Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Завантажити сайт на WP за допомогою Google PageSpeed Insights

Translated3100 UAH

Відгук замовника про співпрацю з фрилансером

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Позитивні моменти співпраці з Урядом:
1 .Сайт почав завантажуватися «швидше».У середньому вдалося скоротити час завантаження на 5 секунд - по GT з майже 17 с до 9 с.По think with Google Mobile зелена зона - http://take.ms/xsQ11 (раніше була червона).Індикатор Доступності по web.dev перейшов з червоної в оранжеву зону, підлітків Performance і Best Practices.2 .Контактність - у більшості випадків був доступний, навмисно відповів на майже всі запитання.3 .Терпіння, правильні і спокійні відповіді, коли замовник «на емоціях».ЧетвертийБажання допомогти, швидко розгадатися в виниклих «багах».Рекомендував хороший сервіс і програмне забезпечення для компресії фото, які будуть завантажені на сайт в майбутньому.Сфери для поліпшення:
1 .Реально оцінювати свої можливості, не обіцяючи «золоті гори».Сайт не досяг домовлених показників за Google PSI - зелена зона / верхня оранжева зона з пріоритетом на мобільну версію і сторінки статей.Теперішній показник - http://take.ms/c5CBU - і це максимум, на який змогли витягнути сайт після очищення БД, переїзду на новий хостинг і налаштування декількох "швидкісних" плагінів, оптимізації 12 тис.Зображення на сайті.2 .Швидкість інтернету.На жаль, швидкість інтернету в Білорусі не достатньо, щоб за хвилини завантажити гігабайти зображень."Заливка" оптимізованих фото розтягнулася на дні.3 .Чисте розуміння можливих наслідків впроваджених поліпшень - чи залишилися всі трекінгові та рекламовані коди, чи тепер завантажуються зображення на сайті, чи редагується текст і т.д.ЧетвертийТерміни виконання робіт.Все розтягнулося з обіцяної тижня до майже трьох.

  1. 253  
    1 день400 UAH

    Я роблю все швидко і якісно. Приклади моїх робіт: https://boxing.kh.ua
    HTTP://teddy.lendos.biz
    Сделаю все быстро качественно. Примеры моих работ: https://boxing.kh.ua
    http://teddy.lendos.biz

  2. Ще 2 ставки приховано
  1. 260  
    1 день500 UAH

    В першу чергу, я визначаю слабкі місця сайту.Саме 20% поправок принесе 80% результатів.Тому зовсім не обов'язково інвестувати великі ресурси для досягнення драматичного зростання в продуктивності.Середня ціна на оптимізацію 50$

    Аналіз продуктивності раціонально починати з боку HTTP сервера (nginx / apache).У цьому випадку, можливо, буде потрібна правильна налаштування віддачі заголовків сервера (компресія, кешювання Expires/Last-modified), включення протоколу HTTP/2 (у разі, якщо сайт почав працювати повільно і нестабільно після включення HTTPS), більш глибока оптимізація - установка сервера кешювання Redis і його інтеграція з Wordpress Object Cache, застосування рекомендацій інструменту ssllabs.com.

    Найчастіше, найслабшою стороною є частина плагінів/теми WordPress.Для діагностики, я встановлю плагін Query Monitor, який показує витрати часу, кількість запитів в базі даних на кожен хак (action/filter) Wordpress.Далі, я оптимізую найбільш ресурсомісні хуки за допомогою їх кешювання в Wordpress Object Cache.Для цього, я можу використовувати універсальне рішення W3 Total Cache / Redis Object Cache або більш конкретні модифікації в коді теми.Для статичних сайтів (блогів, новинних ресурсів, статейніки) може бути застосовано статичне кешивання в HTML або кешивання статичних ділянок теми (наприклад, всі блоки, за винятком сідбарів і коментарів).Часто, на сайті підключено безліч непотрібних JS бібліотек (наприклад, стандартних WordPress jQuery плюс jQuery з CDN), CSS файлів (наприклад, шрифти, які використовуються тільки на головній сторінці і зовсім не потрібні на інших).З цією задачею мені допомагає вбудований в Google Chrome інструмент Lighthouse, який дозволяє знайти невикористані CSS стилі, повільні та невикористані JS об'єкти.Також, факультативно підключаю Cloudflare CDN для JS бібліотек, статичне компресування CSS або обфускація JS.І останній етап, який особливо важливий на ландінгах – це оптимізація графіки.Цей етап включає правильний вибір формату, технологію відгукових зображень (srcset/sizes), видалення службових заголовків і правильний вибір палитри для PNG інструментом Color Quantizer).Приклад заснований на розробці з нуля, але також є великий досвід оптимізації вже робочих сайтів
    https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=https%3A%2F%2Farturkohut.com%2Fexclusive-why-microsoft-is-betting-its-future-on-ai%2F
    В первую очередь, я определяю слабые места сайта.
    Именно 20% исправлений принесут 80% результатов.
    Поэтому, совсем не обязательно вкладывать большие ресурсы для получения драматического прироста в производительности.
    Средний ценник на оптимизацию 50$

    Анализ производительности рационально начинать со стороны HTTP сервера (nginx / apache).
    В этом случае, возможно понадобиться корректная настройка отдачи заголовков сервера (сжатие, кеширование Expires/Last-modified), включение протокола HTTP/2 (в случае, если сайт стал работать медленно и нестабильно после включения HTTPS), более углубленная оптимизация - установка сервера кеширования Redis и его интеграция с Wordpress Object Cache, применение рекомендаций инструмента ssllabs.com.

