Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Введіть зміни до шаблону в WordPress

Translated5816 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Сергієм П.

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Все зроблено якісно і в спокій. Сподіваюся на подальшу співпрацю.

Відгук фрилансера про співпрацю з Романом Наумовым

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Ще раз приємно співпрацювати з Андрієм.
Адекватний замовник, завжди на зв'язку.
Оплата вчасна і без затримки.
Будемо раді на подальшу співпрацю.

Замовник не бажає робити передоплату? Оплата через Сейф допоможе уникнути можливого шахрайства.
  1. 1535    82  0
    Переможець10 днів5816 UAH

    Будемо раді співпраці.
    Буду рад сотрудничеству.

  2. 551    9  0
    16 днів5000 UAH

    Здоров’яДуже приємно бачити таку детальну ТЗ.Я працюю з WordPress вже 2 роки, у мене є досвід вирішення ваших завдань.Я роблю правки через дочірню тему, так що потім зможете спокійно оновлюватися.Термін роботи разом з досягненнями, які, як зазвичай, бувають.На рахунку додавання в корзину там можна зробити з категорії без оновлення сторінки, а з товару потрібно дивитися, там у вукомерса сім кошиків.На рахунку відеоогляд можна зробити, а додаткові фото винесені в сідбар і з слайдером, не зустріла поки такого, подивимося, як можна зробити.У вас в макеті поєднання сторінок Cart і Checkout, подивимося, як можна оргазувати, справа в тому, що у вукомерса поступовий запис даних, і дані з Cart переходять в Checkout, тобто на момент заповнення полів за логікою вукомерса загальна сума з сторінки Cart вже повинна бути сформована, поєднання їх ще не зустріла.І не працювала з створенням піддоменів, так що ціна без них.Я можу уточнити реалізацію і після виконання всього решти ТЗ взяти як окрему роботу.Термін виконання приблизно днів 10, 6 днів на доправки, і непередбачувані відтінки.
    Здравствуйте. Приятно видеть такое подробное ТЗ. С Wordpress работаю уже 2 года, есть опыт решения ваших задач. Сделаю правки через дочернию тему, так что потом сможете спокойно обновляться. Срок работы вместе с доработками, которые, как обычно, бывают.
    Насчет добавления в корзину там можно сделать из категории без обновления страницы, а из товара нужно смотреть, там у вукомерса сэтим косяки.
    Насчет видеообзора можно сделать, а дополнительные фото вынесенные в сайдбар и с слайдером, не встречала пока такого, посмотрю как можно сделать.
    У вас в макете совмещение страниц Cart и Checkout, посмотрим как можно оргазовать, дело в том что у вукомерса поэтапная запись данных, и данные с Cart переходят в Checkout, тоесть на момент заполнения полей по логике вукомерса общая сумма с страница Cart уже должна быть сформирована, совмещение их пока не встречала.
    И не работала с созданием поддоменов, так что цена без них. Я могу уточнить реализацию и после выполнения всего остального ТЗ взять как отдельную работу.
    Срок выполнения приблизительно дней 10, 6 дней на доработки, и непредвиденные нюансы.

  3. Ще 3 ставки приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Веб-програмування

Написати розширення для Google Chrome

849 UAH

Потрібен розширення для Google Chrome (фейковий прогноз наступного числа або кольору для казино) Потрібно, щоб запам'ятовувалися останні введені цифри і при натисканні кнопки видається випадкове число Також потрібно, щоб запам'ятовувався введений колір і при натисканні кнопки…

JavascriptВеб-програмування ∙ 1 ставка

Спарсити сайт та вивантажити на OpenCart

500 UAH

Доброго вечора, потрібно спарсити та вивантажити товари з одного інтернет магазину на наш. Пропонуйте свої варіанти, або можна поставити модуль SimplePars для цього. Чи щось інше?

Веб-програмуванняПарсинг даних ∙ 2 ставки

Виправити лендінг для Google Ads, очистити скомпрометовані посилання

Потрібен спеціаліст, щоб очистити скомпрометовані посилання з сайту https://armadom.com.ua/ (лендінг робився на вебфлоу) Підтримка гугла пише:очистити скомпрометовані посилання, додані нижче: cdnmetric[.]com/ Пишіть, хто вже стикався з таким і знає, як виправити, щоб…

JavascriptВеб-програмування

Потрібне програмне забезпечення для розсилки в тг або вайбері

25 000 UAH

Є база телефонів, за якими потрібно робити розсилку в вайбері або телеграмі (не суть де, головне, щоб працював і не кастрував софт). Ніяких передоплат, оплата або поетапно або за результатом. У нас велика організація, можемо публічно дружити, щоб були гарантії (на передоплатах…

PythonВеб-програмування ∙ 8 ставок

Редагувати сайти WordPress

1000 UAH

Потрібно допрацювати шаблон згідно дизайн макетів в програмі Figma. Потрібно зробити на завтра. Шукаємо розробників які готові взяти за такий терміновий проєкт. Бюджет обговоримо в індивідуальному порядку.

Веб-програмуванняДизайн інтерфейсів ∙ 4 ставки

Замовник
Роман Наумов
Україна Київ  104  0
Проєкт опублікований
6 років тому
65 переглядів