Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Задачі перекладу, пошук з текстом

Translated700 UAH

Відгук замовника про співпрацю з Марією Мелік'ян

Якість
Професіоналізм
Вартість
Контактність
Терміни

Дуже швидке виконання поставлених завдань. Правильне розуміння завдання. Справжній і зрозумілий зворотний зв'язок. Дякую вам!

Відгук фрилансера про співпрацю з Наташей Наташей

Оплата
Постановка завдання
Чіткість вимог
Контактність

Чиста задача, своєчасна оплата і просто розуміюча людина. Приємно працювати

  1. 183  
    1 день700 UAH

    Вітаємо Вас, Наталія Я виконую завдання швидко і якісно вчасно! Навчився на спеціальності, пов'язані з мовами. Вивчаю англійську мову глибоко, тому труднощів не буде. Такі завдання виконували.
    Здравствуйте, Наталья! Выполню задания быстро и качественно в срок! Учусь на специальности, связанной с языками. Английский изучаю углубленно, поэтому трудностей не возникнет. Задания подобные выполняла.

  2. 307    11  0
    Переможець1 день700 UAH

    Привітання
    Я виконую завдання якісно і швидко! Працюю перекладачем більше 6 років. Я маю філологічне виховання.Приклади робіт у портфоліо!Готовий наступити до виконання прямо зараз.
    Зверніться до нас.
    Добрий день !
    Здравствуйте
    Выполню задание качественно и быстро! Переводчиком работаю более 6 лет. Имею филологическое образование.Примеры работ в портфолио!Готова приступить к выполнению прямо сейчас.
    Обращайтесь.
    Хорошего дня!

Актуальні фриланс-проєкти в категорії Англійська мова

Зняти розмовне відео на англійській мові

500 UAH

Потрібно декілька розмовних відео на англійській мові від різних людей. Тематика - професійне онлайн навчання Текст я надам. Довжина відео до 1 хв. Зйомка себе на телефон.

Англійська моваПослуги диктора ∙ 7 ставок

Переклад каталогу з англійської на українську мову.

Добрий день. Необхідно перекласти з англійської на українську мову каталог в форматі pdf, якщо потрібно підкорегувати для подальшого друку. Переклад необхідно зробити в наданому файлі. Наразі необхідна вартість такої роботи від неї буде залежити актуальність. Термін виконання до…

Англійська моваРедагування та коректура текстів ∙ 21 ставка

Переклад технічних документів зі сфери будівництва

Потрібно перекласти з української мови документи на англійську, це проєкти на різні локації будівництва. Загалом є 66 файлів для перекладу по 40-45 сторінок кожний, але почнемо із 1го (прікріплений). Має бути в такому ж форматуванні як і укр версія.

Англійська моваПереклад текстів ∙ 17 ставок

Translate текст в документах World с английської мови на Українську

Потрібно перекласти текст з англійської мови на українську, рекламні проспекти зберігаючи стилістику документа, всього 11 аркушів формату А4. Формат документа Word. Приклад у вкладенні.

Англійська мова ∙ 35 ставок

Потрібен перекладач з рівнем Англійської С1-С2 для перекладу в зум

Ми займаємося продажем своїх диджитал послуг з привертання клієнтів для нерухомості з гугла та інстаграм. Зараз нам потрібен перекладач, який може в онлайн режимі з нашим російськомовним спеціалістом вести переговори з клієнтом. Роль перекладача, швидко і точно передати…

Англійська моваПереклад текстів ∙ 2 ставки

Замовник
Наташа Наташа
Україна Україна  6  0
Проєкт опублікований
5 років тому
64 перегляди