Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Розмістіть свій проєкт безплатно та почніть отримувати пропозиції від фрилансерів-виконавців уже через хвилини після публікації!

Закончить работу по импорту товаров из 1С на сайт.


  1. Артем Бердников ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СУЧАСНІ СИСТЕМИ"
    328    10  0   1
    1 день600 UAH

    Добрый день.

    Готовы провести обследование, выявить проблемы, подсказать пути решения и выполнить проект. Пишите, звоните - обсудим детали.

    Опыт работы 19 лет.
    Сертификаты 1С.
    Наши работы и контакты в профиле.
    PS: Всем своим клиентам дарим модуль загрузки курсов валют с интернета.

  2. 361    5  0
    1 день375 UAH

    Здравствуйте, Анатолий. Готов поработать над Вашим проектом. Опыт работы программистом 1С более 5 лет. Ставку указал за 1 час работы. Общий бюджет проекта пока сложно оценить нужно более детальное ознакомление. Работаю без предоплаты, оплата по факту выполнения задачи. Надеюсь Вас заинтересовало мое предложение, буду рад сотрудничеству.

  3. 2327    100  0
    6 днів3000 UAH

    Доброго дня.
    готовий виконати вашу задачу.

    ...
    ...
    ...
    ...
    ...
    ...

Актуальні фриланс-проєкти в категорії 1C

Інтеграція Binotel + 1C (самописна конфігурація, звичайні форми)

3000 UAH

Задача Отримання інформації про клієнта під час вхідного дзвінка; Набір номера в один клік з картки клієнта / статус дзвінка; - Оператори працюють з базою через RDP !!! Договір з Бінотел підписаний, ключ і пароль для інтеграції є. Цікавлять терміни виконання та вартість.

1C

1С версія для країн Балтії

Добрий день, треба підібрати 1С версію для торгівельного підприємства в Естонії. Бухгалтерський та управлінський облік. Українська версія не підходить, там пдв 22% і таке інше. Дайте будь ласка знати, чи хтось має такий досвід.

1C ∙ 2 ставки

Налаштувати облік в BAS управління невеликою фірмою

Зараз основне завданян відновити облік кафе. Найбільша проблема зараз з обчисленням собівартосіті відбувається якась каша, якщо одну частину проблеми я розумію, було недотримання послідовності виробництв, то інші які є зрозуміти неможу. на далі потрібна людина яка буде на…

1C ∙ 4 ставки

Налаштування розділу виробництво в 1с

Вітаю, в нас невелике виробництво взірців тканин. Необхідно налаштувати розділ 1с Виробництво та навчити як користуватися цим розділом. Прохання зоріентувити по Вашим умовам та вартості данної задачі. Дякую

1C ∙ 2 ставки

Реалізувати інтеграцію 1c та Woocommerce

Потрібно реалізувати імпорт товарів з 1с на сайт Woocommerce, а також їх оновлення. Важливий момент, що є ряд кастомних мета полів, зроблених через ACF, їх також потрібно імпортувати. Імпорт усіх медіафайлів для товару (Головне фото, галерея, відео) Зробити синхронізацію…

1CPHP ∙ 2 ставки

Замовник
Anatolii Levko Storm Media
Україна Київ  92  1
Проєкт опублікований
2 роки тому
70 переглядів
Мітки
  • Доработка 1с
  • 1С Интеграция
  • 1С бухгалтерия
  • 1с 8.х