    Наиболее часто, самой слабой стороной является часть плагинов/темы Wordpress.
    Для диагностики, я устанавливаю плагин Query Monitor, который показывает затраты времени, количество запросов в базу данных на каждый хук (action/filter) Wordpress.
    Далее, я оптимизирую наиболее ресурсоемкие хуки с помощью их кеширования в Wordpress Object Cache.
    Для этого, я могу использовать универсальное решение W3 Total Cache / Redis Object Cache или более специфические модификации в коде темы.
    Для статических сайтов (блоги, новостные ресурсы, статейники) может быть применено статическое кеширование в HTML или кеширование статических участков темы (например, все блоки, за исключением сайдбара и комментариев).

    Нередко, на сайте подключено множество ненужных JS библиотек (например, стандартных Wordpress jQuery плюс jQuery с CDN), CSS файлов (например, шрифты, которые используются только на главной странице и совсем не нужны на других).
    С этой задачей мне помогает встроенный в Google Chrome инструмент Lighthouse, который позволяет находить неиспользуемый CSS стили, медленные и неиспользуемые JS объекты.
    Также, выборочно подключаю Cloudflare CDN для JS библиотек, статическое сжатие CSS или обфускация JS.

    И последний этап, который особо важен на лендингах это оптимизация графики.
    В этот этап входит правильный подбор формата, технология отзывчивых картинок (srcset/sizes), удаление служебных заголовков и правильный подбор палитры для PNG инструментом Color Quantizer).

    Пример на основе разработки с нуля, но также есть большой опыт оптимизации уже рабочих сайтов
    https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=https%3A%2F%2Farturkohut.com%2Fexclusive-why-microsoft-is-betting-its-future-on-ai%2F

  2. 1036    44  0
    1 день4499 UAH

    Приклад оптимізації (100 очок, хоча і це ще не межа):
    https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=samarkand.000space.com
    Пример оптимизации (100 очков, хотя и это еще не предел):
    https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=samarkand.000space.com

  3. 1231    136  2   5
    1 день300 UAH

    Зроблю все швидко і якісно. Звертайтесь. Буду радий допомогти.

  4. 437    24  1
    1 день400 UAH

    Вітаємо, будемо раді співпрацювати!
    Мій Skype, Telegram: JetFury
    Здравствуйте, буду рад сотрудничеству!
    Мой Skype, Telegram: JetFury

  5. 40736    796  2   8
    2 дні500 UAH

    Здоров’я Є великий досвід у прискоренні сайтів на ВП. Готуємося максимально прискорити ваш сайт. Приклади прискорень можна побачити у відгуках)
    Здравствуйте. Есть большой опыт в ускорении сайтов на ВП. Готов максимально ускорить ваш сайт. Примеры ускорений можете посмотреть в отзывах)

  6. 2336    155  1   9
    1 день500 UAH

    Оптимізуємо ваші сайти!

    Для прикладів сайт
    https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=https%3A%2F%2Fwtexts.com%2F&tab=desktop

    Також ви можете прочитати відгуки в особистому профілі з оптимізації.

    Вартість сайту від 500 грн.
    Оптимізація сайту від 2 до 4 годин.

    Зверніть увагу, зробимо це якісно і вчасно!
    Оптимизирую Ваши сайты !

    Для примеров сайт
    https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=https%3A%2F%2Fwowtexts.com%2F&tab=desktop

    Так же можете прочесть отзывы в личном профиле по оптимизации.

    Цена за сайт от 500грн
    Оптимизация сайта от 2 до 4 часов.

    Обращайтесь сделаю качественно и в срок!

  7. Ще 3 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Веб-програмування

Виправити лендінг для Google Ads, очистити скомпрометовані посилання

Потрібен спеціаліст, щоб очистити скомпрометовані посилання з сайту https://armadom.com.ua/ (лендінг робився на вебфлоу) Підтримка гугла пише:очистити скомпрометовані посилання, додані нижче: cdnmetric[.]com/ Пишіть, хто вже стикався з таким і знає, як виправити, щоб…

JavascriptВеб-програмування

Потрібне програмне забезпечення для розсилки в тг або вайбері

25 000 UAH

Є база телефонів, за якими потрібно робити розсилку в вайбері або телеграмі (не суть де, головне, щоб працював і не кастрував софт). Ніяких передоплат, оплата або поетапно або за результатом. У нас велика організація, можемо публічно дружити, щоб були гарантії (на передоплатах…

PythonВеб-програмування ∙ 8 ставок

Редагувати сайти WordPress

1000 UAH

Потрібно допрацювати шаблон згідно дизайн макетів в програмі Figma. Потрібно зробити на завтра. Шукаємо розробників які готові взяти за такий терміновий проєкт. Бюджет обговоримо в індивідуальному порядку.

Веб-програмуванняДизайн інтерфейсів ∙ 4 ставки

Дипломна робота програмування

3500 UAH

Потрібно виконати Дипломну роботу на тему:Автоматизація UI тестування веб-додатків. Методичку прикріпляю

Веб-програмуванняНавчання ∙ 1 ставка

Верстання головної сторінки веломагазину

3000 UAH

Адаптивна верстка для головної сторінки веломагазину. Макет: https://www.figma.com/file/1uA2WXs1yK9avxiYIO5KOQ/Bicycle-Internet-Store?type=design&node-id=13-37&mode=design&t=kX20tUNsEixTYRSN-0 Верстка повинна бути піксель - перфект. Адаптив повинен корректно відпрацьовувати на…

HTML та CSS верстанняВеб-програмування ∙ 9 ставок

Замовник
Проєкт опублікований
5 років тому
98 переглядів
Мітки
  • Оптимизация-wp