Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Зменшити кількість запитів у базі даних.

Translated700 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Андреем К.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

З роботою задоволений. Сайт завантажується набагато швидше.

Відгук фрилансера про співпрацю з Vlad Webmaster

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Запрошуємо уряду до співпраці!

  1. 551    9  0
    3 дні1000 UAH

    Здоров’я Зменшити дзвінок запитів можливо, можна використовувати кеш, це для стилів і шрифтів.
    Але не більше до 100 зменшити не вдасться. Оскільки дуже багато зображень виникає, а по сайту це фізично не вдасться, оскільки вони потрібні для зовнішнього вигляду.
    https://tools.pingdom.com/#5982b9d813800000 тут видно, що на швидкість сайту впливає не тільки кількість запитів, але і сам перший запит на сторінку довго обробляється, на це може вплинути багато факторів (тема, плагіни, сервер...) , більш детально про швидкість/кол запитів можу сказати тільки при роботі з кодом.
    Здравствуйте. Уменьшить кол запросов возможно, можно использовать кешировние, это для стилей и шрифтов.
    Но не более чем до 100 уменьшить не получиться. так как очень много картинок вызывается, а по сайту это физически не получится так как они нужны для внешнего вида.
    https://tools.pingdom.com/#5982b9d813800000 здесь видно, что на скорость сайта влияет не только количество запросов, но и сам первый запрос на страницу долго обробатывается, на это может влиять много факторов (тема, плагины, сервер...) , более подробно по скорости/кол запросов смогу сказать только при работе с кодом.

  2. 22    9  0   4
    2 дні1000 UAH

    Вітаємо Вас! Щоб зменшити кількість запитів у БД, потрібно написати процедури на боці БД MySQL. Я можу це зробити за кілька днів. Перш за все, потрібно подивитися на сайт і БД.
    Здравствуйте! Чтобы уменьшить количество запросов в БД, нужно написать процедуры на стороне БД MySQL. Смогу это сделать за пару дней. Сначала нужно посмотреть на сам сайт и БД.

  3. Ще 5 ставок приховано
  • Вячеслав Михайленко
    23 вересня 2018, 13:31 |

    Вы немного не понимаете что показывает эта цифра. это общее кл-во запрашиемых ресурсов ( т.ч. картинки, страница, плагины и  т.д.), если нужна помощь пишите

  • Vlad Webmaster
    23 вересня 2018, 13:43 |

    А это влияет на скорость загрузки. И если да, то как можно уменьшить количество этих запросов ?) 

  • Вячеслав Михайленко
    23 вересня 2018, 13:45 |
    видалено модератором

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Бази даних

[TM] BA Аналітик - створити 30 SQL запитів для датасету

4707 UAH

Добрий день, є датасет із 3х таблиць, потрібно створити до нього 30 SQL запитів. Домен - ecommerce 5 простих запитів до кожної таблиці 2 складних запити з агрегаціями для кожної таблиці 4 запити по парам таблиц з агрегацією 5 запитів для всіх таблиць одночасно Мені це…

Бази данихОбробка даних

Веб-додаток

Потрібно розширити функціональність існуючого веб-додатка (TypeScript, React і Next.js), додавши модуль нечіткого пошуку. Бази великі, потрібно впровадити Elasticsearch або Manticore Search для індексації даних.

Бази данихВеб-програмування ∙ 4 ставки

Завантаження товарів в інтернет магазин в Wordpress

2122 UAH

Завантаження товарів - парики та аксесуари. Варіативні -273 товара, по кілька фото на кожен товар,+ варіації кольорів. Не варіативні 33 товара. 1 варіант завантажити товари з документа Exel на мій сайт інтернет-магазин у Wordpress назва www.wigs.lv, 3 мови. Зразок документа в…

Бази данихПарсинг даних ∙ 5 ставок

Розробити мобільний додаток. Бекенд + Фронтент Android/iOs

Є розроблений дизайн. Потрібен додаток-каталог реєстрацією користувачів, фільтри, пошук, можливість додавати в збережені і порівняння. крекінг заявок з державного сайту (скоріш за все парсинг), стрічка рекомендацій за інтересами, пуш-сповіщення. Потрібен універсальний бекенд, а…

Бази данихГібридні мобільні додатки ∙ 15 ставок

Розробка архітектури баз даних

19 666 UAH

Розробка архітектури баз даних Опис: Ми шукаємо досвідченого архітектора баз даних для проведення аналізу нашої поточної архітектури бази даних та розробки рекомендацій щодо її поліпшення. Наша мета - оптимізувати продуктивність, забезпечити масштабованість та покращити…

Бази даних ∙ 5 ставок

Замовник
Vlad Webmaster
Україна Івано-Франківськ  121  0  3
Проєкт опублікований
5 років тому
155 переглядів