Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Юридична консультація перед підписанням Договору NDA

Translated400 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Сергеем Пирожниковым

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Сергій професійний юрист, який простим мовою розяснив мені всі питання, що турбують мене. Я буду продовжувати звертатися. Я рекомендую .

Відгук фрилансера про співпрацю з Евгением Жученко

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Відмінний замовник, був дуже задоволений співпрацею!

  1. 12270
     345  0

    Переможець1 день400 UAH

    Добрий день Євген!
    Адвокат має досвід роботи більше 12 років. Проконсультую / поясню вам умови цього договору, дам рекомендації. Я маю великий досвід як експертизи таких документів, так і їх складання. Страхувати цього договору не варто, але знати його основні положення, так само як і Ваші права` зобов'язання буде не винятковим!
    Добрый день Евгений!
    Юрист стаж работы более 12 лет. Проконсультирую\разъясню Вам условия этого договора,дам рекомендации. Имею большой опыт как экспертизы таких документов так и их составления. Боятся этого договора не стоит но знать его основные положения, равно как и Ваши права\обязанности будет не лишним!

  2. 2913    114  0
    1 день500 UAH

    Готова вам допомогти. Адвокат, кандидат юридичних наук, займаюся супроводом бізнесу та захистом інтелектуальної власності. Більше 10 років практики, величезний досвід складання контрактів, тому доступно пояснити зміст і вказувати на ризики, які для вас можуть бути особливо важливими. Знання англійської мови - вільне володіння, практика англійської мови більше 15 років.
    Готова вам помочь. Адвокат, кандидат юридических наук, занимаюсь сопровождением бизнеса и защитой интеллектуально собственности. Более 10 лет практики, огромный опыт составления договоров, потому доступно объясню содержание и укажу на риски, которые для вас могут быть особенно важны. Знание английского - свободное владение, практика английского языка более 15 лет.

  3. 49  
    2 дні300 UAH

    Вітаємо Вас!
    Готовий виконати вашу роботу до 24 годин 08.12.2019 року. Оскільки я новий учасник на сайті для рейтингу відзначаю дешеву ціну.
    Буду вдячний, якщо доручите виконати цю задачу мені.
    Здравсвуйте!
    Готов выполнить ваше задание до 24 часов 08.12.2019 года. Так как я новый участник на сайте для рейтинга отмечаю дешевую цену.
    Буду благодарен если поручите выполнение этой задачи мне.

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Юридичні послуги

Юридична допомога

*Бажаємо відкрити компанію з певною назвою, декілька таких компаній спостерігаємо в Європі, Австралії. Перевірка інтелектуальної власності - По назві компанії; - За посиланнями на компанії; (поки що 3 сайта потрібно перевірити) Країни що цікавлять: США, Канада, Британія,…

Юридичні послуги ∙ 3 ставки

Ліквідація Американської компанії LLC

Необхідна допомога спеціаліста з ліквідації американської компанії LLC штат Florida. Завдання: Ліквідація на рівні штату. Подача Annual Report. Ліквідація податкового номеру (транзакцій не було). Пустий КІК-звіт за 2023 рік. Подача КІК повідомлення про втрату частки.…

Юридичні послуги

Написання запиту в МКАС (створення, отримання відповіді)

потрібно підготувати запит в МКАС: як оцінює Міжнародний комерційний арбітражний суд при Торгово-промисловій палаті України (МКАС) документи (договори, угоди), що підписані за допомогою електронного підпису, накшталт DocuSign.

Юридичні послуги ∙ 1 ставка

Допомога в перевірці облікових записів на Amazon

Потрібно правильно заповнити анкету Amazon для отримання персональних даних про покупця. Хто працював з Amazon за API той розуміє, що для отримання будь-яких особистих даних, адреси і т.д. потрібно пройти перевірку від Amazon, щоб Amazon був впевнений, що особиста інформація…

Бізнес-консультуванняЮридичні послуги ∙ 1 ставка

Порядок про списання товарів на підприємстві

500 UAH

Підготувати документ "Порядок про списання товарів на підприємстві". Тези для документу додатково надам.

Бухгалтерські послугиЮридичні послуги ∙ 4 ставки

Замовник
Евгений Жученко
Україна Бердянськ  6  0
Проєкт опублікований
4 роки тому
51 перегляд
Мітки