Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Вичитати та відредарувати готову статтю написану Англійською

1000 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Родіоном Шкурком

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Хороша якість роботи з швидкою реакцією на відгуки, дякую!

Відгук фрилансера про співпрацю з Vitalii Lopushanskyi

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Дуже приємний замовник!
Сподіваюсь на подальшу співпрацю!

  1. 325    1  0
    3 дні1000 UAH

    Добрий день ! Я письменник, редактор і перекладач. Близько трьох десятків моїх книг англійською мовою, які я сам редагував, опубліковані на Amazon, а там дворічна модерація, і книги з помилками її не проходять. Ось посилання на мої книги - https://www.amazon.com/s?k=victor+voloshchuk&crid=146LX11L2PFW8&sprefix=victor+volo%2Caps%2C256&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_1_11
    Якщо Вам потрібні якісно редагувані тексти, звертайтеся!
    Добрый день! Я - писатель, редактор, переводчик. Около трех десятков моих книг на английском языке, которые я сам отредактировал, опубликованы на Amazon, а там двухуровневая модерация, и книги с ошибками ее не проходят. Вот ссылка на мои книги - https://www.amazon.com/s?k=victor+voloshchuk&crid=146LX11L2PFW8&sprefix=victor+volo%2Caps%2C256&ref=nb_sb_ss_ts-doa-p_1_11
    Если Вам нужны качественно отредактированные тексты, обращайтесь!

  2. Amir Semenov Montero Studio
    3887    114  3
    4 дні1300 UAH

    Вітаю вас Віталій!Пропонуємо свої послуги з написання якісного контенту.Готов розпочати виконання прямо зараз.Загальна вартість роботи – 1300 грн.Зацікавлений у довгостроковій співпраці.Пишу дуже багато, грамотно, практично завжди прагну 100% унікальності.Перед відправленням виконаного замовлення завжди строго перевіряю статтю на наявність помилок, читальність.Використовую сервіс advego для семантичного та СЕО-аналізу.Слідую блоковій структурі текстів з підзаголовками H2, H3, H4 і маркованими і нумерованими списками.Я вмію прописувати мета-теги і анкори.Я пропоную вам працюючий SEO- і LSI-оптимізований контент, строго для ЦА, що виконує свою мету.Є багатий досвід написання статей на різні теми.Виконаю ваш замовлення з урахуванням всіх вимог в ТЗ і бажань, грамотно і творчо цікаво!Протягом виконання замовлення приймаю корекції.В результаті співпраці зі мною, ви отримаєте статті, після читання яких читач обов'язково захоче відвідати ваш сайт ще кілька разів.Я уникаю канцеляризму, пишу в світі клієнта, тому мої статті зрозумілі широкому кругу користувачів.Працюю вчасно.Я створюю тільки унікальні статті!Будемо раді співпрацювати з вами!
    Здравствуйте, Виталий! Предлагаю свои услуги по написанию качественного контента. Готов начать выполнение прямо сейчас. Общая стоимость работы – 1300 грн.

    Заинтересован в долгосрочном сотрудничестве. Пишу очень много, грамотно, практически всегда добиваюсь 100% уникальности. Перед отправкой выполненного заказа всегда скрупулезно проверяю статью на наличие ошибок, читаемость. Пользуюсь сервисом advego для семантического и SЕО-анализа.

    Соблюдаю блочную структуру текстов с подзаголовками H2, H3, H4 и маркированными и нумерованными списками. Умею прописывать мета-теги и анкоры. Предлагаю вам работающий SEO- и LSI-оптимизированный контент, строго для ЦА, выполняющий свою цель. Есть богатый опыт написания статей на разные тематики.

    Выполню ваш заказ с учетом всех требований в ТЗ и пожеланий, грамотно и творчески интересно! На протяжении выполнения заказа принимаю корректировки. В результате сотрудничества со мной, вы получите статьи, после прочтения которых читатель обязательно захочет посетить ваш сайт еще неоднократно.

    Избегаю канцеляризма, пишу в мире клиента, поэтому мои статьи понятны широкому кругу пользователей. Работу выполняю вовремя. Создаю только уникальные статьи! Буду рад сотрудничеству с вами!

