньої платформи, наближається бренд https://integralist.pulse.is/ інста https://www.instagram.com/integralist.club/). Задачі які мені необхідно…

КопірайтингНаписання статей ∙ 5 ставок

Написання текстів (опис для товару) для відеооглядів

потрібно писати 4-5 текстів в день, для відеооглядів товару інтернет магазину металоріжучого інструменту та оснастки , бажано мати базове в даній сфері , тривалість відео в середньому 2 хвилини або 1300-1500 символів, приклади відео та сайт прикріплю в тексті.

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 11 ставок

Управління профілем на Facebook та Instagram

3923 UAH

Адміністрування профілю в Фейсбуці та Інстаграмі рієлтора міжнародної нерухомості Рерайтинг, рілсы, публікації матеріалів

КопірайтингРерайтинг ∙ 11 ставок

Контент-менеджер/копірайтинг

Необхідні послуги копірайтера, проект - студія Йоги, https://yogalaxy.com.ua Що є? - SEO-ядро; - Місія та цінності; - ЦА; - Аналіз конкурентів; - Tone of voice; - SEO-стратегія; - цілі по блогу. Будь ласка, вказуйте вартість послуг за кількість символів, дякую.

Копірайтинг ∙ 32 ставки

Замовник
Nataliya Zorina
Україна Київ  44  0
Проєкт опублікований
7 років тому
104 перегляди