Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Vue / Vuex / Firebase Forum + сайт бронирования встреч

1111 UAH

    1 ставку приховано

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Веб-програмування

Копіювати лендінг та перенести на react.js

Потрібно зробити копію лендінгу: https://podari-track.ru/ і перенести в react.js тільки головну сторінку. Тексти повинні бути в json файлі для перекладу. Прошу написати строки та ціну.

Веб-програмування

Краш адмінки у престашоп 1.6.1.4

Сайт: starter.net.ua . При заполнении товарних позицій натисканням зберегти сторінка оновлюється , просто викидає на початкову, читали на форумах така проблема не тільки у нас, вроде знайдено рішення. Потрібно і нам виправити.

Веб-програмуванняПрикладне програмування ∙ 3 ставки

Виконати правки для сайту Cowo.guru у WordPress

Для сайту http://2739905.cguru.web.hosting-test.net/ (тимчасовий домен) виконати правки згідно ТЗ написаного замовником.

PHPВеб-програмування ∙ 13 ставок

Strapi + NextJS Створити блог

Привіт, Розробити Блог + система реєстрація користувачів на сайті Є Сайт на Strapi + NextJS фронтенд. Потрібно розширити існуючий функціонал наступними модулями: Реєстрація користувачів + Блог ( Можете переглянути додані зображення, щоб швидко уявити, що необхідно…

JavascriptВеб-програмування ∙ 4 ставки

Верстка та оптимізація інтернет-магазину

Робота включає в себе точну верстку відповідно до готового дизайну , налаштування SEO-елементів та забезпечення високої швидкості завантаження сторінок. Основні завдання: Ваше завдання включатиме точну верстку усіх сторінок нашого інтернет-магазину відповідно до наданого…

Веб-програмування ∙ 6 ставок

Замовник
Pavel Kabanets Pkdeveloper
Україна Україна  233  0
Проєкт опублікований
2 роки тому
32 перегляди