  3. 374    11  0
    3 дні1000 UAH

    Добрий день . Готова до виконання замовлення.
    1 Працюю на результат.
    2 . Завжди на зв’язку.
    3 . Я створюю якісний контент для ЦА.
    Четвертий Бажання клієнта на першому місці.

    Мої навички :
    1) переклад текстів в пара російсько-англійською більше 5 років
    2) копірайтинг/рерайтинг текстів будь-якої теми та складності
    3) робота з текстами будь-якого обсягу в різних нішах

    Маю великий портфоліо робіт на 3 мовах.

    Будемо раді співпраці. Зверніться до нас.
    Добрый день. Готова приступить к выполнению заказа.
    1.Работаю на результат.
    2. Всегда на связи.
    3. Создаю качественный контент для ЦА.
    4. Пожелания заказчика на первом месте.

    Мои навыки:
    1) перевод текстов в паре русский-английский более 5 лет
    2) копирайтинг/рерайтинг текстов любой тематики и сложности
    3) работа с текстами любого обьёма в различных нишах

    Имею обширное портфолио работ на 3 языках.

    Буду рада сотрудничеству. Обращайтесь.

  4. 667    32  5
    1 день1000 UAH

    Готовий наступити до проекту. Я гарантую якість. Будемо раді співпрацювати!
    Філолог
    Жив у Великобританії 3 роки
    Готов приступить к проекту. Качество гарантирую. Буду радасотрудничеству!
    filolog
    lived in UK 3 years

  5. 307    3  0
    3 дні1000 UAH

    Вітаю вас Віталій! Я повністю редагую Вашу статтю на російській та англійській мовах. За освітою - філолог, рівень грамотності - 100%. Працюю на результат!
    Здравствуйте, Виталий! Полностью отредактирую Вашу статью на русском и английском. По образованию - филолог, уровень грамотности - 100%. Работаю на результат!

  6. 2247    100  3   1
    1 день1000 UAH

    Вітаємо Вас! Готовий почати проект. Я гарантую якість. Будемо раді співпрацювати!
    Здравствуйте! Готова приступить к проекту. Качество гарантирую. Буду рада сотрудничеству!

  7. Ще 10 ставок приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Копірайтинг

Написати креативний контент для піар-лендінгу про майстра косметології

2334 UAH

Написати креативний текст з цікавим сюжетом для піар-лендінгу про майстра косметології. Потрібен професійний письменник з досвідом і портфоліо, хто зможе написати креативний текст з цікавою сюжетною лінією для досить великого лендінгу (не менше 10 000 знаків) на тему…

КопірайтингНаписання сценаріїв ∙ 4 ставки

Тексти для сайту СТО

Потрібно написання статей для сайту СТО. Близько 200 статей по 3000-4000 символів. Тематика - Ремонт і обслуговування легкових автомобілів. По термінах - не терміново, у середньому 3-4 статті на тиждень. Унікальність не менше 90%.

КопірайтингНаписання статей ∙ 35 ставок

Переписати текст з документів

1500 UAH

Є 10 PDF документів, з яких потрібно витягнути текст у формат Word. Потрібен лише текст, можна без полів документа, але так, щоб потім було легко орієнтуватися, де який кусок тексту знаходиться у відношенні до оригінального PDF документу.

КопірайтингПереклад текстів ∙ 27 ставок

Тексти для сайту, аптека в Таїланді

Для кого статтіДля туристів, які приїхали на відпочинок з країн СНГУ майбутньому група буде розширюватися Опис проекту та ідеї1. Проект розрахований на допомогу людям, які їдуть відпочивати в іншу країну, у цьому випадку в Таїланд, на першій стадії проекту ми допомагаємо купити…

КопірайтингНаписання статей ∙ 18 ставок

Розробка структури сайту та написання текстів. Wellness та сапліменти.

Найбільше з точки зору ідеї першого етапу реалізації фізичних продуктів у велнесс підході, ураховуючи створення комюніті та освітньої платформи, наближається бренд https://integralist.pulse.is/ інста https://www.instagram.com/integralist.club/). Задачі які мені необхідно…

КопірайтингНаписання статей ∙ 7 ставок

Замовник
Vitalii Lopushanskyi NeuroMarket
Україна Київ  20  0
Проєкт опублікований
2 роки тому
123 перегляди
Мітки
  • copywriting
  • technical english